A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

ColorCross 001N

Termékkatalógus
ColorCross 001N
3,2 29 értékelés
VR szemüveg - 4-6 hüvelykes okostelefonokhoz
Kód:  SB815a Termékszám:  ColorCross001N

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross 001N

A ColorCross 0012 virtuális valóság szemüveg egyszerűen telepíthető és azonnal egy teljesen új világba viszi el - a világűrbe, vagy egy gyönyörű fantasy környezetbe, melyről eddig csak álmodott. Ezzel a VR headset-tel képzelete határait feszegetheti. A kedvező árú és vonzó szerkezet segítségével a VR játkokat nem csak telefonja kijelzőjén élvezheti, hanem 360 fokban maga körül. Kompatibilis számos okostelefonnal, melyek képernyőátmérője 4 és 6 hüvelyk között mozog. A szórakoztatás új formája szinte bárki számára elérhető: csak tegye bele okostelefonját és kezdje el az új, csodás világ felfedezését.

Legfontosabb jellemzői

  • A fejlett "Googles szivacs" kényelmessé teszi a viseletet
  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • Hiteles képek és kiemelkedő virtuális valóság
  • Többféle mobiltelefonnal is kompatibilis
  • Levehető előlap a kényelmesebb használat érdekében
  • Technológia a túlmelegedés megelőzéséhez
  • Alkalmas az enyhe rövidlátásban szenvedők számára (600 fok alatt)

Intuitív és felhasználóbarát

Mostantól okostelefonja segítségével egyszerűbben merülhet el a virtuális világokban, mint valaha. Csak csúsztassa telefonját a headset-be és máris egy másik valóságba kerül. A vezérlés rendkívül egyszerű és a készülék sok féle okostelefonnal kompatibilis. Telefonjának mindösszesen Full HD kijelzővel, négy magos processzorral, mozgás- és gyorsulás érzékelőkkel és giroszkóppal kell rendelkeznie, mely a mai okostelefonok körében alapfelszereltség. A ColorCross kompatibilis mind az iOS, mind az Android, sőt még a Windows telefonokkal is.

Kompatibilitás:

A készülék kompatibilis a 4 és 6 hüvelyk közl eső képernyőjű telefonokkal, melyek rendelkeznek Full HD kijelzővel, négy magos processzorral, mozgás- és gyorsulás érzékelőkkel és giroszkóppal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColorCross 001N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColorCross 001N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColorCross 001N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColorCross 001N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColorCross 001N.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ