Doručení zdarma Alzaboxy

Epson Moverio BT-300

Termékkatalógus
Epson Moverio BT-300
VR szemüveg - 360°, Intel Atom, Android 5.1, OLED, 5Mpx HD kamera, az akkumulátor üzemideje akár 6 óra
Kód:  EPMOV01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson Moverio BT-300

A Moverio okos szemüveget úgy tervezték, hogy megváltoztassa azt, ahogy a világot látja maga körül. A legkisebb és legkényelmesebb intelligens szemüveg a piacon, amely egy új szabványt állít a kibővített valóság funkcionalitásának, köszönhetően a fejlett hardver platformnak és a növekvő fejlesztői közösségnek. Az egész platformnak széles körű alkalmazásai vannak a felhasználók és az új utakat kutatók számára a vállalati szektorban. A Moverio úgy köti össze a digitális világot a valódival, mint még azelőtt soha.

Főbb jellemzők

  • A legkönnyebb intelligens szemüveg a piacon (20% -kal könnyebb, mint a BT-200)
  • Si-OLED kijelző a természetes színek érdekében
  • Éles HD binokuláris kijelző (720p)
  • 5 megapixeles kamera, mely a környezetet veszi
  • Rugalmas alap a 3D kijelző számára (Intel Atom + Android 5.1)
  • 6 óra kiterjesztett valóság egyetlen feltöltéssel
  • Tökéletesen illeszkedik az orrhoz, növelve ezzel a kényelmet
  • Egyedi kialakítása még a normál szemüvegekhez is illik

Zökkenőmentes átmenet világok között

Míg a virtuális valóság a közönséget egy teljesen más környezetbe kalaúzolja, a kibővített valóság egyesíti a valóságos és a digitális világot. Ezen észrevételen alapul az újonnan tervezett keret, mely Si-OLED kijelzőt használ megjelenítésre, így kiküszöböli a rövidebb élettartam gyengeségét. Ezzel a technológiával a legszebb színeket láthatja és olyan éles HD képeket, amelyek tökéletesen kiegészítik a valóságot. A környezetet felvevő 5 megapixeles kamerával és számos más érzékelővel. Annak érdekében, hogy a 3D tartalmakat akár 6 órán keresztül is tudja kezelni, a szemüveg egy modern quad-core processzorral van ellátva.

 

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Moverio BT-300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Moverio BT-300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson Moverio BT-300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Moverio BT-300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Moverio BT-300.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ