Doručení zdarma Alza Dny květen

Legdrágább bandai Namco playStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Az oldalon az alábbi bandai Namco playStation 4 (PS4) kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább bandai Namco playStation 4 (PS4) felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább bandai Namco playStation 4 (PS4) kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább bandai Namco playStation 4 (PS4) kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Sand Land: Collectors Edition - PS4, amelynek az ára bruttó 56 990 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
40 termék
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road To Boruto + Naruto To Boruto: Shinobi Striker - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1396
3,4
Ace Combat 7: Skies Unknown Top Gun Maverick Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy egy igazi ászpilóta és szállj fel a fotorealisztikus égboltra a repülés- és harci szimulátorok legújabb sorozatában: az ACE COMBAT-ban. Semmi sem múlja felül azt az érzést, amikor 360 fokos szabadsággal szárnyalsz a levegőben, és a repülési és harci ösztöneidre hagyatkozva bármilyen nehézségek között lelőheted az ellenséget.
10 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1395
4,0
Jumanji: The Video Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz akár 3 barátoddal online vagy osztott képernyős módban, és fedezz fel új Jumanji-környezeteket. Öltsd magadra Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar vagy Shelly Oberon professzor szerepét, és egyesítsd egyedi képességeiket, hogy életben tartsák egymást.
10 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX650
4,8
Dark Souls Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - amelyben felfedezed Lordran eltorzult ősi világát. A kritikusok által elismert akció-RPG-sorozat, mint még eddig soha. Engedd, hogy a dinamikus 4K felbontás segítségével magával ragadjon a Dark Souls gazdag világa. Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezz fel hátborzongató helyszíneket, gyűjtsd össze és sajátítsd el a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, majd hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX466
4,4
Dark Souls II - Scholar of the First Sin - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A csúcsminőségű dark fantasy, a Dark Souls II teljes kiadása három datadisket tartalmaz: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King és Crown of the Ivory King. A nextgen verzió számos grafikai, hangzásbeli és teljesítménybeli fejlesztést is tartalmaz, valamint az online mód egyidejűleg 6 játékosra való kiterjesztését is kínálja.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX130
5,0
Tekken 7 Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Leárazás -10 %
9 890 Ft 10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1233
Dragon Ball Z: Kakarot - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Éld át Goku és más Z harcosok történetét a Dragon Ball Z: Kakarot játékban!
Leárazás -9 %
9 890 Ft 10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX749
5,0
Dark Souls III: The Fire Fades Edition (GOTY) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a harmadik rész, amely tartalmazza az összes eddig kiadott kiegészítést
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX197a
4,8
Dark Souls III - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX197
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinjában megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát. Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy új magasságokba juss, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
Leárazás -50 %
9 590 Ft 19 290 Ft
Raktáron
Termékkód: MSX1560
4,9
Ice Age: Scrats Nutty Adventure - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, kaland és gyerekeknek - Bemutatjuk az Ice Age: Scrats Nutty Adventure kalandjátékot a legendás motkány (Scrat) kardfogú mókussal a főszerepben!
8 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX676
5,0
Little Nightmares 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Csatlakozz Mono és Six karakterek kalandjaihoz, miközben vadonatúj "lakók" sora vár rád, akik minden mozdulatodat kísérteni fogják, és megzavarják az alvásodat.
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX767
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ebben az egyedülálló repülőszimulátorban félelmetes gépek pilótafülkéjébe szállhatsz be, és a légtér feletti uralomért küzdhetsz.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX451
5,0
Dragons: Dawn of New Riders - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A híres filmeken alapuló új játékban a felhők közé indulsz a sárkányoddal, és megakadályozzátok, hogy a gonosz gazemberek elpusztítsák a sárkányok szentélyét.
8 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX599
4,5
SoulCalibur 6 - PS4
Konzol játék - a legendás, fegyveres 3D-s harcos játék most visszatér a gyökerekhez. A SOULCALIBUR VI játék még sosem volt ennyire dinamikus, és az Unreal Engine 4-nek köszönhetően a grafika is lenyűgöző. Utazz a 16. században és éld át a kalandokat, vegyél részt kardpárbajokon a SOULCALIBUR sorozat hőseivel, Mitsurugi Sophitiával, Kilikkel, Nightmare-rel és a többiekkel.
8 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX506
4,8 40×
Tekken 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX314
12
 

Legdrágább bandai Namco playStation 4 (PS4)

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Bandai Namco Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) Bandai Namco
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ