Stellar Blade Stellar Blade

Kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(257)
DLC tartalom
(18)
Játékkredit
(5)
Platform
PC
(69)
PlayStation 5
(80)
PlayStation 4
(34)
Xbox Series X
(73)
Xbox Series S
(38)
Licenc
Doboz
(177)
Letölthető
(106)
Kulcs
Steam
(62)
Xbox Live
(40)
Uplay
(1)
Microsoft Store
(2)
Nintendo eShop
(6)
Epic Games Store
(1)
Műfaj
Kaland
(283)
Akció
(134)
RPG
(36)
Gyerekeknek
(29)
Árkád
(26)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(35)
PlayStation 5 optimalizálás
(36)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(21)
Szöveg
CS
(21)
EN
(271)
DE
(170)
HU
(1)
RU
(42)
UK
(2)
PL
(32)
FR
(62)
ES
(55)
IT
(51)
Zh
(13)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(261)
DE
(79)
HU
(1)
RU
(6)
UK
(1)
PL
(6)
FR
(19)
ES
(16)
IT
(12)
Zh
(2)
KR
(1)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A legjobb kalandjáték a hardcore játékosok számára. A PC-re, Xboxra, PlayStationre és Nintendo Switchre készült játékokkal rengeteg műfaj közül választhatsz. Vannak sztori játékok és bűnügyi kalandjátékok, hogy átélhesd a váratlan élményeket. Merülj el velünk a kalandok világában és ismerd meg a kalandjátékok világát. Olvass tovább.

Tovább

Kalandjátékok - történettel egybekötött játékok

Nem tudod, mi az a kalandjáték? Olyan játék, amelynek története azonnal magával ragad. Ez a számítógépes játékok műfaja, de játékkonzolokra is kaphatók. Legtöbbször egy olyan történetről van szó, amelyben a főszereplő szerepében játszol, és különböző küldetéseket oldsz meg egy virtuális környezetben. A kalandjáték egyszerűen olyan játék, amit nem fogsz megunni.

Kalandjátékok: őt különböző kategória egy szórakoztató világban

A kalandjáték alkalmas a memória edzésére és a találékonyság próbára tételére. Nemcsak krimi-, kaland- vagy történet-kalandjátékok léteznek, az ilyen típusú játékok műfaja nagyon változatos.

  • A történelmi kalandjáték, mint például a Tell Me Why a Life is Strange alkotóitól rengeteg van. Ez olyan játék, ahol bonyolult történetek nyomába eredsz, és egy adott szituációt kell megoldanod.
  • A kalandos kalandjáték a számítógépes technológia fejlődése után jelent meg, mely a grafikájával ragad magával. A kalandos kalandjátékok leggyakrabban háromdimenziós környezetet használnak, valós időben.
  • A detektív kalandjáték olyan komor történet, amely rejtélyes elemeket tartalmaz. Játszhatsz Sherlock Holmes ász detektív szerepében, vagy az E. A. Poe alapján készült művekben és még sok másban.
  • Az olyan régi kalandjáték, mint a 7 Days to Die vagy a Hotline Miami, mindenki számára játszható. Nemcsak az új kalandjátékok, hanem a régiek is rendelkeznek a maguk varázsával, ami egyetlen játékost sem kerülhet el.
  • A krimi kalandjáték bonyolult cselekménnyel és olyan történettel rendelkezik, mint egy kémregény. Ebből a műfajból olyan játékokat említhetünk, mint a Thimbleweed Park vagy a Return of the Giant Dinn.

A kalandjátékok többnyire egyszemélyes játékra készülnek. Ami azt jelenti, hogy a játékot csak egy játékos játssza. Vannak azonban olyan játékok is, amelyeket több játékosra adaptáltak (ún. többjátékos játékok).

Kalandjátékok - Super Mario

Super Mario kalandjáték

A legjobb kalandjáték az évek során

A legjobb kalandjáték után kutatsz? Vagy hasonló játékokat, mint a Police Simulator: Patrol Officers? Van néhány ötletünk a számodra:

  1. Nancy Drew, mint a rejtélyes regények főhőse, aki zavarba ejtő eseteket old meg.
  2. Halálhírnök, avagy a Black Mirror, ahol különböző középkori rejtélyeket oldsz meg.
  3. Az Ni.Bi.Ru elvarázsol kifinomult grafikájával, és különböző náci projekteket tár fel.
  4. A Sherlock Holmes egy lenyűgöző 3D-s kalandjáték-sorozat az ukrán Frogwares stúdiótól.
  5. Az Alter Ego lehetővé teszi, hogy felváltva két karakter szerepében játszhass. Old meg a gyilkosság rejtélyeit Plymouth városában.

Kalandjáték és alműfajai

A kalandjátékok további alműfajokra oszthatók, amelyek szintén többféleképpen keveredhetnek egymással. Az alábbiakban ismertetjük az alapvető felosztásokat, hogy könnyebb legyen a választás, nem csak a régi kalandjátékok, hanem az új, tömött grafikájú játékok közül is.

  • A szöveges kalandjáték már az 1970-es évek óta velünk van, és a műfaj egyik alapműfajának számít. Az egyik első játék például a Colossal Cave Adventure volt.
  • A grafikus kalandjáték érzelmeket közvetít a játékos felé. Ez a műfaj tovább oszlik szabaduló játékokra, kirakós és felfedező kalandjátékokra és végül a point-and-click játékokra.
  • A vizuális regények ötvözik a grafikus és szöveges kalandjátékokat, mint például a Hatoful Boyfriend.
  • A hibridek több műfaj kombinációja. Szép példa erre az Ace Attorneys című kalandjáték, amely egy point and click elemeket tartalmazó vizuális regény.

Point-and-click kalandjáték

A point and click kalandjáték PC-n, Xboxon, PlayStationön és Nintendo Switchen is játszható játék. A főszereplő egy avatár, akit te irányítasz. Az egérkurzorral parancsokat adsz neki, amelyeket egy programozási elv alapján végrehajt.

i

A kalandjáték fejlesztése nem gyerekjáték a fejlesztők számára, és akár évekig is eltarthat. Minden kalandjáték sok alternatív utat és befejezést kell, hogy tartalmazzon, amit a játékos bejárhat.

Magyar kalandjáték

Mivel a magyar nyelv sok játékos számára fontos, itt megemlítjük ezeket a klasszikusokat. A magyar kalandjáték azért is népszerű a játékosok körében, mert a magyar játék anyanyelvi beállítása megkönnyítheti a játék megértését. A leggyakoribb a point-and-click vagy logikai magyar kalandjáték, amelyet helyi fejlesztők készítenek.

A leghíresebb magyar kalandjáték PC-n

A leghíresebb magyar kalandjáték PC-n a Szélküldő: A tűz és a víz játéka. További népszerű kalandjáték a közé tartozik a Cobra 11: Highway Nights. Játssz a legjobb magyar nyelvű kalandjátékokkal, biztosan nem fogsz velük unatkozni.

A számítógépes játékok nagy magyar fejlesztői és kiadói közé tartozik a Digital Reality vagy a Nemesys Games.

képkocka a Botanicula kalandjátékból

A Botanicula című vidám kalandjátékból egy képkocka.

A kalandjáték kiválasztása

Akár bűnügyi, akár a kaland-kalandjáték használatát részesíted előnyben, a játékokat aszerint kell kiválasztanod, hogy milyen játékeszközön (PC-n vagy konzolon) fogsz játszani. Mik a lehetőségeid?

Az okostelefonos bővítményeknek köszönhetően néhány új és régi kalandjáték is játszható a mobil készülékeden.

Hogyan telepíthető a kalandjáték?

A kalandjáték megvásárolható klasszikus dobozos változatban, CD-vel, vagy elektronikus licenc formájában. A fizetés után kapsz egy kódot, amelyet a kiválasztott játékboltok egyikében (Steam, Uplay, Xbox Live, Microsoft Store stb.) használhatsz fel. A telepítési utasításokat és a játékkal kapcsolatos egyéb részleteket a termékleírásban találod.

i

Kalandjáték online? Igen! PC-n egyszerűen regisztrálva a szerverre, Xboxon vagy PlayStation -ön pedig a játék megvásárlásával a játékfiókodban játszhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
283 termék
5,0
Another Code: Recollection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1318
4,8
Lego DC Super Villains - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO503
3,0
Paw Patrol World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
14 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1252
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Leárazás -16 %
9 990 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0380
5,0
The Walking Dead: Destinies - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1290
Prince of Persia: The Lost Crown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Szuper ár
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1489
5,0
Syberia - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja kaland és logikai - A doboz tartalmaz egy kódot, amellyel letöltheted a játékot a Nintendo eShop-ból. Minden képzeletet felülmúló lélegzetelállító történet. Fedezz fel lenyűgöző karakterekkel teli hihetetlen helyszíneket, és kövesd a mitikus Szibéria szigetén talált utolsó mamutok nyomait.
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW757
Jumanji: Wild Adventures - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1243
The Invincible - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0487
Jumanji: Wild Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0389
1,0
The Walking Dead: Destinies - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
15 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1539
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
Leárazás -24 %
11 490 Ft 15 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0449
My Time at Sandrock - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
16 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0519
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1323ce
Paleo Pines - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0504
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
20 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0364
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX1559ce
Ghostrunner 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland
+Ajándék Elektronikus promo kód Ghostrunner 2 - Traditional Katana - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
13 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0436
Flashback 2 - Limited Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
15 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: XBSE0367
Whisker Waters - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Whisker Waters egy kedves RPG-kaland, amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a könnyű fantasy műfaj a horgászás témájával vegyül. Készítsd el saját, egyedi macskás karakteredet, és indulj el egy olyan pajkos horgászexpedícióra, amilyet még nem látott a világ.
12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0671
Whisker Waters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Whisker Waters egy kedves RPG-kaland, amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a könnyű fantasy műfaj a horgászás témájával vegyül. Készítsd el saját, egyedi macskás karakteredet, és indulj el egy olyan pajkos horgászexpedícióra, amilyet még nem látott a világ.
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1385
Harvest Moon The Winds of Anthos - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
Leárazás -13 %
16 990 Ft 19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0578
4,9 57×
Red Dead Redemption 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO353
5,0
Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció, rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
8 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004813

Kalandjátékok

Kalandjátékok

A Kalandjátékok kategóriában összesen 283 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kalandjátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ