Alzaboxy Q1 Slevy s AP+

Archív - Magyar nyelvű PC játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
42 termék
Euro Truck Simulator 2: Iberia Special Edition
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Steam kulcs, műfaj: stratégiai és szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Látogass el Spanyolország fővárosába, Madridba, Portugália tengerparti fővárosába, Lisszabonba, számos tengerparti városba, mint például Málaga és Olhão, valamint számos városba a szárazföld belsejében. Válj egy erős exportgazdaság fontos részévé, és szállíts rakományt a Pireneusokból egész Európába.
Megszűnt
Termékkód: WG117c8HU
Euro Truck Simulator 2
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Továbbfejlesztett grafikus motor. Jobb grafikai kidolgozás (HDR, több shader használata, dinamikus árnyékok, jobb jelenetvilágítás, ...) Összességében sokkal jobban kidolgozott fák és növényzet. Javított fizika és vezetési modell. Egy új, sokkal nagyobb Európa-térkép.
Megszűnt
Termékkód: WG124hu
Autobahn Police Simulator 2 - PC
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Hajts végre különböző, véletlenszerűen kiválasztott küldetéseket, pl. nagy sebességű autós üldözéseket, óvatos követést vagy egy baleset helyszínének biztosítását és forgalomirányítást. Az akciók sikeres teljesítésével új rangokat szerezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: MSX777hu
Tourist Bus Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1342hu
On The Road Truck Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1339hu
5,0
Farming Simulator 22
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
Megszűnt
Termékkód: WG1318hu
4,0
Holiday Flight Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1337hu
Farming Simulator 19: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb mezőgazdálkodási élményt! Légy modern gazda, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal.
Megszűnt
Termékkód: WG1273hu
Euro Truck Simulator 2: Beyond the Baltic Sea
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor, - A Balti államok kiegészítő Litvániát, Lettországot és Észtországot, valamint Nyugat-Oroszország egy részét és Finnország déli részét teszi elérhetővé az Euro Truck Simulator 2-ben. Több tucat új város, település, kikötő és falu, új gyárak és több ezer kilométernyi út vár rád.
Megszűnt
Termékkód: WG123hu
Euro Truck Simulator 2: Italia
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor, - Élvezd Olaszország jellegzetes vonásait a volán mögül. Fedezd fel az Appennineken át vezető utakat, ahol alagutak és hidak váltakoznak festői kilátásokkal és kanyarokkal, amelyekből a távoli horizontra nyílik kilátás.
Megszűnt
Termékkód: WG122hu
Euro Truck Simulator 2: Vive La France
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor, - Találd meg az utat az ipari városok széles sugárútjain és a kisebb városok szűk utcáin át. Élvezd a francia táj változatos megjelenését és sokféle növényzetét északtól délig.
Megszűnt
Termékkód: WG121hu
Euro Truck Simulator 2: Scandinavia
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor, - Svédország, Norvégia és Dánia is szerepel a játékban, ennek köszönhetően az északi autópályákon száguldozhatsz ezeken a gyönyörű országokon keresztül.
Megszűnt
Termékkód: WG120hu
Euro Truck Simulator 2: Going East
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor, - Újdonságként Kelet-Európa városai és útjai is szerepelnek a játékban, a délen fekvő Budapesttől Ostraván, Besztercebányán és Kassán át egészen az északi Gdańskig.
Megszűnt
Termékkód: WG119hu
Euro Truck Simulator 2: The Road to the Black Sea
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, műfaj: szimulátor, - Ez a DLC három új európai régiót ad a játékhoz, lehetővé téve a sofőröknek, hogy kiterjesszék üzleti tevékenységüket és árut szállítsanak olyan országokba, mint az erdélyi erdős vidékeiről ismert Románia és a környező Kárpátok, valamint Bulgária.
Megszűnt
Termékkód: WG118hu
American Truck Simulator
PC játék - dobozos változat, műfaj: stratégiai és szimulátor - nagy amerikai teherautók szimulátora, a kiváló Euro Truck Simulator alkotóitól, tartalmazza egész Kaliforniát, továbbá az Arizona és Nevada DLC-ket
Megszűnt
Termékkód: WG117hu
American Truck Simulator: West Coast Bundle
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és szimulátor - A csomag az American Truck Simulator alapjátékot, Kalifornia, Oregon és Washington államokat, valamint az Forestry DLC-t tartalmazza.
Megszűnt
Termékkód: WG1032hu
American Truck Simulator: Oregon
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: szimulátor, - bővítmény, amely új utakat, 14 nagyvárost (Portland, Salem, Eugene,...), 13 nagy autópihenőt/benzinkutat ad hozzá a játékhoz a tehergépkocsik számára, de sok kis pihenőhely és szálloda is vár rád az utak mentén, továbbá 700+ új 3D eszköz, 25 egyedi államközi csomópont, 17 új helyi vállalat és kikötő, Oregon legfontosabb szépségei (Mt. Hood, Crater Lake,. ), új achievementek is találhatók a bővítményben
Megszűnt
Termékkód: WG1031hu
5,0
American Truck Simulator Gold Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Élvezd Amerika legendás nyerges vontatóit, miközben különféle rakományokat szállítasz a napsütötte Kalifornia, a sivatagos Nevada, az arizonai Grand Canyon és Új-Mexikó egyedülálló természeti tájain át. Az American Truck Simulator lélegzetelállító környezetekbe és az Államok széles körben ismert nevezetességeihez kalauzol el.
Megszűnt
Termékkód: WG1030hu
American Truck Simulator: New Mexico
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor, - bővítmény az American Truck Simulatorhoz. Irány Arizona keleti határa. Olyan városokban gyönyörködhetsz, mint Albaquerque vagy Santa Fe, és természetesen néhány helyi látnivalót is megtekinthetsz. Új kocsik, pihenőhelyek, gyárak, rádióállomások és még sok más.
Megszűnt
Termékkód: WG1023hu
Forza Horizon 4: Hot Wheels Legends Car Pack - Xbox/Win 10 Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaj: versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD1756
5,0
Cyberpunk 2077 - PC
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: WG1085hu
Detroit Become Human - Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: WG1199ce
Detroit Become Human
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: kaland és akció
Megszűnt
Termékkód: WG1199
The Sims 4: Discover University Bundle (alapjáték + kiegészítő)
Videójáték kiegészítő - dobozos változat, műfaj: szimulátor,
Megszűnt
Termékkód: WG449obHU
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ