Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Egyéb műfajú Xbox ONE játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
53 termék
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi a számodra, hogy harcba szállj a Nickelodeon világának eddigi legnagyobb és legjobb harcosaival, beleértve a vadonatúj és a teljesen átdolgozott karaktereket is, mint például SpongyaBob Kockanadrág, Nindzsa Teknőcök, Tintás Tunyacsáp, Jimmy Neutron és még sok mást.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0432
Minecraft Realms Plus 6-Month Subscription - Xbox / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2021
Minecraft Realms Plus 3-Month Subscription - Xbox / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2020
Lets Sing 2023 + 2 microphone - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd a 20 új, áttörő sláger és az életre szóló klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra eldöntsd, ki itt a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy mássz fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0305
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1408nad
Yum Yum Cookstar - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Vedd át egy ambiciózus séf szerepét Yum Yum séf kíséretében a Yum Yum Cookstar játékban! Sajátíts el főzési technikákat és szórakoztató recepteket, és vegyél részt egy kulináris versenyen - le tudod nyűgözni a zsűrit a finomságaiddal?
Megszűnt
Termékkód: XBSE0302
Lets Sing Presents ABBA
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 mikrofon - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0296
Lets Sing Presents ABBA - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0295
The Quarry (Előrendelés) - Xbox One Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licensz, Microsoft Store kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD1957
The Quarry: Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Microsoft Store kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD1955
The Quarry (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Microsoft Store kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és logikai
Megszűnt
Termékkód: MXESD1956
Lets Sing 2022
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja gyerekeknek és party
Megszűnt
Termékkód: MSX1241nad
Lets Sing 2022 + 2 microphone - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaj: gyerekeknek és party - készen állsz a 30 új sikeres sláger és az ősrégi klasszikusok tökéletes összeállítására, amelyeknek hála uralni fogod a színt? Énekelj egyedül vagy hívd meg a barátaidat és szervezzétek meg a hangok versenyét online vagy offline játékmódban, hogy egyszer s mindenkorra eldőljön, hogy ki messze a legjobb énekes. Élvezzétek a „Let’s Party“ módot akár nyolc énekes számára vagy mászd meg és kerülj a világot átölelő online ranglétra élére.
Megszűnt
Termékkód: MXO867
Epic Chef - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland és party - Kulináris küldetésed éppen most kezdődik! Vezess egy farmot, és főleg főzz Zest, a főszakács szerepében, akinek fő célja, hogy igazi, legendás szakáccsá váljon. Az Epic Chef egy történetvezérelt kalandjáték, amely életszimulációval, őrült főzéssel és ravaszkodással van ízesítve, ami összességében egy valódi, ízletes csemege!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0155
Super Monkey Ball: Banana Mania - Launch Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - A klasszikus Super Monkey Ball játékok készlete remasterelt formában a márka 20 éves évfordulójának megünneplésére.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0083
KeyWe - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai és party - Vedd fel a postán dolgozó kivi madarak szerepét, és egy barátoddal az oldaladon pötyögj be táviratokat, továbbíts sürgős üzeneteket és csomagokat... röviden: tartsd működésben a postát.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0066
Peaky Blinders: Mastermind - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: kaland és logikai - Üdvözlünk Birminghamben! A történet közvetlenül a népszerű sorozat első évadának eseményei előtt játszódik. Csatlakozz Shelby bandájához és kísérd végig Tommy felemelkedését, aki sikeresen leleplez egy aljas tervet.
Megszűnt
Termékkód: MXO841
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció, gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - az alap trilógia mind a 9 filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a közelgő kilencedik részt is, amelyek még LEGO játék formájában nem jelentek meg.
Megszűnt
Termékkód: MXO608de
Rocksmith 2014 Edition + Guitar Cable - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és party - 50 rock dal közül választhatsz, amelyek műfaja az alternatív rocktól, a heavy metalon át, egészen a klasszikus rockig terjed. A valódi szórakozás mellett jobban megtanulhatsz gitározni is.
Megszűnt
Termékkód: MXO815
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egymásra rakhatsz, láncolhatsz és olyan kombókat hozhatsz létre, melyek a győzelem útjára visznek a játékban, amely két legendás játék, a Puyo Puyo és a Tetris ötvözete. Minden körösztály szeretni fogja az utánozhatatlan élményt, amit az addiktív kirakós játék nyújt.
Megszűnt
Termékkód: MXO797
5,0
Fuser: VIP Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MXESD1639
Fuser - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MXESD1637
4,7
Just Dance 2021 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, gyerekeknek, party és testmozgás, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ideje táncra perdülni a Just Dance 2021-el! 40 új dal és új környezet, amelyeknek köszönhetően egész évben élvezheted a Just Dance játékot. Csatlakozz a világ több mint 120 millió játékosából álló közösséghez, és győzz le mindenkit.
Megszűnt
Termékkód: MXO790
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ