Stellar Blade Stellar Blade

Lenovo Legion Glasses

Termékkatalógus
Lenovo Legion Glasses
3,4 5 értékelés
Okos szemüveg - játékkonzolhoz, max. felbontás: Full HD 1920 × 1080 px, csatlakozás: USB-C, tartozék: USB kábel, törlőkendő és tok
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  NT411a2a Termékszám:  GY21M72722 Gyártó honlapja:
Lenovo Legion Glasses 153 290 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Lenovo Legion Glasses

Lenovo Legion Glasses egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Szemüveg, amely egy másik dimenzióba repít

Élvezd a játékot és a filmnézést úgy, mint még soha. A Legion szemüveg lesz a viselhető monitorod útközben. Csak csatlakoztasd a Lenovo Legion Go vagy bármely más, teljesen működőképes USB-C porttal rendelkező eszközhöz, és élvezd a nagy virtuális kijelzőt micro-OLED technológiával. Mindezt úgy, hogy közben véded a magánéletedet - a környezetedben senki sem láthatja a kijelződet!

Lenovo Legion Glasses intelligens szemüveg

Lélegzetelállító kijelző

A Legion szemüveg belsejében egy mikro-OLED kijelző található FullHD felbontással mindkét szemen. Ez a technológia élénk színeket és akár 50 000:1 nagy kontrasztot biztosít, így tökéletes képeket élvezhetsz finom részletekkel, mint egy teljes méretű monitoron!


Lenovo Legion Glasses intelligens szemüveg

Maximális magánélet

Szórakozz a tökéletes kép nézésével, és élvezd a tökéletes magánéletet a külső fénytől való elszigeteltség nélkül.A gyakorlatilag nulla külső fényszivárgás miatt senki más nem láthatja, hogy mit nézel a képernyőn.

Lenovo Legion Glasses intelligens szemüveg

Egyszerű csatlakozás

A Legion szemüveghez való csatlakoztatás egyszerű - csak csatlakoztasd a szemüveget a mellékelt USB-C kábellel az eszközödhöz, és már használhatod is.  A szemüveghez teljesen működőképes USB-C csatlakozó szükséges DP Alt móddal.

Lenovo Legion Glasses intelligens szemüveg

Miért vásárolj Lenovo Legion Glasses okosszemüveget? 


Tökéletes kép

A FullHD felbontású mikro-OLED kijelző minden szem számára élénk színeket és nagy kontrasztot biztosít a tökéletes élmény érdekében.

A magánélet hangsúlyozása

A Legion szemüveggel tökéletes képnézést élvezhetsz, miközben megőrizheted magánszférádat. A környezetedben senki sem fogja látni, hogy mit nézel.

Egyszerű csatlakoztathatóság

Csak csatlakoztasd a szemüveget a mellékelt kábellel a teljesen működőképes USB-C porttal rendelkező eszközödhöz.

Beépített hangszórók

Ezek a szemüvegek két beépített hangszóróval rendelkeznek, amelyek extra dimenziót adnak a játékélményhez.

Szemvédelem

A szemüveg TÜV Low Blue Light és TÜV Flicker Reduced tanúsítvánnyal rendelkezik a villódzás minimalizálása és a káros kék fény minimálisra csökkentése érdekében.

Lenovo Legion Glasses intelligens szemüveg

Beépített hangszórók

A Legion Glasses kettő beépített hangszóróval is rendelkezik, hogy bármelyik játék akciójába bevonjon téged. A szemüvegen gombokat is találsz a hangerő, a fényerő vagy a Low Blue Light bekapcsolására, így játék közben is módosíthatod a beállításokat!

Lenovo Legion Glasses intelligens szemüveg

TÜV tanúsítás

A Legion szemüvegeket hosszú használatra tervezték. A látás védelme érdekében TÜV Low Blue Light és TÜV Flicker Reduced tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a készülék minimalizálja a villódzást és minimálisra csökkenti a káros kék fényt.

Lenovo Legion Glasses intelligens szemüveg

A csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy dioptriás lencsekeretet, amely lehetővé teszi a saját dioptriás lencsék egyszerű beépítését. Az 1,2 m hosszú USB-C kábel mellett a csomag három orrtartót, egy csúszásgátló adaptert és egy praktikus tokot is tartalmaz a biztonságos szállításhoz.






Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Játékkonzolhoz Kész!
Általános felbontás
Full HD 1920 × 1080 px Kész!
Kijelző
OLED Kész!
Csatlakozás
USB-C Kész!
A csomagolás tartalmazza
USB kábel, Törlőkendő, Tok Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Játékkonzolhoz Kész!

Képalkotó képességek

Általános felbontás
Full HD 1920 × 1080 px Kész!
Kijelző
OLED Kész!

Jellemzők

Csatlakozás
USB-C Kész!
A csomagolás tartalmazza
USB kábel, Törlőkendő, Tok Kész!
Szín
Szürke Kész!

PC hardver követelmények

PC operációs rendszer
Windows XP - Windows 10, Mac OS Kész!

Méret & súly

Szélesség
15,5 cm Kész!
Magasság
5 cm Kész!
Mélység
7,9 cm Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ