Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Szimulátor
(399)
Stratégiai
(68)
Versenyzős
(52)
Akció
(37)
Sport
(37)
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) szimulátor játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 399 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) MotoGP 24: Day One Edition - Xbox örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 24 690 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb szimulátor játékok érdekelnek, nézd meg a(z) szimulátor játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
399 termék
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0452
5,0
Football Manager 2024
PC játék - elektronikus licenc, Steam és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Fedezd fel a győzelem új módjait a Football Manager 2024-ben, a sorozat történetének legösszetettebb változatában. Az innovatív új eszközök és funkciók lehetővé teszik a számodra, hogy a világ legnagyobb futballklubjainak főnökeként a pályán és a pályán kívül is sikereket érj el. Akár az a fajta menedzser vagy, aki az azonnali dicsőséget szereti hajszolni, akár az alapoktól építed fel a klubot, a tökéletes kihívás vár rád.
17 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1432
EA Sports WRC - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
19 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2178
Train Sim World 4
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd az elképesztő sebességet és a páratlan kreativitást a Train Sim World 4 videojátéknak köszönhetően! Hódolj be vonatos hobbidnak és fedezz fel nyers érzelmeket a híres útvonalakon áthaladó vonatos utazások során. Ez a Te utazásod!
13 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1430
4,0
EA Sports WRC - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid autóját az eddigi legnagyobb rallyjátékban, az EA SPORTS™ WRC-ben. Íme, az FIA rally világbajnokság teljesen új hivatalos videojátéka, amelyet első alkalommal a DiRT Rally sorozat mögött álló, díjnyertes csapat fejlesztett.
15 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0440
Fashion Dreamer - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor
Leárazás -5 %
13 890 Ft 14 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1285
House Flipper: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A House Flipper egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy egytagú munkacsapattá alakulj, amely ingatlanok felújítására specializálódik. Vásárolj, végezz javításokat és építs át roskatag házakat, hogy új életet lehelj beléjük, majd add el azokat nyereséggel.
14 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1267
No Place Like Home - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A No Place Like Home egy kedves és kikapcsolódást nyújtó szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepébe bújsz. Úgy döntesz, hogy még utoljára meglátogatod a nagypapádat a Földön, mielőtt véglegesen a Marsra költöznél. Azonban hamarosan arra leszel figyelmes, hogy a nagypapád eltűnt, és a farmját nemrég lerombolták.
13 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1266
Bear and Breakfast - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - A Bear and Breakfast egy kedélyes hangulatú menedzserszimulátor és kalandjáték, amelyben egy jó szándékú medve bőrébe bújhatsz, aki szeretné sikerre vinni az erdő közepén nyitott panzióját. Hank és barátai egy elhagyatott kunyhóra lelnek az erdőben, és tinédzserkori találékonyságuknak köszönhetően egy különleges panzióvá alakítják a gyanútlan turisták számára.
12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1262
5,0
Farming Simulator 22: Premium Expansion
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Elevenítsd fel a Farming Simulator 22 játékélményt a Premium Expansion kiegészítéssel, és termessz friss zöldségeket egy vadonatúj térképen! Használd ki a speciális eszközöket a vetéshez, betakarításhoz és szállításhoz – és örülj az új márkáknak, gyártási láncoknak és még sok másnak.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1422prE
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
14 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1422
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0407
4,3
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló, gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1508
NBA 2K24 - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor
30 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2151
NBA 2K24 - Xbox One Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
26 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2150
The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
16 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2144
4,0
NBA 2K24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1257
4,5 14×
EA Sports FC 24
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja sport, szimulátor és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1421
Cities: Skylines II Premium Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
34 590 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0392pe
5,0
Cities: Skylines II Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
18 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1418
The Sims 4: Horse Ranch
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Szuper ár
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG449uhu
Forza Motorsport: Premium Add-Ons Bundle - Xbox Series X|S / Windows Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaj: szimulátor és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
15 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2131
5,0
Forza Motorsport: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat nyújt az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
40 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2130
5,0
Forza Motorsport: Standard Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
31 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2129

Legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ