Doručení zdarma Stellar Blade

LEGO PC és konzoljátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
WARNER BROS
(60)
Szűrés

A videójátékok rajongója vagy és egyedülálló élményre vágysz? A LEGO PC játékok remekül ötvözik a kedvelt építőkészlet és a filmvászonról ismert egyedi történetek legjobb tulajdonságait a LEGO világában. A játékosok otthonuk kényelméből követhetik és befolyásolhatják a történetet. Miről is szól ez a téma? Olvass tovább, hogy többet megtudj a LEGO játékok PC -s változatairól.

Tovább

Mik azok a LEGO PC játékok?

A LEGO PC játékok olyan videójátékok, amelyeket számítógépeken játszhatunk. A széles témaköröknek köszönhetően minden játékos megtalálhatja a számára megfelelőt. A LEGO PC játékok kisebb játékosok számára is ideálisak, lehetőséget biztosítva számukra, hogy részesei lehessenek kedvenc történeteiknek a hősökkel együtt. A játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a kreatív gondolkodást, a figyelmet és a taktikai érzéket is.

Miért érdemes a LEGO PC játékok mellett dönteni?

Ahogy a névből is kiderül, a LEGO PC játékok nem hétköznapi videójátékok. A LEGO építőkészletek és az izgalmas történetek kombinációja lehetővé teszi azt, hogy magunkat és az ismert karaktereket a LEGO világába helyezzük át.

  • Minden korosztály számára megfelelőek.
  • A LEGO PC játékok számos témát kínálnak.
  • A LEGO építőkészleteknek köszönhetően a hagyományos játékok még érdekesebbé válnak.
  • Fejlesztik a gyerekek figyelmét, a részletekre való odafigyelését és a taktikai készségeket a feladatok elvégzése során.
  • Többjátékos módban is játszhatod ezeket a játékokat.

A LEGO PC játékok és témáik

Ahogy fentebb említettük, ne aggódj, ha nem találod a gyermekednek tetsző LEGO PC játékot. A különböző, filmekből és sorozatokból ismert témák széles választékából választhatsz, így a gyermek akár szuperhőssé is válhat, aki a gonosztevők ellen harcol, vagy varázslónak érezheti magát a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. A LEGO PC játékokat különböző korosztályok is szeretni fogják.

A Hobbit

Ebben a kalandokkal és akcióval teli játékban, ahol fontos a korábbi harcokból szerzett tapasztalat, de a figyelem és bátorság is, részese leszel Zsákos Bilbó és barátai utazásának, ahol találkozhatsz Gandalffal és bepillantást nyerhetsz a filmekből jól ismert titokzatos helyszínekre. A játék során nem kerülheted el Gollumot, és feladatod lesz megszerezni azt a ritka tárgyat, amely igazi hőssé tesz majd.

Star Wars LEGO PC játékok

Csillagok háborújának rajongói, figyelem! Itt van ez a fantasztikus adaptáció a kedvenc és ikonikus Star Wars hőseidről a LEGO világban. Ellátogathatsz egy távoli galaxisba, ahol számos izgalmas pillanatot élhetsz át, amelyeket persze humor is színesít.

Star Wars karakterek

Így fognak kinézni a kedvenc Star Wars hőseid LEGO formában.

LEGO City játékok

Segíts a titkos ügynöknek, Chase McCainnek megállítani a gonosztevő Rexet. Ebben a LEGO City játékban a harci jelenetek lassított felvételeit is élvezheted, így jobban megfigyelheted a profi mutatványokat. Fedezd fel a város utcáit és próbáld megállítani a Rex által kirobbantott bűnözési hullámot. Próbáld ki ezt a LEGO City játékot HD felbontásban.

Harry Potter LEGO PC játékok

A Harry Potter LEGO PC játékok ideálisak a varázslatos filmsorozat rajongói számára. Lehetőséged lesz bejárni nemcsak a Roxfort folyosóit és házait, hanem bevásárolni az Abszol úton vagy repülni a seprűn. Az órákon megtanulhatsz sokmindent a varázslatokról, a bájitalok keveréséről és természetesen a sötét mágia használatáról.

Harry Potter játék – a végső csata

A Harry Potter LEGO PC játékok megelevenítik a végső csatát Voldemorttal.

Marvel LEGO PC játékok

Mindenki legalább egyszer akart már szuperhős lenni, és ezt a LEGO PC játékok lehetővé teszik. A vicces jelenetek garantálják, hogy nem fogsz unatkozni, és a nagyszerű grafika maximális élményt nyújt. A kedvenc LEGO hősök karakterei, amelyekből több mint száz található, hamar a kedvenc videójátékoddá teszik ezt a játékot.

LEGO Jurassic World

Ebben a LEGO játékban együtt szórakozhatsz a szeretteiddel is, mivel a játék rendelkezik kooperatív móddal, így a dinoszauruszokkal teli kalandot együtt élvezhetitek. A játék története tartalmazza az összes megjelent film eseményeit, és találkozhatsz ismert karakterekkel a Jurassic Parkból. Légy részese ennek az őrült utazásnak.

i

A játék kooperatív módja egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy együttműködjenek, mint csapattársak a játékban egyetlen eszközön.

The Incredibles

Éld át újra A Hihetetlen család történetét ebben a LEGO játékban az izgalmas környezettel együtt, amely órákig szórakoztató játékot kínál. A többjátékos módnak köszönhetően a családdal, vagy a barátokkal karöltve játszhattok. Használd ki egyedi szuperképességeket a bűnözés elleni küzdelemben és a feladatok, rejtvények megoldásában.

i

LEGO PC játékok online is játszhatóak a multiplayernek köszönhetően

A multiplayer egy funkció, amikor ugyanazt a játékot több játékos játszhatja egyszerre egy online kapcsolaton keresztül. Vannak játékok, amelyek kifejezetten a többjátékos játékra specializálódnak.

LEGO Worlds

Saját LEGO kockákból álló világot szeretnél létrehozni? Akkor ez a játék csak Rád vár! Bárki lehetsz, aki csak akarsz, űrhajós vagy kőműves, és megépítheted mindazt, amire csak szükséged van. És ha jól megy a játék, akár mester építővé is válhatsz.

LEGO PC játékok - Batman

A játékosok ebben a játékban irányíthatják kedvenc hőseik mellett a gonosztevőket is. A játék kitűnő grafikával rendelkezik és a LEGO környezetben játszódik, emellett számos extra funkció is kipróbálható benne. Indulj útnak a világhírű szuperhős, Batman bőrébe bújva, és irányíts több mint 150 szuperhős karaktert, beleértve a Justice League tagjait is.

Nemcsak Batman, hanem Catwoman is

A játék történetében nemcsak Batman, hanem Catwoman is megjelenik, aki főleg a lányok tetszését nyeri majd el.

i

LEGO Life játékok

Ha odavagy a LEGO világáért, akkor valószínűleg tetszeni fog a LEGO Life applikáció is, amely egy közösségi tér olyan gyerekeknek, akik szeretik a LEGO-t.

LEGO PC játékok DC Super Villains

Inkább gonosztevő lennél, mint szuperhős? Vannak számodra is LEGO PC játékok, amelyek éppen ebbe a szerepbe repítenek. Nemcsak azt választhatod ki, melyik gonosztevőt szeretnéd irányítani, de egyedülálló lehetőséged van arra is, hogy saját LEGO karaktert építs, aki a szuperhősök ellen harcol.

LEGO Ninjago játékok

Merülj el a LEGO Ninjago játékok világában és védd meg otthonod az ellenségtől számos akció- és harci jeleneten keresztül. A részletes történetnek és az ötletes funkcióknak köszönhetően fejlesztheted futási és ugrási készségeidet, de a hangsúly főleg a túléléshez szükséges harcművészeten lesz. Éld át a filmekből ismert helyzeteket, és engedd, hogy magával ragadjon a harcművészet varázsa.

Ninjago sárkányok

Ha a Ninjago világában a sárkányokat szereted a legjobban, akkor nyert ügyed van a játékkal is.

LEGO Movie Videogame

Ha tetszett a The LEGO Movie film, biztosan nem fogsz csalódni ebben a címben sem, amelynek főhőse Emmet, az első pillantásra átlagos LEGO figurák egyike, aki valahogy a hősök csoportjának részévé válik, akik megpróbálják megmenteni a világot, és mindenki, beleértve Batmant is, szót fogad neki. Szórakozz 15 különböző szinten keresztül, emellett a saját LEGO világ építésének lehetőségét is megkapod a tervek megtalálása után.

Karib-tenger kalózai LEGO PC játékok

A Fekete Gyöngy kapitánya a segítségedet kéri. Juss el a kincsekhez és a felfedezetlen helyekre a játékban rejlő bonyolult rejtvények megoldásával. A kooperatív módnak köszönhetően nem kell egyedül csinálnod semmit, meghívatod barátaidat is, hogy segítsenek a kalandokban. A játékban a LEGO figurák tulajdonságait is változtathatod.

A Gyűrűk Ura LEGO PC játékok

A játék a híres trilógia, A Gyűrűk Ura motívumain alapul. Harcolnod kell az ellenséggel, és egyedül vagy párosban kell megoldanod az érdekes rejtvényeket. Indulj útnak Zsákos Frodóval és társaival, hogy megmentsd Középföldét a LEGO birodalomban.

Mire figyelj a LEGO játékok kiválasztásakor?

Ahhoz, hogy a játékélmény maximális legyen, figyelned kell néhány dologra a LEGO játékok kiválasztásakor. Olvass tovább, és a választás során semmi sem fog meglepetésként érni.

Válaszd ki a megfelelő platformot

Először is gondold át, milyen eszközön fogod játszani a játékot, és ennek megfelelően válassz. Válassz LEGO játékokat PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re vagy Nintendo Switch-re.

Biztosan megtalálod a kedvencedet

Ezenkívül meg kell említeni a videójátékok hatalmas témaválasztékát, amely a rendelkezésedre áll. A kedvelt LEGO PC játékok témái közé tartozik például A Hobbit, a Marvel szuperhősök, a LEGO City játékok, a népszerű Harry Potter témakör, de az eredeti LEGO világ játékai is.

Dobozos vagy digitális verziót keresel?

A fent említettek alapján figyelj arra is, hogy konzolra vásárolsz-e játékot, vagy csak számítógépre. Továbbá jó, ha eldöntöd, hogy a tisztán digitális játékot részesíted előnyben, amelyet azonnal letölthetsz az internetről egy kód segítségével, vagy otthon szeretnél a polcra kirakni egy szép dobozt a lemezzel.

Ha dobozos verziót választasz lemezzel, győződj meg róla, hogy a számítógéped rendelkezik DVD, CD vagy Blu-ray meghajtóval. Enélkül a telepítés nem lenne lehetséges.

Csak a játékot, vagy csak a DLC-t szeretnéd?

Győződj meg arról is, hogy a megfelelő terméket rendeled meg. Megvásárolhatod magukat a játékokat, de az úgynevezett DLC-ket is, amelyek nem mások, mint játékbővítések, amelyekkel extra tartalmat adhatsz az alapjátékhoz bónusz karakterek, új történetszálak stb. formájában. A DLC bővítmények általában olcsóbbak, mint maga az alapjáték.

Ingyen LEGO játékok PC -re

A lego.com oldalon található ingyenes LEGO PC játékok röviden, egyszerűsített formában végigvezetnek az egyes játékvilágokon. Ez remek módja annak, hogy elszórakoztasd magad vagy a gyerekeket az unalmas percekben.

i

LEGO mobiljátékok is készülnek

A legnépszerűbb építőkocka gyártó hivatalos weboldalán mobilra is találsz LEGO játékokat. Ezeket bárhová magaddal viheted, ami különösen utazáskor, például autóban (kivéve persze, ha te vezetsz) nagyszerűvé teszi őket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
12 790 Ft

2.
LEGO Jurassic World - PS4, PS5 Szállításra kész > 10 db
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A "LEGO" elhozza neked a tökéletes szórakozást, ezúttal Steven Spielberg által rendezett legendás Jurrasic Park környezetben, amelyet jól ismerünk a filmtrilógia világából. Éld át gyermekeiddel a filmek legjobb pillanatait a Lego feldolgozásnak köszönhetően.
6 890 Ft

3.
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
10 390 Ft

Még több
100 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 47×
LEGO Jurassic World - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A "LEGO" elhozza neked a tökéletes szórakozást, ezúttal Steven Spielberg által rendezett legendás Jurrasic Park környezetben, amelyet jól ismerünk a filmtrilógia világából. Éld át gyermekeiddel a filmek legjobb pillanatait a Lego feldolgozásnak köszönhetően.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 12×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW528
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
10 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW090
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,0
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, gyerekeknek és party - Az alaptrilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a megjelenés előtt álló kilencedik epizódot is, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
18 520 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005636
5,0 57×
LEGO Harry Potter Collection Years 1-8 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Az összes Lego Harry Potter játék gyűjteménye továbbfejlesztett grafikával Playstation 4-re.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX261b
4,9 18×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0047
4,3 11×
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX646
4,8 15×
LEGO Movie Videogame - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több, mint kilencven film- és képregényhős színes keveréke az új LEGO játékban.
7 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066a
4,8
Lego DC Super Villains - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád - Rossznak lenni jó. Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként. Hozz létre egy teljesen új szuper gonosztevőt, majd játssz az ő szerepébe bújva. Okozz rémületet és válts ki borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX526
5,0
LEGO Ninjago Movie Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A film története alapján. Védd meg otthonodat, Ninjago szigetét, az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől. Fejleszd a népszerű nindzsák harci képességeit.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX426
4,9 23×
Lego City: Undercover - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Vedd fel Chase McCain álruhás titkosügynök szerepét, állítsd meg a legnagyobb ördögi bűnözőt - Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066b1
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
Leárazás -5 %
6 890 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO548
4,6 14×
LEGO Marvel Super Heroes 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0180
5,0
LEGO Star Wars The Skywalker Saga - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - A három fő trilógia mind a kilenc filmjét tartalmazza, beleértve a nyolcadik és a hamarosan megjelenő kilencedik epizódot, amelyek még nem jelentek meg LEGO játék formájában.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO608
4,7 16×
LEGO Jurassic World - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, gyerekeknek és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A "LEGO" újra tökéletes szórakozást biztosít, ezúttal a Jurassic Park környezetéből, amelyet mindannyian jól ismerünk Steven Spielberg rendező legendás film-trilógiájának köszönhetően. Éld át gyermekeiddel a film legjobb pillanatait a Lego elérhető feldolgozásának köszönhetően.
Leárazás -7 %
6 890 Ft 7 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO151b
4,9 38×
LEGO Marvel Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Age of Ultron című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX233
5,0
LEGO Ninjago Movie Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A film története alapján. Védd meg otthonodat, Ninjago szigetét, az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől! Fejleszd a népszerű nindzsák harci képességeit!
6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO422
5,0
LEGO Marvel Super Heroes - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO127
4,6
LEGO Worlds - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, árkád és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A LEGO Worlds játékban egy hatalmas, új világ vár rád, ahol mindent megtehetsz, ami csak eszedbe jut. A rendkívüli sikernek örvendő Minecraft mintájára itt is szabadon építhetsz LEGO kockákból házakat, szobrokat, kastélyokat, vagy akár versenypályákat is. Ugyancsak repülhetsz sárkányon, vagy egy kenguruval is ugrálhatsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO362
4,8
Lego City: Undercover - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Éld bele magad Chase McCain titkos detektív álruhás szerepébe, állítsd meg a gonoszt és a legnagyobb bűnözőt, Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben! Letölthető játék, nem tartalmaz telepítő CD-t.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO1511
4,9
LEGO Ninjago Movie Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és árkád - A film történetét követve, védd meg Ninjago városát az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől! Fejleszd fel kedvenc nindzsáid harci képességeit!
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW028
4,9
LEGO Marvel Avengers - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Ultron kora című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO256
4,8 11×
LEGO Jurassic World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és party - Ismét tökéletes "LEGO" szórakozást nyújt, ezúttal azonban a Jurassic Park környezetéből, amelyet Steven Spielberg legendás film-trilógiájának köszönhetően mindannyian jól ismerünk. Éld át a filmek legjobb pillanatait a gyermekeiddel, hála az elérhető Lego feldolgozásnak. Ráadásul a Nintendo Switch-re készült változat 3 játékbővítményt tartalmaz: Jurassic World DLC Pack - 6 új karakter, 2 új jármű és még sok más | Jurassic Park Trilogy Pack #1 - 3 új karakter és 1 új jármű | Jurassic Park Trilogy Pack #2 - 3 új karakter és 1 új jármű.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW554
4,9 19×
LEGO Marvel Super Heroes - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kalandjáték gyermekek számára.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066

LEGO PC és konzoljátékok

LEGO PC és konzoljátékok

A LEGO PC és konzoljátékok kategóriában összesen 100 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO PC és konzoljátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO PC és konzoljátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO PC és konzoljátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO PC és konzoljátékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ