AD květen univerzal Alzaboxy

Destiny

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Destiny egy akció MMO FPS játékokból álló sorozat. A játékban a karaktereddel különböző városokat, helyszíneket, sőt egész bolygókat fedezhetsz fel, küldetéseket teljesíthetsz, és fejlesztheted a karakteredet és annak fegyverzetét is - egyszóval egy klasszikus looter shooter egy nyitott MMO világban. Mi tette a Destiny franchise-t olyan népszerűvé, és miért van több millió aktív rajongója? Tudd meg az alábbi sorokban!

Tovább

Válaszd ki a Destiny három osztálya közül az egyiket, és vedd fel a harcot a végzettel

Bár az első és a második Destiny epizód sok tekintetben alapvetően különbözik egymástól, a játékban továbbra is három játszható osztály van. A Titan egy klasszikus zsoldos nagy puskával és masszív felszereléssel, és ráadásul sok mindent kibír. A Warlock egy olyan osztály, amely az arcane képességeire támaszkodik, és végül, de nem utolsó sorban a Hunter az ellenség kiiktatására specializálódott, és főként a lopakodás az erőssége.

A Destiny 1 még mindig elérhető, bár csak konzolokon. A játékosok nagy többsége azonban már áttért az újabb részre, és így lehet, hogy megfosztották néhány MMO elemtől.


A Destiny 2 lényegesen fejlettebb az elődjéhez képest

A Destiny 2 jelenleg a sorozat legújabb része, és bár a játékosok bizonyos szempontból dicsérik az elődöt, a második rész összességében érettebb és játékosbarátabb. A magával ragadó és sokkal terjedelmesebb történetet itt jóval világosabban mesélik el, és a játékosok is nagyobb szabadságot kapnak mind a történetben, mind például a felszerelésük testreszabásában. Ami az elődhöz képest eltűnt, az az RPG stílusú karakterfejlesztés. A Bungie egy egyszerűbb, világosan körülhatárolt alosztályokból álló rendszer mellett döntött.

A Destiny 2 több órányi ingyenes tartalmat kínál

A Destiny 2 2019 októberétől ingyenesen játszható. Tehát semmi sem akadályoz meg abban, hogy rögtön belevágj, és végigjátszd a játék jelentős részét. Ha felkeltette az érdeklődésedet a játék, akkor kipróbálhatod az egyik bővítményt, és folytathatod, vagy a Destiny 2: Legacy Collectionben a legutolsó kivételével az összeset megvásárolhatod.

  • Destiny 2: The Witch Queen: az eddigi legújabb DLC. Új kampányt és fegyvereket ad a játékhoz.
  • Destiny 2: Beyond Light: egy vadonatúj helyszínt, egy titokzatos képességet és egyedi tárgyakat hoz a játékba.
  • A Destiny 2: Shadowkeep az első DLC, amelyet a Bungie saját maga készített, miután elszakadt az Activision Blizzardtól.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
Destiny 2: Beyond Light - PC
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és kaland
1 820 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005347
Destiny 2: The Witch Queen - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához
16 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1936
Destiny 2: Beyond Light Deluxe Edition Upgrade - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és kaland
7 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005349
Destiny 2: Beyond Light - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és lövöldözős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
17 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1594
Destiny 2: Shadowkeep - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: rpg és lövöldözős,
Leárazás -14 %
1 720 Ft 2 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004889
Destiny 2 - Coldheart Pack (DLC) - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
700 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004888
Destiny 2: Shadowkeep Expansion - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
17 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1396

Destiny

A Destiny kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó destiny Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább destiny A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb destiny A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: destiny vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ