Doručení zdarma Stellar Blade

Legnépszerűbb, legjobb RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(581)
DLC tartalom
(79)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(275)
PlayStation 5
(132)
PlayStation 4
(71)
Xbox Series X
(174)
Xbox Series S
(103)
Xbox One
(135)
Nintendo Switch
(90)
Licenc
Doboz
(302)
Letölthető
(369)
Kulcs
Steam
(230)
Xbox Live
(109)
Origin
(4)
Uplay
(2)
Battle.net
(1)
Műfaj
RPG
(671)
Akció
(499)
Lövöldözős
(59)
Stratégiai
(58)
Kaland
(34)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(75)
PlayStation 5 optimalizálás
(77)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(92)
Szöveg
CS
(44)
EN
(666)
DE
(499)
HU
(17)
RU
(155)
UK
(1)
PL
(94)
FR
(223)
ES
(211)
IT
(202)
Zh
(45)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(4)
EN
(630)
DE
(266)
HU
(2)
RU
(30)
UK
(1)
PL
(12)
FR
(93)
ES
(84)
IT
(79)
Zh
(8)
KR
(1)
JP
(6)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) RPG játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 671 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Marvels Spider-Man 2 - PS5 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 26 790 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb RPG játékok érdekelnek, nézd meg a(z) RPG játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
671 termék
Kingdom Come: Deliverance 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Kingdom Come: Deliverance II egy magával ragadó akció-RPG, amely a polgárháború káoszában játszódik a 15. századi Közép-Csehországban. Te vagy Henry of Skalice - egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat tesz, és a bosszú, árulás és felfedezés lebilincselő történetébe keveredik, miközben egy epikus küldetésre indul "a szerény kovácsműhelytől a királyi udvarig", hogy az élet értelmét keresse ebben a gyönyörű, de kegyetlen középkori világban.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0675
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
Gothic Remake: Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaj: Akció és RPG, - A királyság Myrtan már megszállták könyörtelen hordák orkok. II. Rhobar király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége ahhoz, hogy erős fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban az összes rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkérte legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás a bányákat vadonná változtatja, amelyet most a legdurvább foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1384ce
Flintlock: The Siege of Dawn - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A másik világra nyíló ajtó szélesre tárult, és rajta keresztül a régi istenek és élőholtak seregei betörtek az emberek birodalmába. A halandók földjét ostrom alá vették, és az élők a kihalás szélére kerültek. Legfőbb ideje, hogy a koalíciós sereg szembeszálljon az istenekkel.
Előrendelési ár
19 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0601
Graven - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és a megváltás esélye vár rád a GRAVEN című komor, első személyű akció puzzle játékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy tévesen elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, vadakkal és a természetfelettivel fegyverekkel, mágia és a környezet segítségével
Előrendelési ár
10 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0610
Metafora: ReFantazio - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1581
Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játékosok belépnek az Árnyak földjére, hogy felfedezzenek egy új, rejtélyekkel és veszélyekkel teli kalandot, és új fegyverekkel és páncélokkal nézzenek szembe a fenyegető főnökökkel. Kövesd Miquell nyomdokait, és fedezd fel az Elden Ring történetének sötét oldalát
Előrendelési ár
28 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 21, 2024
Termékkód: XBSE0485
5,0
Cyberpunk 2077 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A világ, ahogy ismerjük, szinte teljesen elpusztult. A MegaCorps irányítja a hétköznapi emberek életének minden aspektusát a hatalmas erődítményeinek legmagasabb szintjeiről. Alattuk kábítószer-bandákkal és technológiai kereskedőkkel teli utcák működnek. A dekadencia, a szex és a popkultúra keveredik az erőszakos bűncselekményekkel, a rendkívüli szegénységgel és az amerikai álom elérhetetlen ígéretével.
24 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX539hu
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
23 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 21, 2024
Termékkód: NSW1324
Gothic Remake - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0265
Gothic Remake
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Myrtan királyságát könyörtelen ork hordák szállták meg. Rhobar II. király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége, hogy hatalmas fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban minden rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkéri legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás következtében a bányák pusztasággá válnak, amelyet immár a legerőszakosabb foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
22 090 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1384
Titan Quest 2
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nemezis, a bosszú istennője elszabadult. Megfertőzte a Sors Szövetét, és mindenkit, aki szembeszáll vele, örök kínszenvedésre ítélt - téged is beleértve. Fogj fegyvert, harcolj az istenek oldalán, és hívd ki magát a sorsot, hogy megállítsd Nemesis-t, kiszabadítsd azokat, akiket megbüntetett, és meséld el saját epikus történetedet.
Előrendelési ár
21 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: WG1431
ARK: Survival Ascended - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 25, 2024
Termékkód: XBSE0492
The Thaumaturge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG
Előrendelési ár
12 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0492
Gothic Remake: Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció és RPG, - A királyság Myrtan már megszállták könyörtelen hordák orkok. II. Rhobar király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége ahhoz, hogy erős fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban az összes rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkérte legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás a bányákat vadonná változtatja, amelyet most a legdurvább foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0265ce
Gothic Remake: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (mechanikával), dobozos változat, műfaj: Akció és RPG, - A királyság Myrtan már megszállták könyörtelen hordák orkok. II. Rhobar király, akinek nagy mennyiségű mágikus ércre van szüksége ahhoz, hogy erős fegyvereket készítsen, bányákat üzemeltet Khorinisban az összes rendelkezésre álló fogollyal. Hogy megakadályozza a szökésüket, az uralkodó megkérte legjobb mágusait, hogy hozzanak létre egy mágikus gátat. De valami rosszul sül el. A mágia kicsúszik az irányítás alól, és a lázadás a bányákat vadonná változtatja, amelyet most a legdurvább foglyok irányítanak.
Előrendelési ár
81 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0308ce
Kingdom Come: Deliverance 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Kingdom Come: Deliverance II egy magával ragadó akció-RPG, amely a polgárháború káoszában játszódik a 15. századi Közép-Csehországban. Te vagy Henry of Skalice - egy hétköznapi ember, aki rendkívüli dolgokat tesz, és a bosszú, árulás és felfedezés lebilincselő történetébe keveredik, miközben egy epikus küldetésre indul "a szerény kovácsműhelytől a királyi udvarig", hogy az élet értelmét keresse ebben a gyönyörű, de kegyetlen középkori világban.
Előrendelési ár
27 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0507
ARK: Survival Ascended - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, lövöldözős és kaland - Alakíts törzset, szelídítsd meg és tenyéssz több száz egyedi dinoszauruszt és őskori állatot, fedezz fel, készíts, építs és harcolj a tápláléklánc csúcsára. Vár az új világod!
Előrendelési ár
17 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 11, 2024
Termékkód: PSV0641
Granblue Fantasy: Rellink - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0605se
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: XBSE0489
Sea of Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: MSX1582
Sea of Stars - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: május 10, 2024
Termékkód: PSV0638
Metafora: ReFantazio - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0635
Metafora: ReFantazio - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0487

Legnépszerűbb, legjobb RPG játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ