Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Horror játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(254)
DLC tartalom
(64)
Platform
PC
(132)
PlayStation 5
(85)
PlayStation 4
(54)
Xbox Series X
(61)
Xbox Series S
(31)
Licenc
Doboz
(153)
Letölthető
(166)
Kulcs
Steam
(117)
Xbox Live
(41)
Origin
(2)
Microsoft Store
(6)
Nintendo eShop
(2)
Epic Games Store
(6)
Műfaj
Akció
(264)
RPG
(80)
Stratégiai
(8)
Szimulátor
(4)
Lövöldözős
(78)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(41)
PlayStation 5 optimalizálás
(48)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(62)
Szöveg
CS
(21)
EN
(320)
DE
(257)
HU
(9)
RU
(81)
PL
(33)
FR
(126)
ES
(120)
IT
(121)
Zh
(20)
KR
(4)
JP
(4)
Szinkron
EN
(314)
DE
(175)
HU
(1)
RU
(17)
PL
(10)
FR
(79)
ES
(72)
IT
(72)
Zh
(8)
KR
(3)
JP
(3)
Korhatár
7 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
Borderlands
(81)
Resident Evil
(49)
Five Nights at Freddy's (FNAF)
(11)
DOOM
(9)
Dark Souls
(6)
Szűrés

A számítógépes és konzolos horror játékok különösen a izgalom, a félelem és a túlélésért folytatott virtuális harc rajongóinak fognak tetszeni. Ha szeretsz a magas fűben lopakodni és elbújni az ellenség elől, vagy mutáns szörnyeket kaszabolni egy poszt-apokaliptikus világban, a horror játékok kínálatában biztosan megtalálod a neked megfelelőt. Olvass tovább, és tudj meg többet a horror játékokról.

Tovább

A PC-s és konzolos horror játékok közös tulajdonságai

Horror játékok a legtöbb népszerű játékműfajban megtalálhatók. Akció, történet, kaland, megfigyelés – mindegyik műfajban számos hátborzongató játék található. Lássuk, melyek a horror játékok műfajtól független közös tulajdonságai.

  1. A nyomasztó atmoszféra általában bonyolult és könyörtelen világot hoz létre.
  2. A csúcsminőségű audió nem csupán a játék zenéjét, hanem a lenyűgöző hangeffekteket is magában foglalja.
  3. A kiszolgáltatott főhősnek általában el kell rejtőznie, gondosan meg kell terveznie a cselekedeteit és küzdenie kell az életéért.
  4. A minden sarkon ott leselkedő veszély szintén a horror játékok közös eleme.

i

Bizonyos horror játékok lebilincselően kidolgozott játéktörténettel rendelkeznek, így nem csak a főhőssel vagy főhősnővel, hanem az összes mellékszereplővel szimpatizálhatsz.


Horror játékok

A The Last of Us játékok erős történetüknek és emlékezetes karaktereiknek köszönhetően a műfaj legjobbjai közé tartoznak.

Akció műfajú horror játék PC-re és konzolra

Az olyan akció-horror játékok, mint a Dying Light, a Days Gone, a Death Stranding és a jól ismert Resident Evil sorozat nem csak a nyomasztó atmoszféra bemutatásában jeleskednek, ami miatt többször is ellenőrizzük, hogy bezártuk-e a bejárati ajtót, hanem kifinomult harcrendszert, rengeteg fegyvert, ellenségek hordáit és a látványos akciójeleneteket mutatnak be.


Resident Evil horror játék sorozat

Days Gone horror játék

Dying Light horror játék


Az akciójátékok gyakran használnak RPG elemeket, mint például a főszereplő szintlépése vagy az erőforrások gyűjtése. RPG horror játék például a Borderlands sorozat.

Horror-kaland játékok

A horror-kaland játékok az egyik legnépszerűbb műfaj. Ezek a játékok egy veszélyes világról szólnak rengeteg mellékszereplővel, bonyolult kapcsolatokkal és váratlan fordulatokkal. Ebbe a kategóriába tartozik a The Last of Us, az Until Dawn, a The Evil Within és a The Dark Pictures.


Until Dawn horror játék

Martha is Dead horror játék


i

Kihívást keresel? Próbáld ki a Dark Souls horror játékot

A Dark Souls egy legendás, horror elemekkel tarkított akciójáték-sorozat, amely híres a nehézségéről.

Túlélő horror játékok - talán a műfaj legijesztőbb játékai

A legijesztőbb horror játékok a túlélő műfajban találhatók. Ezekben a játékokban a főszereplők általában nem szinte halhatatlan hősök, akik akár fél kézzel is képesek leszámolni az ellenséggel. Ezekben a horror játékokban a túlélés lesz a feladatod.

A túlélő horror játékok leghíresebb képviselői a Five Nights at Freddys, a State of Decay és a DayZ.

Zombik és mutánsok mindenütt

Bár a horror játékok kínálata igen változatos, nagy részük a jól bevált tematikára épül: egy posztapokaliptikus világban játszódnak, amelyet radioaktív mutánsok vagy élőhalottak lepnek el. Ha szereted a The Walking Deadet, nézd meg a The Last of Us-t, a Days Gone-t vagy más zombis horror játékot is.

Horror játék az összes platformra

A horror játékokat PC-n, de PlayStation, Xbox és Nintendo Switch konzolokon is élvezheted.

Horror játékok PC-re

A legjobb PC-s horrorjátékok közé tartoznak a Dying Light sorozat túlélőjátékai, valamint az olyan belső nézetű lövöldözős játékok, mint a Metro vagy a Borderlands. A legendás PC-s horror játékok közé tartozik az Amnesia és a S.T.A.L.K.E.R..

Horror játékok konzolra

A PlayStation és Xbox konzolokra készült horror játékokat elsősorban a népszerű és sikeres PS-exkluzív The Last of Us képviseli, amely sorozatfeldolgozást is kapott. További horror játékok konzolokra az Until Dawn, a Resident Evil, a SOMA és a The Evil Within.

i

The Last of Us

A The Last of Us az egyik legsikeresebb konzolos horror játék. Az HBO sorozata, amely lazán követi a játék történetét, az első évad ötödik epizódjának megjelenését követően 9,2/10-es értékelést kapott az IMDb-n.

Élvezd a horror játékokat Nintendo Switch-en

A Tormented Soul vagy az Oxide Room 104 Nintendo Switch-es horror játékok. Ha szereted a feszültséget és a nyomasztó hangulatot, ne hagyd ki őket útközben sem, válaszd a Nintendo horror játékokat.

Két személyes PC vagy konzol horror játék? Miért is ne!

Szeretnéd megosztani a rettegést a barátaiddal? Próbáljátok ki a két vagy több játékossal játszható horror játékokat, például a Dead By Daylight című videojátékot, amelyet akár négy játékos is játszhat egyszerre, a 7 Days to Die vagy a The Forest című építő-túlélőjátékot.

Próbáld ki az online horror játékokat is, így nem csak a barátaiddal, hanem a világ bármely tájáról véletlenszerűen kiválasztott játékosokkal is játszhatsz. Online horror játék például a Left 4 Dead 2 vagy a GTFO című játék is.

Milyen új horror játékok várhatók?

A 2023-ban megjelenő új horror játékok jó szórakozást ígérnek. Várjuk a Dead Island 2 zombis horror játék megjelenését, a Silent Hill remake-jét, az új Outlastot vagy az Amnesia: The Bunker-t. Az újdonságok az összes platform felhasználóit megörvendeztetik majd.

i

Nem a te világod a horror játék? Vess egy pillantást a műfaj szerint rendezett videójátékokra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Metro: Exodus - Complete Edition - PS5 Szállításra kész 4 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Negyed évvel azután, hogy az atomháború elpusztította a Földet, még mindig több ezer túlélő rekedt Moszkva romjai alatt a metró alagútjaiban. Artyomként el kell menekülnöd a metróból, és egy spártainak nevezett speciális alakulatot kell vezetned egy hihetetlen, kontinentális úton a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül. Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodust és az összes DLC-t: a The Two Colonelst és a Sam’s Story-t.
13 990 Ft

2.
Dead Space - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Teljesen újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék kísérteties látásmódjához.
18 790 Ft

3.
The Last of Us Part II Remastered - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció
16 390 Ft

Még több
320 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 65×
Days Gone - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Játszd a régi motoros, Deacon St. John szerepét, aki gazember, számkivetett, fejvadász, de még maradt benne némi emberség. Egy, a világjárvány által elpusztult világban St. John úgy dönt, hogy elhagyja a „biztonságot jelentő”, túlélők számára létrehozott tábort, és útnak indul.
Leárazás -46 %
7 490 Ft 13 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX304
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Metro: Exodus - Complete Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Negyed évvel azután, hogy az atomháború elpusztította a Földet, még mindig több ezer túlélő rekedt Moszkva romjai alatt a metró alagútjaiban. Artyomként el kell menekülnöd a metróból, és egy spártainak nevezett speciális alakulatot kell vezetned egy hihetetlen, kontinentális úton a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül. Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodust és az összes DLC-t: a The Two Colonelst és a Sam’s Story-t.
13 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0089
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0 16×
The Last of Us Part II Remastered - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0595
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Alone in the Dark - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az 1920-as években Emily Hartwood nagybátyja eltűnt a messzi délen. Edward Carnby magánnyomozóval együtt útnak indul Derceto Manorba, az elmebetegek otthonába, ahol valami rejtélyes dolog leselkedik rájuk. Különös lakókkal, rémálomszerű világokkal, veszélyes szörnyekkel találkozhatsz, és végül egy kusza hálót fogsz felfedezni az elhatalmasodó gonoszról.
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0307
4,7
Dead Space
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Aalapvetően újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék magával ragadó látásmódjához.
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1333
4,7
DOOM Slayers Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - a legendás sorozat teljes kiadása - a csomag a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és a DOOM (2016) számítógépes játékokat tartalmazza.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX740
5,0
The Walking Dead: Destinies - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0540
4,7
The Callisto Protocol - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Szállj szembe a borzalmak véget nem érő áradatával: A The Callisto Protocol egy újgenerációs megközelítésű túlélő-horror játék Glen Schofieldtől, a Dead Space-sorozat alkotójától. A játék az atmoszférát, a feszültséget és a brutalitást ötvözi az emberség és a tehetetlenség rémisztő pillanataival. Merülj el egy hátborzongató történetben, ahol kimondhatatlan iszonyat lapul minden sarok mögött.
12 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0218std
Resident Evil 4 Gold Edition (2023) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados néven ismert titokzatos kultusz általi elrablása ügyében. Leon-t egy európai vidéki faluba viszi a küldetése, ahol a legvadabb rémálmain túlmutató borzalmakkal találkozik, és szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll az egész mögött. A Gold Edition tartalmazza a Separate Ways DLC-t és az Extra DLC Pack-et is.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0622
The Callisto Protocol - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Szállj szembe a borzalmak véget nem érő áradatával: A The Callisto Protocol egy újgenerációs megközelítésű túlélő-horror játék Glen Schofieldtől, a Dead Space-sorozat alkotójától. A játék az atmoszférát, a feszültséget és a brutalitást ötvözi az emberség és a tehetetlenség rémisztő pillanataival. Merülj el egy hátborzongató történetben, ahol kimondhatatlan iszonyat lapul minden sarok mögött.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0215std
4,9 18×
Dead Space - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Teljesen újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék kísérteties látásmódjához.
Szuper ár
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0127
4,9 29×
Demons Souls Remake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A mára legendássá vált játék teljes remake-je, amely megalapozta a "soulslike" nevű akció-RPG-k saját alműfaját, és amely nélkül a Dark Souls sorozat valószínűleg nem jött volna létre. Tapasztald meg a függőséget okozó sötét hangulatot, a kompromisszumok nélküli nehézségeket és a fantasztikusan kidolgozott csatákat.
Szuper ár
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0015
4,8 69×
Death Stranding - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
Leárazás -20 %
3 890 Ft 4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX463
5,0
Dark Souls III: The Fire Fades Edition (GOTY) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a harmadik rész, amely tartalmazza az összes eddig kiadott kiegészítést
Leárazás -5 %
9 790 Ft 10 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX197a
4,9 136×
The Last of Us Part II - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Tapasztald meg az egyre erősödő erkölcsi ellentmondásokat, amelyeket Ellie könyörtelen bosszúvágya gyakorol. Az erőszak körhintája, amelyet maga után hagy, ami meg fogja törni a jó és a rossz, a hősök és a gazemberek közötti különbségről alkotott elképzeléseidet.
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX445
4,9
Five Nights at Freddys: Security Breach - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat - Játssz Gregory, egy kisfiú szerepében, aki egy éjszakára Freddy Fazbear Mega Pizzaplex nevű szórakoztató központjában rekedt. Freddy segítségével túl kell élned a Five Nights at Freddy’s sorozat újragondolt szereplőinek szinte megállíthatatlan vadászatát, amelynek te vagy a célpontja, de emellett számos más szörnyű fenyegetés is vár rád.
Leárazás -5 %
12 890 Ft 13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1265
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village játék, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC bővítmény.
11 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1375
4,3 18×
Death Stranding Directors Cut - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - A közeli jövőben a DEATH STRANDING néven ismert természetfeletti esemény kaput nyitott az élők és a holtak között, és ezzel szabadon engedte a túlvilági lényeket, amelyek most az elesett világot járják, ahol az emberiséget a pusztulás fenyegeti. Sam Bridges karakterén keresztül a küldetésed reményt adni az emberiségnek azáltal, hogy egyesíted a megtizedelt Amerika utolsó túlélőit.
14 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0108
5,0 12×
Resident Evil Village - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, és egyesíti a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségeknek jellegzetes támadási módjaik vannak, ezért a játékosoknak gyors döntéssel kell módosítaniuk stratégiájukat, harcba szállnak-e vagy a túlélés érdekében menekülnek.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX966
5,0 15×
Resident Evil 7: Biohazard - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - A hetedik Resident Evil a horror gyökereihez tér vissza, és fel kívánja frissíteni a műfajt.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX616
4,8
Doom Eternal - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Eljött a legendás FPS játék visszatérésének ideje. Készülj a szörnyek és démonok hordájára. Megsemmisítésükben éppúgy segítséget nyújt a széleskörű és új, akárcsak a már ismerős, jól bevált fegyverarzenál.
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO524
5,0
Five Nights at Freddys: Help Wanted - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat
11 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW762
5,0
Resident Evil 4 (2023) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nyomozást indít az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése egy vidéki faluba vezet Európában, ahol borzalmakkal fog találkozni, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell nézniük, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll e mögött.
Szuper ár
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0217
4,2
Resident Evil 4 (2005) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A modern idők egyik legnagyszerűbb akciójátékának végső változata.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX340

Horror játékok

A Horror játékok kategóriában összesen 320 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó horror játékok
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ