Stellar Blade Stellar Blade

Homido VR

Termékkatalógus
Homido VR
4,2 17 értékelés
VR szemüveg egy sor 360 ° 3D kompatibilitás iOS / Android, mobiltelefonok 4-5,7 "
Kód:  HDMVR1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Homido VR

High-end fejhallgató mobiltelefonokhoz kényelmes kialakítás és világszínvonalú optikai rendszer. Néző vagy a világ a virtuális valóság, egy sokoldalú és rendkívül kompakt. Kompatibilis széles körű mobil telefonok, szórakozás, ezért mindenki élvezheti.

legfontosabb jellemzői

  • kényelmes kialakítás
  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • minőségi anyagok
  • Alkalmas több mobiltelefon
  • minőségi kidolgozás

A központban a cselekvés

Homid vezeték nélküli eszközök, okostelefonok használják, hogy segítsen biztosítani teljes mozgásszabadságot. Ez kompatibilis az iPhone és a széles körű mobil telefonok Android képernyő méretű 4 "5,7". Tapasztalja hihetetlen kirándulásokat virtuális valóság, számos játékokat, alkalmazásokat vagy videókat. Úgy fogja érezni, mintha a színpad közepén.

Kényelem és állíthatóság

A fülhallgató rugalmasan konfigurálható a zavartalan élmény. Meg van egy állítható vízszintes és függőleges távolság a lencse, és szintén állítható pántok. Kényelmes és kellemes viselet, akár utazásai során, hogy több órán át tartott a virtuális valóság, akkor hozzájárul hab széle szempontból. Homid jelentette vigasztalni mindenki, mert van 3 beállításokat hosszú előrelátó, rövidlátó, és az emberek a normális látás.

termék alkalmazások

Mert Homid egy katalógust kompatibilis alkalmazások Homid Center, ahol megtalálja a legjobb alkalmazások. Könnyen kiválaszthatja a maga kategóriájában, értékelése vagy az ár. Töltsd le lehet tulajdonosai iPhone és Android készülékek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Homido VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homido VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Homido VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homido VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homido VR.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ