Doručení zdarma Alza Dny květen

Legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(141)
DLC tartalom
(19)
Licenc
Doboz
(140)
Letölthető
(20)
Műfaj
Akció
(74)
Árkád
(49)
Party
(26)
Gyerekeknek
(20)
RPG
(18)
Szöveg
CS
(9)
EN
(159)
DE
(111)
HU
(2)
RU
(12)
PL
(6)
FR
(24)
ES
(21)
IT
(21)
Zh
(6)
KR
(1)
JP
(2)
Szinkron
EN
(158)
DE
(53)
HU
(1)
RU
(2)
PL
(2)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) nintendo Switch multiplayer játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 160 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 17 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb nintendo Switch multiplayer játékok érdekelnek, nézd meg a(z) nintendo Switch multiplayer játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
160 termék
MotoGP 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
17 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1372
Super Monkey Ball: Banana Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek
+Ajándék Ajándék Super Monkey Ball - matricák + poszter melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
17 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 25, 2024
Termékkód: NSW1368
Monster Jam Showdown Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: NSW1367
Outward - Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Egy rendkívüli utazás soha nem történik meg óriási erőfeszítés nélkül. A Outward játékban egy hideg éjszaka vagy egy elfertőződött seb éppolyan veszélyes lehet, mint a sötétben leselkedő ragadozó. Fedezd fel Aurai hatalmas világát egyedül vagy online co-opban. Az Outward Definitive Edition tartalmazza mindkét DLC-t, a The Soroboreans-t és a The Three Brothers-t, valamint új fegyvereket, barlangokat, egyedi DLC-mechanikákat és funkciófejlesztéseket. Kalandorok, most van a legjobb esélyetek, hogy felfedezzétek Aurai világát!
16 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1359
Battle of Rebels - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Földet megszállták az idegenek! A világ összes nemzete megpróbál harcolni a váratlan invázió ellen újonnan egyesített hadseregeivel, de hiába. Az idegenek sokkal fejlettebbek, és felsőbbrendű technológiájuk lehetővé teszi számukra, hogy az embereket vérszomjas zombikká változtassák. Szállj szembe az élőhalottak hullámaival a Battle of Rebelsben, egy több platformon játszható egy- és többjátékos lövöldözős játékban, amelyet saját szemszögedből vagy harmadik személy perspektívájából játszhatsz.
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1354
Hot Lap Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: versenyzés
Előrendelési ár
16 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1353
PlateUp!- Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A PlateUp! egy szórakoztató főzős menedzsmentjáték 1-4 játékos számára, amelyben a játékosok feladata az ételek főzése és felszolgálása, éttermeik kialakítása és díszítése, valamint kulináris királyságuk bővítése
13 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1342
Spy X Anya Operation Memories - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: fotónaplót kell készíts. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat
Előrendelési ár
29 290 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: NSW1340
Arcade Game Zone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party Az Arcade Game Zone a játéktermek és szórakoztató központok legjobbjait hozza el a konzolokra. Ez a változatos gyűjtemény összesen negyven minijátékot kínál, köztük harminc híres játéktermi gépek klasszikus videojátékainak hű másolatát, valamint tíz népszerű társasjátékot, például dartsot, asztali focit, biliárdot és bowlingot
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1339
Sociable Soccer 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád - A Sociable Soccer 24 gyors és gördülékeny arcade játékmenete egyértelműen a legérdekesebb tulajdonsága. A játékot könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Az egyjátékos módban egyszerre szórakoztató és kihívást jelentő feladat a ranglétrán feljebb jutni a ligákban, ahol toborozhatod és fejlesztheted a csapatodat; míg az online többjátékos módban lenyűgöz a játék sebessége és gördülékenysége.
Előrendelési ár
14 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 7, 2024
Termékkód: NSW1333
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinban megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy juss új magasságokba, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
19 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1326
Spells & Secrets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1325
60 in 1 Game Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Teszteld a memóriádat, a megfigyelőképességedet vagy a logikus gondolkodásodat hatvan gondosan kiválasztott minijáték gyűjteményében! Ezek nagy többsége támogatja a kooperatív vagy kompetitív játékot akár négy játékos számára, így egyedül, a családoddal vagy akár egy baráti társasággal is nekivághatsz.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1321
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Lets Sing 2024 + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
23 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1302b
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1299
5,0
Broforce: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293de
Broforce - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik.
Leárazás -9 %
10 590 Ft 11 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1293
5,0
Fortnite: Transformers Pack - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, dobozos változat, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Gurulj ki, emelkedj fel vagy dudálj a Transformers csomaggal! A csomag tartalma: 3 skin, 3 Back Bling, 3 csákány, 2 emote és 1000 V-Buck!
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1291
Little Nightmares 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
21 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1289
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -5 %
14 190 Ft 14 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1287
Fashion Dreamer - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor
Leárazás -5 %
13 890 Ft 14 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1285
Survivor: Castaway Island - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készülj fel az életbenmaradás egyedülálló próbatételére a Survivor: Castaway Island kalandjátékban, amely a világhírű valóságshow alapján készült. Ahhoz, hogy tovább maradj a versenyben, mint mindenki más, szükséged lesz a túlélő ösztönödre és stratégiai képességeidre, miközben gyorsan fel kell térképezned az ismeretlen, új környezetet.
12 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1278

Legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch multiplayer játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch multiplayer játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch multiplayer játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch multiplayer játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ