Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Hitman

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Hitman nevű jól ismert játéksorozat már több mint 20 éve okoz kellemes órákat számtalan játékosnak. A lopakodós akciók rajongói számára ez egy "kötelező" darab. A franchise hírneve még a nem is olyan népszerű Hitman filmek elkészítésére is inspirálta az alkotókat. Mi áll az Agent 47 sikere mögött? Érdemes leporolni és játszani a régebbi változatokat is? És egyáltalán, ki ez a Hitman?

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
Hitman 3: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - A 47-es ügynök kíméletlen szakemberként tér vissza egész karrierje legfontosabb szerződéseihez. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-vel. Küldetésük a Providence partnereinek megszüntetése. A Deluxe Edition tartalmazza a Deluxe eszkalációs szerződéseket, a Deluxe öltönyöket és tárgyakat, a digitális filmzenét, a digitális “World by HITMAN“ könyvet és a rendező kommentárját.
Megszűnt
Termékkód: MSX938de
Hitman 3
PC játék - dobozos változat, műfaj: akció - A 47-es ügynök visszatér a könyörtelen profi szerepén, hogy teljesítse karrierjének legfontosabb megbízatásait. Diana Burnwood ügynöknő segítségével egyesíti erejét elveszett barátjával, Lucas Gray-el. Küldetésük a Providence partnereinek kiiktatása.
Megszűnt
Termékkód: WG1293
Hitman 3: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - A 47-es ügynök visszatér a könyörtelen profi szerepében, hogy teljesítse karrierjének legfontosabb megbízatásait. Diana Burnwood ügynöknő segítségével egyesíti erejét elveszett barátjával, Lucas Gray-el. Küldetésük a Providence partnereinek kiiktatása. A Deluxe Edition tartalma: Deluxe Escalation Contracts, Deluxe öltözetek és tárgyak, Digitális játékzene, Digitális "World of HITMAN" könyv és rendezői kommentár.
Megszűnt
Termékkód: PSV0004de
HITMAN 2: Expansion Pass - PS4 HU Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - PS4/PS4 Pro, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához - DLC - elektronikus licenc, PS Store kulcs, zsáner: akció, alapjáték szükséges az aktiválásához
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU243
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ