Alzaboxy Q1 Alza Dny květen

Játéksorozatok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Játéksorozat kategóriánkban TOP gaming sorozatokat találsz az összes játékműfajból, azok összes emlékezetes részével együtt. Kíváncsi vagy, melyek az igazán népszerűek? Olvass tovább.

Tovább

A TOP játéksorozatok egyben

Az alábbi linkeken közel 40 olyan franchise-t válogattunk össze, amelyek nagy hullámokat keltettek a videójátékok világában. Keresd meg kedvenc játékodat, amellyel fiatalkorodban játszottál, vagy nézd meg kedvenc franchise-od legújabb kiadásait. Ha pedig még csak most lépsz be a gaming izgalmas világába, akkor nézd meg mindet, és talán valamelyik hosszú időre a kedvenceddé válik.

A népszerű műfajok legendás képviselői

A legtöbbet játszott műfajok közé tartoznak az akciójátékok, az RPG-k és a sportjátékok. Az egyértelmű első három helyezettet szorosan követik az autóversenyzős játékok. Mindegyik műfajban találunk legalább egy legendás játéksorozatot, amelynek a neve szinte szállóigévé vált a játékvilágban. Nézzük azokat, amelyeket mindenképpen ismerned kell:

Ne feledkezzünk meg az old school kedvencekről sem

A fent említett sorozatok inkább a modern kor képviselői. A legnagyobb csodálat a legelső részeket övezte, amelyeknek a mai, eredeti játékokkal teli, változatos műfajokat köszönhetjük. Az RPG alapjait a konzolos Final Fantasy, a sötét Diablo és poszt-apokaliptikus Fallout fektette le. A régi szép idők akciójátékai közül a legjelentősebb talán a Tomb Raider.

Ha a videójátékok teljes történelmét át szeretnéd élni, akkor nem maradhat ki a Super Mario vagy a Crash Bandicoot.

Mi a helyzet más menő játékokkal? Simpsons, Batman vagy Disney játékok PC-n nem csak gyerekeknek

A 40 TOP játéksorozat mellett további nagyszerű játékokat is kínálunk gyerekeknek és felnőtteknek is. A nagyon népszerűek közé tartoznak a film- vagy tévésorozat-hősök által inspirált sorozatok. Megtalálhatod őket az interneten is, mint például a Transformers, Bosszúállók és Simpsons - ingyenes játékok PC-re, mobilra vagy tabletre.

Simpsons játék PC-n, konzolon vagy mobilon - próbáld ki mindegyiket!

A legnépszerűbb sorozatok között, amelyek tematikus játékok készítésére inspirálták a fejlesztőket, a The Simpsons is szerepel. A PC-re és régi konzolokra (PS2 és Xbox) készült játék, a Simpsons Hit and Run, különösen népszerű volt az érdekes játéktermi design és a rajzfilmsorozatra jellemző humoros betétek miatt. Az "Online Tiles of The Simpsons" játékok ismét népszerűek a neten.

Transformers online játékok fiatal gamereknek

Licencelt Transformers játékokat találsz online a hasbro.com oldalon. Próbáld ki a Bumblebee zenés mixet és további egyszerű platform játékokat, amelyekkel kiválóan eltöltheted az időt

Bosszúállós játékok PC-n és konzolokon minden Marvel rajongónak

A Bosszúállók játékok PC-n, PlayStation-ön és Xboxon is tökéletes szórakozást nyújtanak a Marvel-rajongók számára. Ráadásul, mivel LEGO-játékok is vannak a kínálatban, kreatív gondolkodásra és építkezésre ösztönöznek, különösen, ha te is rajongsz a LEGO építőjátékokért. Ha pedig csak egy kis szórakozásra vágysz, a hasbro.com oldalon találsz ingyenes online Avengers játékokat.

i

Az igazi rajongóknak Bosszúállós figurákat, egérpadokat és könyveket is kínálunk.

Inkább a DC szuperhősökre vagy kíváncsi? Mit szólsz a Batman játékokhoz?

A Batman játékok PC-n és PlayStationön vagy Xboxon egyaránt kiváló szórakozást nyújtanak. A részek az Assassin's Creed sorozathoz hasonlóan egymásra épülnek. Hogy élvezhesd a történetet lépésről lépésre, nézzük a Batman-játékok sorrendjét:

  • A történet a Batman: Arkham Origins játékkal kezdődik.
  • A folytatást a Batman: Arkham Asylum nyújtja.
  • A Batman: Arkham City egy évvel az előző rész cselekménye után játszódik.
  • Újabb évet ugrik a történet a Batman: Arkham Knight játékban.
  • Az utolsó epizód a Batman: Return to Arkhamba.

Disney hercegnők - játékok kislányoknak

A Disney hercegnők elsősorban az aranyos és megható animációs filmeknek köszönhetően népszerűek. Ha gyermeked lelkesedése a mesék vége után sem lanyhul, más módokon is élvezheti azok világát. Léteznek online Disney-játékok, ahol a kislányok saját ízlésüknek megfelelően öltöztethetik fel a hercegnőket. Szintén nagyon népszerűek a LEGO Disney hercegnő építő készletek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 620 termék
4,5
Pokémon TCG: SV03 Obsidian Flames - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Obsidian Flames (SV03), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2023, angol nyelvű
26 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2168
5,0
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Premium Figure Collection - Shiny Zamazenta
Pokémon kártya - Sword & Shield: Crown Zenith (SWSH12,5), 11 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma május 2023, angol nyelvű
22 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls654b
4,0
PDP Commuter Case - Mario - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok Lite - táska, hely a vezérlő számára, hely a kártyák számára, hely a memóriakártyák számára és hely a kábelek számára
Leárazás -16 %
11 990 Ft 14 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: pdpnswa18
4,5 14×
Thrustmaster T-GT II PACK, kormánykerék + alpa (pedálok nélkül) PC-khez és PS5, PS4 konzolokhoz
Játék kormány - visszajelzés, 25 nyomógomb, PC, PS5 és PS4 kompatibilis, USB kapcsolat
257 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MA517b2
4,5
Lego Movie 2 Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja akció és árkád - A Lego-kaland 2. alapján készült: a 2. rész eseményeire épül, amelyben az ellenséges betolakodók Kockavárost romba döntötték. Eljött az idő, hogy Emmet és Lucy hős barátaik kíséretében útra keljenek az általuk ismert világ határain túlra, és megmentsék barátaikat a Systar-rendszer földönkívüli világ különös lakóinak karmai közül.
Leárazás -32 %
3 990 Ft 5 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO565
Call of Duty: Modern Warfare III - Logo -  S - Pulóver
S M L XL XXL
Típusok
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III - Logo - S
Pulóver - férfi női gyerek, színe: fekete, feliratok mintás, S -es méret, elöl és hátul Call of Duty motívummal, anyaga: poliészter és pamut
Leárazás -6 %
11 490 Ft 12 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2333s
4,4 94×
Marvel: Pókember - 3D lámpa
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, többszínű dizájn, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, magassága 34 cm
22 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb983
4,4
Dark Souls II - Scholar of the First Sin - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A csúcsminőségű dark fantasy, a Dark Souls II teljes kiadása három datadisket tartalmaz: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King és Crown of the Ivory King. A nextgen verzió számos grafikai, hangzásbeli és teljesítménybeli fejlesztést is tartalmaz, valamint az online mód egyidejűleg 6 játékosra való kiterjesztését is kínálja.
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX130
5,0
LEGO® Minecraft® 21256 A békaház
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok
16 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21256
5,0
Minecraft Legends: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
18 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1181
5,0 13×
Resident Evil Village - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, és egyesíti a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségeknek jellegzetes támadási módjaik vannak, ezért a játékosoknak gyors döntéssel kell módosítaniuk stratégiájukat, harcba szállnak-e vagy a túlélés érdekében menekülnek.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX966
4,7 46×
New Super Mario Bros U Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A platformer játék remastered verziója Marioval és testvérével, Luigival a főszerepben. A csomagban megtalálható az alapvető New Super Mario Bros. U és a New Super Luigi U. Játssz az új karakterekkel Nabbittel és Toadette-tel.
18 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW098
5,0
Pokémon TCG: Infernape V Box
Kártyajáték - kiadás éve 2022
9 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc02930
4,6 28×
Need For Speed Heat - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, fogócskázol a rendőrökkel és megküzdesz az utca tiszteletéért.
Leárazás -4 %
10 390 Ft 10 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX682
5,0
LEGO® Minecraft® 21257 A Zabáló leszámolás
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 420 darab építőelem van
14 290 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21257
5,0
Nerf Supersoaker Fortnite HG
Nerf puska - Soaker, vizet spriccel, tár a csomag része, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Leárazás -29 %
4 680 Ft 6 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00403
4,8
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) The Definitive Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival, nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0143
4,7 14×
Star Wars Jedi: Fallen Order - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A történet a Jedi lovagok szemszögéből egy igencsak sötét korszakban játszódik. Már önmagában a létezésük is illegális, ezért hajtóvadászat folyik ellenük, és fokozatosan legyilkolják őket.
Leárazás -10 %
8 890 Ft 9 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO510
LEGO® Super Mario™ Luigi kalandjai kezdőpálya 71387 - LEGO Típusok
5,0 71×
LEGO® Super Mario™ Luigi kalandjai kezdőpálya 71387
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagban 280 db építőelem van
20 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO71387
5,0
Pokémon TCG: My First Battle EN
Pokémon kártya - 2 csomag a készletben, 17 kártya a csomagban, kiadás dátuma szeptember 2023, angol nyelvű
5 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3715
5,0
Pokémon TCG: Pokémon GO - Pin Box - Squirtle
Pokémon kártya - Sword & Shield: Pokemon GO (SWSH10,5), Pin Box/Collection, 3 csomag a készletben, 6 kártya a csomagban, kiadás dátuma augusztus 2022, angol nyelvű
5 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01994c
4,9 15×
LEGO® Star Wars™ 75366 Adventi naptár
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 320 db építőelem van
13 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75366
5,0
Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith - Tin Box - Moltres
Pokémon kártya - Sword & Shield: Crown Zenith (SWSH12,5), TiN, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
8 890 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06430b
4,8 15×
LEGO Movie Videogame - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több, mint kilencven film- és képregényhős színes keveréke az új LEGO játékban.
Leárazás -24 %
5 890 Ft 7 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066a

Játéksorozatok

Játéksorozatok

A Játéksorozatok kategóriában összesen 2618 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játéksorozatok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játéksorozatok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játéksorozatok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ