Doručení zdarma Stellar Blade

Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(442)
DLC tartalom
(35)
Licenc
Doboz
(444)
Letölthető
(38)
Műfaj
Akció
(216)
RPG
(90)
Árkád
(87)
Gyerekeknek
(75)
Kaland
(60)
Szöveg
CS
(26)
EN
(482)
DE
(335)
HU
(3)
RU
(22)
PL
(10)
FR
(70)
ES
(60)
IT
(59)
Zh
(20)
KR
(1)
JP
(6)
Szinkron
CS
(1)
EN
(471)
DE
(165)
HU
(1)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(6)
ES
(6)
IT
(6)
Zh
(2)
JP
(7)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a nintendo switch játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Nintendo Switch játékok – teszt eredménye

A nintendo switch játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a nintendo switch játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A nintendo switch játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

482 termék
5,0
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Fell Dragon felemelkedik! A játék a Fire Emblem-sorozatból az Elyos kontinensen játszódik, amelyet a szent földet körülölelő négy birodalom alkot. Több ezer évvel ezelőtt kegyetlen háború tört ki itt Elyous lakói és a Fell Dragon között. Ezalatt a helyiek elkezdtek emblémákat, más világokból származó hősöket idézni, hogy a segítségükre siessenek. Az emblémákkal az oldalukon minden nemzet harcosai ádázul küzdöttek, míg végül sikerült bebörtönözniük Fell Dragont. A közelmúltban azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Fell Dragon hamarosan feltámadhat...
Leárazás -13 %
15 290 Ft 17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1141
5,0
LEGO Worlds - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, magyar felirat, műfaja akció, árkád és logikai - Hozz létre mindent amit csak el tudsz képzelni és alakítsd ki a saját LEGO Worlds kalandodat! A LEGO Worlds-ben izgalmas utazáson mész keresztül a LEGO kockák által létrehozott, végtelen, nyitott világban.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW025
4,7 32×
Pokémon Let's Go Pikachu! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - Tégy úgy, mintha Poké Ballt dobnál el, és kapj el vad Pokémonokat akár Joy-con vezérlő, vagy Poké Ball Plus tartozék segítségével, amely világít, rezeg és hangot is ad ki, így kelti életre a kalandot.
Szuper ár
17 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW064
Mario Kart Live Home Circuit - Luigi - Nintendo Switch - Konzol játék Típusok
4,9
Mario Kart Live Home Circuit - Luigi - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Mario Kart először lép be a való világba ebben a versenyjátékban, és lehetővé teszi, hogy versenypályát hozz létre közvetlenül a nappaliban! A csomag tartalmaz egy távirányítós autót és egyéb kiegészítőket, amelyek a tökéletes versenypálya elkészítéséhez szükségesek.
35 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW712b
4,9
The Elder Scrolls V: Skyrim - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A több mint 200 díjat nyert Skyrim Special Edition játék elképesztő részletgazdagsággal kelti életre az epikus fantasyt. A különleges kiadás tartalmazza a kritikusok által elismert játékot és játékbővítést, valamint számos új funkciót, mint például a felújított grafika és effektusok, az új világítás, a láthatóság mélysége, a tükröződések és még sok más.
20 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW026
4,8 12×
Super Mario Maker 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, árkád és logikai - Készítsd el saját szintjeidet a Super Mario-ban. Az előző résznél is változatosabb eszközök, tárgyak és játékelemek biztosítják a szórakozást minden Mario játék rajongó számára.
Szuper ár
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW130
4,7 19×
Pokémon Shield - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A hagyományos játék a Pokémonok világából Galar-ban, Anglia kitalált régiójában játszódik. Meglátogathatod a vidéket, a városokat, vagy ellátogathatsz a havas hegyekbe és a sűrű erdőkbe.
Szuper ár
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW138
5,0
Assassins Creed 3 + Liberation Remaster - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és kaland - Két játékból álló csomag Nintendo Switchre, az Assassins Creed 3, amelyben Connor szerepében játszol az amerikai függetlenségi háborúban, valamint a Liberation című spin-off New Orleansban, ahol a szabadságért harcolsz.
Szuper ár
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW899
5,0
Ori: The Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és logikai - A díjnyertes Ori and Blind Forest és Ori and the Will of the Wisps játékok gyűjteménye. A csomag gyűjtői litográfiákat és digitális zenei anyagot tartalmaz mindkét játékhoz.
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW897
5,0
Stardew Valley - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Mezőgazdasági RPG szimulátor.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW730
4,9
Yoshis Crafted World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Az új platformjáték mindent a feje tetejére állít. Minden kalandnak két oldala van, akárcsak egy érmének. Játssz egy barátoddal együtt. Kettesben fedezhetitek fel a miniatűr kivitelű nagyvilágot.
19 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW129
4,9
LEGO Ninjago Movie Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és árkád - A film történetét követve, védd meg Ninjago városát az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől! Fejleszd fel kedvenc nindzsáid harci képességeit!
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW028
4,6 32×
Pokémon Violet - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - A különböző települések szabadon, nyilvánvaló határok nélkül illeszkednek a környező természetbe. Keress Pokémonokat a tengerekben, erdőkben és felhőkben. Tapasztald meg a Pokémon-játékok igazi örömét - küzdj és fogj el vad Pokémonokat. Most egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog! Oszd meg a felfedezés örömét barátaiddal és családoddal, és kalandozz akár négy fővel!
+Ajándék Ajándék Pokémon Scarlet & Violet - figura melynek értéke 3 290 Ft
20 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1044
4,7 13×
LEGO Jurassic World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és party - Ismét tökéletes "LEGO" szórakozást nyújt, ezúttal azonban a Jurassic Park környezetéből, amelyet Steven Spielberg legendás film-trilógiájának köszönhetően mindannyian jól ismerünk. Éld át a filmek legjobb pillanatait a gyermekeiddel, hála az elérhető Lego feldolgozásnak. Ráadásul a Nintendo Switch-re készült változat 3 játékbővítményt tartalmaz: Jurassic World DLC Pack - 6 új karakter, 2 új jármű és még sok más | Jurassic Park Trilogy Pack #1 - 3 új karakter és 1 új jármű | Jurassic Park Trilogy Pack #2 - 3 új karakter és 1 új jármű.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW554
4,7 11×
Mario Strikers: Battle League Football - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Dribbelés, passzolás, labdaszerzés, tárgygyűjtés és különleges rúgások várnak rád! Ha észreveszel egy tárgyat közvetlenül a pályán, szerezd meg magadnak, töltsd fel, és amíg az ellenfeleid nem figyelnek, szabadjára engedheted a Hyper Strike-ot. Ez egy különleges rúgás, amely két gólnak számít!
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1013
4,7 12×
Bayonetta 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - A boszorkány visszatért és erősebb, mint valaha. Bayonetta egy teljesen új akciójátékban járja be a különböző helyszíneket. A fő boszorkánynak, Umbrának, aki többek között a copfjairól ismert, egy titokzatos gonosszal kell szembenéznie, és hagyományos fegyvereit, valamint időlassító képességét, a Witch Time-ot kell használnia. Ezúttal Bayonetta egy Homunculi nevű biológiai fegyver célkeresztjében találja magát.
20 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1000
4,8
Pikmin 3 Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Vedd fel a harcot öt különböző Pikmin fajjal, és stratégiailag küzdj meg az akadályokkal, győzd le az ellenséges lényeket, és keress élelmiszerkészletet az időközben éhező bolygódnak. Hozz magaddal egy másik játékost, és vegyétek fel együtt a kihívásokat.
Leárazás -22 %
14 690 Ft 18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW695
4,8
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
18 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1169
4,8
LEGO The Incredibles - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Több órányi szórakozás kreatív feladatokkal és izgalmas kalandokkal az egész család számára. Fedezd fel a film epikus cselekményét és járd be az olyan ikonikus helyszíneket, mint például a Municiberg és a Nomanisan sziget! Használd az egyedülálló szuperképességedet, hogy a törvény elé állítsd a városi gazembereket és igazságot szolgáltass! A LEGO® The Incredibles kétjátékos co-op móddal is rendelkezik, hogy együtt játszhass a barátokkal vagy a gyerekekkel.
8 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW052
4,8
Rayman Legends: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs - Amikor Rayman, Globox és Teensies egy elvarázsolt erdőn haladnak át, felfedeznek egy titokzatos sátrat, amely varázslatos rajzokkal van tele. Közelebbről megvizsgálva észreveszik, hogy minden festmény egy-egy történetet ábrázol a misztikus világból. Amikor egy középkori tájat ábrázoló festményre koncentrálnak, hirtelen beszippantja őket a kép, és egy új kaland kezdetén találják magukat. Futniuk, ugrálniuk és harcolniuk kell, hogy átjussanak az egyes titokzatos világokon, és felfedezzék a rajzok titkait.
Szuper ár
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW898
4,8
Mario Tennis Aces - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és sport - Az új játék a Mario Tennis sorozatból vadonatúj élményeket hoz el, ezúttal a Nintendo Switch-en. A pályán Mario a híres univerzum karaktereivel versenyez a vérremenő teniszmeccseken.
Leárazás -10 %
17 990 Ft 19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW042
5,0
Pokémon Violet + Area Zero DLC - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NSW1314
5,0
Autobahn Police Simulator 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A járőrözés a német autópályákon - amelyek valószínűleg Európa legforgalmasabb útjai - nem a gyengébb idegzetűeknek való, hiszen a sebességkorlátozások betartatásáért, a kábítószercsempészek felkutatásáért és a közlekedési balesetek kezeléséért kell küzdened.
13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW922
5,0
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai és gyerekeknek - Vidd magaddal a készülékedet bárhová, és készülj fel az élőhalottak, akik meg akarják kapni az agyat, és az őket megállítani próbáló növényvilág közötti harcra.
11 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW796

Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ