Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legdrágább szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Szimulátor
(401)
Stratégiai
(68)
Versenyzős
(52)
Akció
(37)
Sport
(37)
Szűrés
Az oldalon az alábbi szimulátor játékok kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább szimulátor játékok felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább szimulátor játékok kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább szimulátor játékok kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű Hori: Farming Vehicle Control System - PC, amelynek az ára bruttó 162 590 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
401 termék
5,0
Park Beyond: Impossified Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Leárazás -50 %
19 990 Ft 40 290 Ft
Raktáron
Termékkód: WG1337ce
5,0
Farming Simulator 22: Platinum Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A kiterjedt alapjáték mellett a Platinum Edition tartalmazza a teljesen új Platinum Expansiont, amely kiegészül a Silverrun Foresttel, egy új térképpel, amelyet Észak-Amerika északnyugati része ihletett, sűrűn erdős tájjal és új lehetőségekkel.
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0082pe
4,8
F1 22 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Formula One World Championship - Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0200
EA Sports WRC - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
19 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2178
The Sims 4 Bundle (Get To Work, Dine Out, Cool Kitchen Stuff) - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
19 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0943
2,5
GRID Autosport – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja stratégiai, sport, szimulátor és versenyzős
19 350 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001979
4,0
NBA 2K24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1257
Train Sim World 3 - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor
18 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2024
Train Sim World 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket cipelsz a vasparipákon, rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközökkel a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0276
Cities: Skylines II Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Előrendelési ár
18 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0392
5,0
Cities: Skylines II Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
18 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1418
ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és szimulátor
18 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005331
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
18 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0497
SnowRunner - Year 2 Pass - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: stratégiai és szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
18 420 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005572
House Flipper 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Itt az ideje leporolni a bontókalapácsot - a House Flipper vadonatúj formában tér vissza. Vásárolj és újíts fel leromlott házakat... vagy talán újakat szeretnél építeni? Most megteheted. Kezdj tapasztalatlan felújítóként, és keress egy vagyont azzal, hogy segítesz a festői Pinnacove városka lakóinak felújítani otthonaikat.
18 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0474
MotoGP 24: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
18 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1585
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: XBSE0501
3,0
My Universe: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és gyerekeknek - Váltsd valóra az álmod, és nyiss saját állatorvosi rendelőt! Válassz karaktert, alakítsd kinézetét hozzád hasonlóra, és siess négylábú pácienseid segítségére.
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1191
MotoGP 24 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
Szuper ár
17 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1372
5,0
Football Manager 2024
PC játék - elektronikus licenc, Steam és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Fedezd fel a győzelem új módjait a Football Manager 2024-ben, a sorozat történetének legösszetettebb változatában. Az innovatív új eszközök és funkciók lehetővé teszik a számodra, hogy a világ legnagyobb futballklubjainak főnökeként a pályán és a pályán kívül is sikereket érj el. Akár az a fajta menedzser vagy, aki az azonnali dicsőséget szereti hajszolni, akár az alapoktól építed fel a klubot, a tökéletes kihívás vár rád.
17 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1432
The Sims 4: Snowy Escape - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Próbáld ki az adrenalinszintet egekbe emelő téli sportokat, lazíts forró, természetes gyógyvizekben és tervezz saját design alapján japán ihletésű életteret
17 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1719
The Sims 4: Island Living - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
17 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1221
RIDE 4 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A játék bőséges karrierlehetőségeket, dinamikus időjárást, új Endurance módot és sok más új funkciót kínál.
17 060 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005569
Harvest Moon The Winds of Anthos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
Leárazás -13 %
16 990 Ft 19 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1317

Legdrágább szimulátor játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ