Doručení zdarma Alzaboxy

Monster Hunter World

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Monster Hunter egy japán RPG játéksorozat. Első részét a Capcom adta ki 2004-ben. Szereted a nyitott világú akció-szerepjátékokat, amelyekben testre szabhatod a karaktered megjelenését, és kiválaszthatod a saját fegyveredet, amivel aztán hosszú órákon keresztül vághatsz le mindent, ami mozog? Akkor a Monster Hunter neked való.

Tovább

Monster Hunter - Szörnyvadászat

A Monster Hunter egyike azoknak a játékoknak vagy sorozatoknak, amelyek neve pontosan leírja a fő hangsúlyt. A sorozatban idővel számtalan szörnyeteggel fogsz találkozni, amelyek hatástalanítása lesz a feladatod. A fejlesztők igazán eljátszottak az egyes szörnyekkel, nem csak a látvány, hanem a játékmenet szempontjából is. Minden lénynek más-más erősségei és gyengeségei vannak, így a harcok egy idő után sem válnak unalmassá.

Monster Hunter

Monster Hunter

A Monster Hunter egy több mint 20 éves múltra visszatekintő sorozat

A mára legendássá vált Monster Hunter sorozat első része 2004-ben jelent meg. Azóta a Capcom további öt címet adott ki. Ezek mindegyike több újabb spin-offot tartalmaz. A Monster Hunter sorozatból eddig összesen több mint 80 millió példányt adtak el, ezzel Japán egyik legsikeresebb játékfranchise-ává vált.

i

A spin-off a játékszótárban olyan játékot jelent, amely egy másik játék kiterjesztése. Például kiegészítheti azt, vagy annak egy aspektusára összpontosíthat.

Co-op mód

A Monster Huntert a legjobb barátokkal együtt játszani. Természetesen lehetőséged van egyedül is szörnyeket ölni, de másokkal érthetően sokkal szórakoztatóbb. A kooperatív mód elengedhetetlen a játékhoz, és nagyon népszerű is. Akár három másik emberrel is játszhatsz.

Monster Hunter: World

A Monster Hunter: World egy forradalmi cím a sorozatban, amely 2018-ban jelent meg. Nagyon igényes grafikát, változatos szörnyeket, remek harcrendszert és mindenekelőtt egy nagyon nagy világot kínál, amelynek felfedezésével annyi időt tölthetsz, amennyit csak akarsz. A játék Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re érhető el.

Monster Hunter World: Iceborne

Az Iceborne a Monster Hunter: World kiegészítője. Számos új szörnyet, területet, fegyvert, magasabb rangot és a saját szörny megidézésének lehetőségét tartalmazza, amivel körbe lehet lovagolni a csatatéren. A játék ugyanazokon a platformokon érhető el, mint az eredeti. Ahhoz, hogy játszhass az Iceborne-nal, rendelkezned kell a Monster Hunter: World alapjátékkal.

i

A Monster Hunter: World a kooperatív játéknak, a harcrendszernek és a grafikának köszönhetően a sorozat eddigi legsikeresebb címévé vált. Több mint 28 millió példányt adtak el belőle, és a számuk folyamatosan emelkedik.

Monster Hunter: Rise

A Monster Hunter: Rise egy 2021-es cím, a játék elve nem különbözik a sorozat többi részétől. A Monster Hunter: Worldhöz képest azonban sokkal barátságosabb az új játékosok számára, és összességében sokkal kiegyensúlyozottabb. A játék kizárólag Nintendo Switchre jelent meg, majd később PC-re is bemutatták.

Monster Hunter Rise

A Monster Hunter: Rise grafikailag magas szintet képvisel.

Monster Hunter Rise: Sunbreak

A Sunbreak a Monster Hunter: Rise kiegészítője. Több szörnyet és különösen több helyszínt tartalmaz. A Monster Hunter Rise: Sunbreak egy új térképet és egy új várost is kínál. Ez a kiegészítő ugyanazokon a platformokon érhető el, mint az eredeti Rise, és ismét csak az eredetivel kell rendelkezned, hogy játszhass vele.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin a sorozat eddigi utolsó része. Az előzőekhez képest sokkal inkább történetközpontú, és nem kell Monster Hunter-rajongónak lenned ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd. A játék alapvetően a Pokémon elvén működik - lényeket gyűjtesz, majd harcolsz velük. Ez a cím is inkább az egyjátékos módra koncentrál. A játék ismét elérhető Nintendo Switchre és PC-re.

Itt megtalálod a sorozat összes eddigi részét:

Rész címe Megjelenés éve Platform
Monster Hunter: World 2018 Xbox One, PlayStation 4, PC
Monster Hunter World: Iceborne 2019 Xbox One, PlayStation 4, PC
Monster Hunter: Rise 2021 Nintendo Switch, PC
Monster Hunter Rise: Sunbreak 2022 Nintendo Switch, PC
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin 2021 Nintendo Switch, PC
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
15 termék
3,8
Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Új kaland vár az RPG-sorozat folytatásában a Monster Hunter világából! A történet egy sorsszerű találkozással kezdődik Enával, egy wyveri lánnyal, akire rábíztak egy tojást, amelyből kikelhet a legendás Rathalos. Ha felébred, pusztító ereje katasztrófát okozhat.
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW823
Monster Hunter Rise - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
13 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005586
Monster Hunter Rise: Deluxe Kit - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
6 560 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005587
Monster Hunter World: Iceborne Deluxe – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
16 480 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005008
Monster Hunter World: Iceborne Master Edition – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
20 320 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005009
Monster Hunter World: Iceborne - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
11 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005007
Monster Hunter: World Iceborne Master Edition Digital Deluxe - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - A készlet tartalma: Monster Hunter: World és az Iceborne kiegészítő, valamint a Deluxe Kit DLC.
29 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1364
Monster Hunter: World Iceborne Master Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció - A készlet tartalma: Monster Hunter: World és az Iceborne kiegészítő.
25 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1363
Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és RPG
21 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1264
Monster Hunter World: Iceborne - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges -
17 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1263
Monster Hunter: World - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
21 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0974
Monster Hunter: World Deluxe Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
25 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0975
Monster Hunter: World – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
17 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003598
4,9
Monster Hunter Rise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Rise történetében, amely Kamura falu nindzsa ihletésű területén játszódik, fedezd fel a helyi gazdag állatvilágot és növényvilágot, küzdj fenyegető szörnyekkel és válj a legjobb vadásszá.
Szuper ár
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW766
4,3
Monster Hunter Rise + Sunbreak - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Rise játék világa még nagyobb és mélyebb lesz egy hatalmas bővítéssel, amely új szörnyeket, új helyszíneket és még sok más újdonságot tartalmaz!
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1042

Monster Hunter World

A Monster Hunter World kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó monster Hunter World
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ