Doručení zdarma Alza Dny květen

Fallout játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Fallout játék egy RPG-sorozat, amely a nukleáris háború sújtotta pusztaságban játszódik, amely egykor az USA volt. Posztapokaliptikus kalandok, amelyek az emberiség azon törekvését írják le, hogy a porból és hamuból új civilizációt építsen, sötét humorral, retrofuturisztikus stilizációval és rengeteg mutáns állat és lény sugárzásával fűszerezve - ez a Fallout játék. Olvass tovább és tudj meg még többet.

Tovább

Fallout játék dióhéjban

A Fallout játék érdekes fejlődésen ment keresztül az indulása óta. Az eredeti izometrikus, körökre osztott szerepjátékból a harmadik rész megjelenésével 3D-s akcióvá változott, ugyanakkor az eredeti körökre osztott rendszer továbbra is ügyesen be van építve a játékokba. Egy plusz dimenzió hozzáadásával a játék semmit sem veszített atmoszférájából, sőt. Az elpusztult Amerikát és az emberiség hanyatlását első személyből figyelni, vagy védekezni a radskorpiók és mutánsok támadásai ellen, az egy olyan élmény, amit hosszú ideig nem fogsz elfelejteni.

Fallout játékok 4 V.A.T.S.

A V.A.T.S. rendszer okosan összeköti a valós idejű RPG világát a sorozat gyökereivel rendelkező körökre osztott rendszerrel.

A Fallout játék története elvisz téged a posztapokaliptikus Amerikába

A Fallout játék-sorozat minden egyes részének saját, önálló története van. Rendszerint azonban mindegyik ugyanúgy kezdődik - évekkel később kinyílik egy Fallout-bunker (az úgynevezett trezor) ajtaja, és kimászik egy rettenthetetlen túlélő (a tiéd), aki személyes okokból elkezdi felfedezni a környező pusztaságot. És nagyon hamar letér az eredetileg tervezett útról, rengeteg mellékküldetés és egy csomó más nyílt világbeli élvezet támadása alatt.

A Fallout játék már rég nem korlátozódik a monitorokra. Rengeteg változatos merch van, és nemrég egy Fallout társasjáték is piacra került.

Több száz karakter, kidolgozott környezet - a Fallout játék a hangulatról szól

A Fallout játék a történetről és a tucatnyi karakter sorsáról szól, akikkel az út során találkozol. A játék egy pontján választanod kell, hogy pozitív hős leszel-e, és az erény példaképe leszel-e mások számára, vagy gonosztevővé válsz, és erkölcseid olyan rothadtak lesznek, mint egy ghúl bőre. A választás a tiéd.

Fallout játék hangulat

A Fallout játékok sorozata a klasszikus amerikai retrót ötvözi a futurisztikus technológiával.

A Fallout játékok 76-os verziója a sorozatot az MMORPG-k világába helyezi át

A Fallout játék 76 egy merész húzás a fejlesztők részéről, hogy a sorozatot egy kicsit más szemszögből mutassák be. Egy olyan világ, ahol minden túlélő egy másik játékos, rengeteg olyan lehetőséget nyit meg, ami a korábbi játékokban nem volt meg. Az olyan ismert mechanikák, mint a S.P.E.C.I.A.L. rendszerrel történő karakterfejlesztés és a V.A.T.S. támogatott harc megmaradnak, de a túlélési mechanika, a barátokkal való játék és a saját bázis építése újdonság. Emellett természetesen lehetőség van arra is, hogy összemérjük az eszünket más játékosokkal.

i

Kezdetben a Fallout játék vélemények nem voltak túl kedvezőek. A játékosok ugyanis egy teljesértékű Fallout 5-öt vártak, amit az újdonság nem igazán képviselt. Amikor azonban a Fallout 76-ot elkezdték teljes egészében spin-offként bemutatni, a sorozat ezen kiegészítője is megtalálta a célközönségét.

A megjelent Fallout játékok áttekintése

A Fallout játékok meglehetősen gazdag múltra tekintenek vissza. A Black Isle 1997-ben mutatta be a kultikus Wasteland franchise szellemi utódjaként. A sorozat 2004-ben került a Bethesda Softworks kezébe, elnyerte jelenlegi formáját, és elsősorban első személyű RPG-ként tette le a névjegyét a játékosok körében.

Cím Megjelenés éve Platform
Fallout játék 1997 PC
Fallout 2 1998 PC
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel 2001 PC
Fallout játék: Brotherhood of Steel 2004 PlayStation 2, Xbox
Fallout 3 2008 PC, PlayStation 3, Xbox 360
Fallout játék: New Vegas 2010 PC, PlayStation 3, Xbox 360
Fallout Shelter 2015 Android, iOS, PC, PlayStation 4, Xbox One
Fallout 4 2015 PC, PlayStation 4, Xbox One
Fallout 76 2018 PC, PlayStation 4, Xbox One
>A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
27 termék
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb643
Nuka Cola - söröskorsó
Pohár - Fallout mintával, sárgaréz logóval, 500 ml
5 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb244
6 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0290a

Fallout játékok

Fallout játékok

A Fallout játékok kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fallout játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fallout játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fallout játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fallout játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ