A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Focus Entertainment játékok műfaj szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PC
(3)
PlayStation 5
(10)
PlayStation 4
(3)
Xbox Series X
(9)
Xbox Series S
(2)
Xbox One
(5)
Nintendo Switch
(1)
Licenc
Doboz
(18)
Letölthető
(5)
Kulcs
Steam
(3)
Xbox Live
(2)
Műfaj
Akció
(16)
RPG
(6)
Stratégiai
(1)
Szimulátor
(6)
Lövöldözős
(3)
Kaland
(4)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(5)
PlayStation 5 optimalizálás
(12)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(4)
Szöveg
CS
(15)
EN
(23)
DE
(21)
RU
(2)
PL
(4)
FR
(6)
ES
(7)
IT
(6)
Szinkron
EN
(23)
DE
(15)
FR
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott Focus Entertainment játékok műfaj szerint termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Focus Entertainment játékok műfaj szerint - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Focus Entertainment játékok műfaj szerint termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Focus Entertainment játékok műfaj szerint vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Focus Entertainment játékok műfaj szerint vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

A leírás elrejtése
23 termék
4,0
Snowrunner - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és hagyj nyomot magad után a vad, nyílt világ terepén.
8 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005251
5,0
SnowRunner - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és próbáld meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terepszimulátorával. Vezess 40 járművet olyan gyártóktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és hagyd a gumid nyomát a vad, nyílt világban.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0208
4,9 14×
A Plague Tale: Requiem - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Indulj egy szívfacsaró küldetésre egy brutális, lélegzetelállító világba, amelyet természetfeletti erők ferdítettek el. Miután Amicia és Hugo elmenekülnek elpusztított hazájukból, a távoli délre indulnak, egy új területre eleven városokkal. Ott megpróbálnak új életet kezdeni és ellenőrzés alá vonni a Hugót sújtó átkot.
17 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0107
5,0
Atomic Heart - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A megállíthatatlan technológiai fejlődés és a titkos kísérletek hatására mutálódott lények, félelmetes gépek és szupererős robotok születtek, amelyek hirtelen fellázadtak a teremtőik ellen. Csak te állíthatod meg őket, és tudhatod meg, mi rejlik az idealizált világon túl.
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1437
5,0
A Plague Tale Requiem - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Indulj el egy szívszorító utazásra egy természetfeletti erők által eltorzított, brutális, lélegzetelállító világba. Miután Amicia és Hugo elmenekülnek feldúlt hazájukból messze délre, új régiókba és nyüzsgő városokba merészkednek. Ott megpróbálnak új életet kezdeni, és Hugo átkát ellenőrzésük alá vonni.
12 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0080
4,0
Atlas Fallen - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és alkosd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, akár egy szóló történetkampányban.
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0319
5,0
Atlas Fallen - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Célozd meg az ellenségeket, gyűjtsd össze az esszenciáikat, és teremtsd meg saját játékstílusodat, hogy új korszakot nyithass az emberiség számára akár egy teljesen kooperatív, vagy szóló történetben.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0272
Vampyr - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
6 380 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005397
The Surge 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
2 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005386
A Plague Tale: Innocence - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland - A fiatal Amicia és öccse, Hugo komor története nyomorúságos útjukról a történelem legsötétebb időszakában.
21 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1176
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
40 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: PSV0624ge
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos szerepébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel.
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - PS5 melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
28 390 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 9, 2024
Termékkód: PSV0624
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - -Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos bőrébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel. A Gold Edition tartalmazza a Warhammer 40,000: Space Marine 2 alapjátékot, a Season Pass-t, az exkluzív Steelbookot és a 3 napos korai hozzáférést a játékhoz
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
40 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 6, 2024
Termékkód: XBSE0483ge
Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - Bújj egy űrhajós, egy brutális, emberfeletti képességekkel rendelkező császári harcos szerepébe. Vedd fel a harcot a galaxis mélyéről érkező borzalmakkal a távoli bolygókon zajló epikus csatákban, és szállj szembe velük halálos képességeiddel és pusztító fegyvereiddel
+Ajándék Elektronikus promo kód Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Macragge’s Chosen - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
Előrendelési ár
28 390 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 9, 2024
Termékkód: XBSE0483
4,5 14×
SnowRunner - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezesd a 40 jármű egyikét, olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyitott világban.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX696
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
5,0
A Plague Tale: Innocence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Két testvér, Amicia és Hugo komor története a történelem legsötétebb időszakában.
Leárazás -7 %
9 190 Ft 9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX630
5,0
Atomic Heart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A megállíthatatlan technológiai fejlődés és a titkos kísérletek hatására mutálódott lények, félelmetes gépek és szupererős robotok születtek, amelyek hirtelen fellázadtak a teremtőik ellen. Csak te állíthatod meg őket, és tudhatod meg, mi rejlik az idealizált világon túl.
20 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0363
4,6
SnowRunner - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Készülj fel az ismeretlen offroad élményekre ! A játékban nagy teljesítményű járművek volánja mögé ülve próbálhatod meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terepszimulációjával. Vezess 40 olyan márkájú járművet, mint a Ford, a Chevrolet vagy a Freightliner, és hagyd gumiabroncsod nyomait a vad nyílt világ terepén.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW822
5,0
SnowRunner - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott off-road élményre! Ülj a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és próbáld meg meghódítani az extrém nyílt környezetet a történelem legfejlettebb terep szimulátorával. Vezess 40 járművet olyan márkákból, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és hagyj nyomot a vad, nyitott világban.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0184
5,0
Atomic Heart - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A megállíthatatlan technológiai fejlődés és a titkos kísérletek hatására mutálódott lények, félelmetes gépek és szupererős robotok születtek, amelyek hirtelen fellázadtak a teremtőik ellen. Csak te állíthatod meg őket, és tudhatod meg, mi rejlik az idealizált világon túl.
23 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0307
Call of Cthulhu - PC DIGITAL
PC játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG - Pszichológiai horror RPG, sötét hangulat, amelyben a történetet nagyban befolyásolja a játékos döntései.
23 590 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: WG686nad
Greedfall - Gold Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A GreedFall sziget egy élő, folyamatosan fejlődő világ. Cselekedeteid a látszólag közönséges döntésektől kezdve a legalapvetőbb politikai elhatározásokig befolyásolják az események menetét, és végső soron az egész történetedet adják.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0090

Focus Entertainment játékok műfaj szerint

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ