AD květen univerzal Alzaboxy

Archív - Farming Simulator

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Farming Simulator, avagy Farming S egy népszerű videojáték-sorozat számítógépekre, okostelefonokra és játékkonzolokra, amelyben a játékosok beleélhetik magukat egy farmer szerepébe, annak minden velejárójával együtt. Gazdálkodás, erdőgazdálkodás, állattenyésztés - a Farming S egy átfogó szimulátor, amely több tucat vagy akár több száz órányi szórakozást is képes nyújtani. Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
14 termék
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt! Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, beleértve a John Deere-t, de a Case IH-t és még sok más gépet is.
Megszűnt
Termékkód: MXO455ae
5,0
Farming Simulator Nintendo Switch Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Vállald a modern gazdálkodás kihívásait. Fedezz fel egy hatalmas nyitott világot, beleértve a részletgazdag észak-amerikai környezetet, tele mezőgazdasági tevekénységekkel, több száz hektáros területen. Irányíts több mint 250 autentikus mezőgazdasági járművet és felszerelést több mint 75 gyártótól, köztük olyan márkák, mint például: Challenger, Fendt, Massey Ferguson és Valtra.
Megszűnt
Termékkód: NSW987
5,0
Farming Simulator 22
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
Megszűnt
Termékkód: WG1318hu
Farming Simulator 19: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb mezőgazdálkodási élményt! Légy modern gazda, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal.
Megszűnt
Termékkód: WG1273hu
Farming Simulator 22 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
Megszűnt
Termékkód: PSV0082hu
Farming Simulator 22 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most egy csodálatos, évszakok szerinti bővítménnyel.
Megszűnt
Termékkód: MXO857hu
4,6 17×
Farming Simulator 22 - Collectors Edition - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor, - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdasági, állattenyésztési és erdészeti tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével. A gyűjtői kiadás tartalmaz egy működő jeladót is tartalmaz, valamint oktatóvideókat modderek számára, továbbá matricákat és posztereket is.
Megszűnt
Termékkód: WG1318ce
5,0
Farming Simulator 17: Ambassador Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 17 meghív a modern mezőgazdálkodás kemény világába. Vállald a mezőgazdasági élet minden kihívását, beleértve az állattenyésztést, a növénytermesztést, a termékértékesítést és a fakitermelést. Csak te döntöd el, hogyan akarod irányítani és fejleszteni a gazdaságodat ebben a nagy nyitott világban.
Megszűnt
Termékkód: MXO858
4,0
Farming Simulator 17: Ambassador Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 17 meghív a modern mezőgazdálkodás kemény világába. Vállald a mezőgazdasági élet minden kihívását, beleértve az állattenyésztést, a növénytermesztést, a termékértékesítést és a fakitermelést. Csak te döntöd el, hogyan akarod irányítani és fejleszteni a gazdaságodat ebben a nagy nyitott világban.
Megszűnt
Termékkód: MSX1122
4,6 40×
Farming Simulator 22
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítővel.
Megszűnt
Termékkód: WG1318
4,9 12×
Farming Simulator 22 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítővel.
Megszűnt
Termékkód: MXO857
5,0
Farming Simulator 19: Premium Edition- Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a teljes kiadás az alapjátékot, két kiegészítőt, 8 DLC-t és egy 72 oldalas nyomtatott artbookot tartalmaz
Megszűnt
Termékkód: MXO781
4,8
Farming Simulator 19: Premium Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Ezen teljes kiadás tartalma: alapjáték, 2 kiegészítő, 8 DLC csomag és 72 oldalas nyomtatott artbook.
Megszűnt
Termékkód: MSX888
5,0
Farming Simulator 20 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Több mint 100 hűen reprodukált mezőgazdasági járművel és szerszámmal a Farming Simulator 20 órányi gazdálkodási szórakozást kínál otthon vagy az úton.
Megszűnt
Termékkód: NSW562
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ