Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Marvels Spider-Man 2 - PS5

Termékkatalógus
Marvels Spider-Man 2 - PS5
4,9 116 értékelés
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG - Peter Parker és Miles Morales kemény próbatétel elé néz, hogy megmentsék a várost Venomtól és a szimbióta fenyegetésétől. A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy keményen próbára tegyék az ellenálló képességüket - a maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és a kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat.
23 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PSV0378 Termékszám:  PS711000039310 Gyártó honlapja:
Marvels Spider-Man 2 - PS5 23 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Marvels Spider-Man 2 - PS5

    Marvels Spider-Man 2 - PS5

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

    Miles és Peter visszatértek

    Peter Parker és Miles Morales pókemberek egy izgalmas új kalanddal térnek vissza a kritikusok által elismert sorozatban.

    Hintázz, ugorj és élvezd az új pókháló-szárnyakat, miközben a Marvel New York Cityben utazol. Válts villámgyorsan Peter és Miles között, és élvezd a különböző történeteket és az epikus új képességeket, miközben az ikonikus gonosztevő Venom fenyegeti a New York-iakat, a városukat és azokat, akiket szeretnek.

    Marvels Spider-Man 2 - PS5

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

    Indulj el a Marvel's Spider-Man 2 PS5-ben egy kihívásokkal teli helyre

    A szimbióta hihetetlen ereje arra kényszeríti Petert és Miles-t, hogy kemény próbatétel elé állítsák kitartásukat - maszkkal és anélkül. A két hősnek egyensúlyoznia kell életük, barátságuk és kötelességük között, hogy megvédjék a rászorulókat. Küzdj megj egy sereg új és ikonikus gonosztevővel, köztük a szörnyű Venom eredeti változatával, a könyörtelen Kraven the Hunterrel, az ingatag Lizarddal és még sok mással.

    Marvels Spider-Man 2 - PS5

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

    Próbálj ki új képességeket a Marvel's Spider-Man 2 PS5 játékban

    Próbáld ki Peter új szimbióta képességeit és Miles robbanékony erejét bioelektromos méreg formájában. Fedezd fel a fejleszthető high-tech felszereléseket, amelyek fokozzák a harci élményt, és mélyebbé és változatosabbá teszik a játékot.

    Marvels Spider-Man 2 - PS5

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

    Marvel's Spider-Man 2 PS5 mindenkinek megfelel

    A Marvel's Spider-Man számos akadálymentesítő funkció támogatásával a Marvel's Spider-Man minden képességű játékos számára élvezhető. Fedezd fel Marvel New York City-t minden eddiginél nagyobb léptékben, és fedezz fel két új kerületet - Brooklyn-t és Queens-t - vagy Coney Island-et.

    Paraméterek

    Játék és filmsorozat
    Marvel, Pókember Kész!
    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    PlayStation 5 Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!
    Műfaj
    Akció, RPG Kész!

    Sorozat

    Játék és filmsorozat
    Marvel, Pókember Kész!

    Platform / Licenc

    Típus
    Játék Kész!
    Platform
    PlayStation 5 Kész!
    Licenc
    Doboz Kész!

    Műfaj

    Műfaj
    Akció, RPG Kész!
    Játék környezet
    Fantasy, Sci-fi, Szuperhősök Kész!
    Játékmechanika
    Nyitott világ Kész!
    A játék grafikai tervezése
    Külső nézetű Kész!

    Multiplayer

    Multiplayer
    Nem támogatja a multiplayert Kész!
    Max. játékosok száma a képernyőn
    1 Kész!

    Virtuális valóság

    Virtuális valóság
    Nem támogatott Kész!

    Next-gen optimalizálás

    Next-gen optimalizálás
    PlayStation 5 optimalizálás Kész!

    Lokalizáció

    Szöveg
    CS, EN, DE, HU Kész!
    Szinkron
    EN, DE Kész!

    PEGI Értékelés

    Korhatár
    16 éves kortól Kész!
    A játék tartalmának leírása
    Félelem, Erőszak Kész!

    Verzió

    Platform
    PS5 - doboz Kész!
    Kiadás
    Elsődleges Kész!
    Exkluzivitás
    Playstation 5 Kész!

    Tudni érdemes

    Alsó korhatár
    16 éves kortól Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    » Összes PlayStation 5 RPG játék
    » Összes PlayStation 5 akciójáték

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Több információ

    God of War: Ragnarök: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

    A skandináv hűvösség Kratos forrongó gyűlöletét hivatott csillapítani a görög istenek iránt, akiknek légiói a háromrészes God of War-sorozat során egyre ritkultak. Északon Kratos feleséget talált, megöregedett és fiút nemzett, Atreuszt. A márka északi rebootjában azonban a helyi isteni panteon végül megismerte Kratos pengéinek élességét is, amely biztos, hogy visszafelé sül el. Hogy milyen lesz a Ragnarök című folytatás, és mit tudunk róla, azt a következő sorokban olvashatjátok.

    A legjobb játékok 2023-ban és 2022-ben

    Szerkesztőségünk folyamatosan válogatja a játékmezőny legjobbjait. Igaz, még csak az év első felében járunk, máris megjelent néhány több mint tisztességes cím, amelyek mindenképpen megérdemlik a figyelmet. Ha pedig az az aktuális top tíz számodra nem elég, olvass tovább és ismerkedj meg 2022 legjobb 20 játékával.

    PlayStation 5: Minden, amit tudunk + Értékelés

    A PlayStation 5 a játékkonzolok történetének legjobb rajtját produkálta, mind a játékosok körében, mind az értékelésekben jól szerepelt (az AlzaTech munkatársaitól származó értékelésünket itt találod). Rengeteg újítást és bevált receptet hozott a játékok világába, ebben a cikkben pedig összegyűjtöttünk mindent, amit a PlayStation 5-ről tudni kell. Mennyibe kerül, milyen játékokat lehet játszani a Sony új konzolján, mennyire erős a PS5, mi a helyzet a PlayStation 4 játékok támogatásával, vagy miért jelent ilyen nagy előrelépést az új DualSense kontroller - mindezt és még sok mást megtudhatsz ebből a rendszeresen frissített cikkből.

    A legjobb játékok PlayStation 5-re

    A PlayStation 5 még nem olyan régóta van köztünk, mégis ez a konzol számos sikeres exkluzív játékot vezetett be. Ugyanakkor a PlayStation 4 játékokkal való visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően számos korábban kiadott gyöngyszemet élvezhetünk jobb grafikában vagy egyéb újítások kíséretében. És mivel nem könnyű kiválasztani a legjobbakat ennyi játék közül, elvégeztük helyetted a munkát, és összeállítottuk a legjobb 15 játék listáját a PlayStation 5-höz. A cikk második részében a következő hónapokban és években PlayStation 5-re érkező 15 legjobban várt játékot is megtalálod.

    Vélemények: Marvels Spider-Man 2 - PS5
    Kiegészítők: Marvels Spider-Man 2 - PS5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marvels Spider-Man 2 - PS5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marvels Spider-Man 2 – PS5.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ