Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Dobozos kiadású Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
713 termék
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Ebben a grafikailag feljavított kalandjátékban az Evershade Valley kísértetjárta helyszínekre indulsz, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Luigi szerencsére rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük.
Megszűnt
Termékkód: NSW1371
Hotshot Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős - A Hotshot Racing egy villámgyors arcade stílusú versenyzős játék, amely a driftelős irányítást, a borotvaéles retró grafikát és a hihetetlen sebességérzetet ötvözi, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson.
Megszűnt
Termékkód: NSW1347
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1346
Blue Fire - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, RPG, kaland és kaland - Dark World Awaits - Utazz Penumbra romos világában, és fedezd fel az egyedi területeket, amelyek tele vannak változatos ellenségekkel, izgalmas 3D platform kihívásokkal, küldetésekkel, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással
Megszűnt
Termékkód: NSW1345
Autonauts - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Utazd be a világűrt és hozz létre gyarmatokat lakatlan bolygókon egyetlen céllal: világok mozgásba hozása az automatizálás erejének segítségével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1344
Graven - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Akció, rejtély és esély a megváltásra - ez mind vár rád a GRAVEN című, első személyű akciójátékban. Fedezz fel egy sötét fantáziavilágot egy igazságtalanul elítélt pap szerepében. Küzdj meg az emberi rémekkel, a vadakkal és a természetfelettiekkel fegyverek, mágia és környezetek segítségével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1335
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: NSW1296
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: NSW1280
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Megszűnt
Termékkód: NSW1219ce
My Time at Sandrock: Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
Megszűnt
Termékkód: NSW1275ce
3,0
Inspector Gadget: Mad Time Party Day One Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Metro City a gonosz Claw doktor és a M.A.D. bűnszervezet ügynökei kezébe került. Inspektor Gadgetnek meg kell mentenie a várost, ehhez pedig egy időgépet használva vissza kell utaznia az időben. Sajnos a gép lerobban, és az inspektor néhány elődje váratlanul a jelenbe teleportálódik.
Megszűnt
Termékkód: NSW1274
Dead Cells: Return to Castlevania Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád - Roguelike akció platformjáték a metroidvania zsánerében. Kutasd át a hatalmas, folyamatosan változó várat... Feltételezve, hogy a Dark Souls sorozat ihlette brutális 2D küzdelmekben képes leszel legyőzni annak őrzőjét.
Megszűnt
Termékkód: NSW1265
3,0
Paw Patrol World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1252
Weird West: Definitive Edition Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy újragondolását, ahol rendfenntartók és gengszterek osztoznak a határon fantasztikus lényekkel, Indulj el egy utazásra az atipikus hősök egy csoportjának eredettörténetein keresztül, akik legendákká váltak egy könyörtelen világban hozott döntések nyomán.
Megszűnt
Termékkód: NSW1251de
Weird West: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - fedezd fel a vadnyugat sötét fantasy stílusú újragondolását, ahol törvények őrzői és fegyverforgatók osztoznak a határon fantasztikus lényekkel, menj végig egy csapat valószínűtlen hős eredettörténetén, akik egy kegyetlen országban hozott döntéseikkel legendákká váltak
Megszűnt
Termékkód: NSW1251
5,0
Baten Kaitos I & II HD Remaster - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: NSW1247
Baby Shark: Sing And Swim Party - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Ússz keresztül a tág óceánon a Cápa Családdal, hogy kiélvezhesd az Fin-tastic Fesztivált. Válassz öt testreszabható karakter közül, és játssz futó vagy ritmikus módban. Énekelj és úszkálj fin-omenális dalokra és jutalmul rengeteg zenei kártyát kapsz, amelyeket hozzáadhatsz az albumodhoz.
Megszűnt
Termékkód: NSW1246
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: NSW1227pfe
Loop Hero: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - A Lich időtlen hurokba vetette a világot, és lakosait végtelen káoszba taszította. Használd a misztikus kártyák bővülő pakliját, hogy ellenségeket, épületeket, és terepet helyezz el a bátor hősöd számára minden egyedi expedíciódban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1228de
Five Nights at Freddys: Security Breach Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Játssz Gregory, a fiatal fiú szerepében, aki egy éjszakára a Freddy Fazbear Mega Pizzaplex nevű szórakoztatóközpontban rekedt. Freddy segítségével túl kell élned a Five Nights at Freddy’s sorozat újragondolt szereplőinek szinte megállíthatatlan támadását, emellett számos más szörnyű fenyegetés is vár rád.
Megszűnt
Termékkód: NSW1223ce
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
Megszűnt
Termékkód: NSW1222ce
Flashback 2 - Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Megszűnt
Termékkód: NSW1221ce
Daymare: 1994 Sandcastle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Könyörtelen, halálos ellenségek, hardcore akció játékmechanizmusok, környezeti fejtörők, vérfagyasztó zene, óvatos felderítés és kiadós adag, koncentrált horror kombinációja vár rád.
Megszűnt
Termékkód: NSW1218
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ