Alzaboxy Q1 Slevy s AP+

Archív - Egyéb műfajú Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
77 termék
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1346
Samba de Amigo: Party Central - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, party és testmozgás - A ritmikus akciósorozat egy lejátszási listával tér vissza, amely 40 slágerrel mozgat meg téged és barátaidat a világ legnépszerűbb műfajaiból, benne az EDM-mel, a poppal, a latinnal és még sok mással. Ráadásul minijátékok és kihívások széles választéka is rendelkezésre áll.
Megszűnt
Termékkód: NSW1203
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition- Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Tartalmazza a játék letöltési kódját, a medált és a bónusz tartalmat.
Megszűnt
Termékkód: NSW1086R
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1408nad
4,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd a 20 új, áttörő sláger és az életre szóló klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra eldöntsd, ki itt a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy mássz fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: NSW1149
Yum Yum Cookstar - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Vedd át egy ambiciózus séf szerepét Yum Yum séf kíséretében a Yum Yum Cookstar játékban! Sajátíts el főzési technikákat és szórakoztató recepteket, és vegyél részt egy kulináris versenyen - le tudod nyűgözni a zsűrit a finomságaiddal?
Megszűnt
Termékkód: NSW1145
DARQ Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - A DARQ egy Lloyd nevű fiatal fiú történetét meséli el, aki egy álomvalóságban találja magát. Miközben ebben a tudatos álomban utazik, fájdalmasan ráébred, hogy a menekülés hiábavaló, és az álom rémálommá válik. Játékosként Lloydot egy olyan világban irányítod, ahol a fizika hagyományos törvényei nem érvényesek.
Megszűnt
Termékkód: NSW1144
Lets Sing Presents ABBA
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1134
5,0
Lets Sing Presents ABBA - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1133
CoComelon: Play with JJ - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW1132
Squish - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Squish egy kellemesen hátborzongató, színes, zselés, gyors tempójú partijáték a síron túlról, ahol te és legfeljebb három ragacsos barátod egy földalatti kriptában mulatozhattok, amely fokozatosan omlik össze felettetek.
Megszűnt
Termékkód: NSW1112
5,0
Just Dance 2023 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - A játék letöltéséhez szükséges kódot tartalmazza.
Megszűnt
Termékkód: NSW1086
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: MSX1324nad
5,0
Rabbids: Party of Legends - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Rabbids egy új partijátékkal tér vissza, amely legendás szintre emeli a többjátékos zűrzavart az egész család számára. Nintendo Switch Lite konzolon való játszáshoz Joy-Con kontroller szükséges.
Megszűnt
Termékkód: NSW1067
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Két újonnan kinevezett különleges ügynök, Mizuki és Ryuki szerepét kell átvenned, akik a szemgolyóikban lakozó Aiba és Tama autonóm mesterséges intelligenciák szolgáltatásait veszik igénybe; a játék két részből áll - az elsőben bűnügyi helyszíneken jársz és kihallgatásokat folytatsz, míg a másodikban a gyanúsítottak és a koronatanúk álmaiban keresel nyomokat; a két rész segítségével aztán olyan bizonyítékokat gyűjtesz, amelyek segítségével nemcsak ezt a szokatlan ügyet oldhatod meg, hanem egy titokzatos tervet is leleplezhetsz, amelyet "Nirvana Initiative" néven ismernek.
Megszűnt
Termékkód: NSW1064
OddBallers - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, sport és party - Hajlítsd be a térded és nyújtsd ki a csípődet, itt az ideje egy intenzív adag kemény kidobósnak! Az OddBallers egy rendkívül varázslatos és teljesen őrült, többjátékos partijáték, ahol minden körben egy új, abszurd kidobós játéktípust játszanak. Gyűjtsd össze a legjobb ellenségeidet, és készülj fel arra, hogy fűnyíróval nyírod a birkákat, traktorral húztok kötelet, büdös vécékkel verekedtek - és igen, lesz némi labdás kidobós is.
Megszűnt
Termékkód: NSW1011
Tandem: A Tale of Shadows - PS4, PS5, Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Segíts Emmának és Fentonnak, a mackónak megoldani a híres bűvész, Thomas Kane eltűnésének rejtélyét!
Megszűnt
Termékkód: NSW1008nad
Tandem: A Tale of Shadows - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - A játék a tízéves, önfejű Emmát és a Fenton nevű titokzatos plüssmackót követi, akik megpróbálnak a végére járni a kis Thomas Kane, a híres bűvész szülők fiának, hirtelen eltűnésének. Kutasd át az elhagyatott családi kúriát, használd a fény és az árnyékok játékát, hogy segíts Emmának és a nagyon különleges mackónak Thomas izgalmas keresésében.
Megszűnt
Termékkód: NSW1008
5,0
Human: Fall Flat - Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: árkád és party - Szórakoztató logikai kalandjáték egyedi játékmenettel, amely egy lebegő álomországokból álló világban játszódik. Minden álomszint egyedi és bonyolult környezetet kínál, a pazar kastélytól, váraktól és azték romoktól kezdve a hófödte hegyeken át a kísérteties éjszakai tájakig és ipari helyszínekig.
Megszűnt
Termékkód: NSW985
Lets Sing 2022
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja gyerekeknek és party
Megszűnt
Termékkód: MSX1241nad
5,0
Lets Sing 2022 + 2 microphone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Készen állsz a 30 új sikeres sláger és az ősrégi klasszikusok tökéletes összeállítására, amelyeknek köszönhetően uralni fogod a színpadot? Énekelj egyedül vagy hívd meg a barátaidat és szervezzétek meg a hangok versenyét online vagy offline játékmódban, hogy egyszer s mindenkorra eldőljön, hogy ki messze a legjobb énekes. Élvezzétek a „Let’s Party“ módot akár nyolc énekes számára vagy mászd meg és kerülj a világot átölelő online ranglétra élére.
Megszűnt
Termékkód: NSW964
5,0
Epic Chef - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és party, - Kulináris küldetésed éppen most kezdődik! Vezess egy farmot, és főleg főzz Zest, a főszakács szerepében, akinek fő célja, hogy igazi, legendás szakáccsá váljon. Az Epis Chef egy életszimulátoros elemekkel, őrült főzéssel és ravaszkodással ízesített történet által meghatározott kalandjáték, ami összességében egy valódi, ízletes csemege!
Megszűnt
Termékkód: NSW960
My Singing Monsters Playground - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Lépj az éneklő szörnyecskék világába és vegyél részt velük egy szörnyűséges méreteket öltő, őrült tornán. Ismerd meg a szörnyecskéid életének egy új oldalát és küzdj a győzelemért futva, dobva és énekelve különféle versenyeken akár négy játékos részvételével.
Megszűnt
Termékkód: NSW959
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ