Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(441)
DLC tartalom
(36)
Platform
Nintendo Switch
(476)
Nintendo 3DS / 2DS
(1)
Licenc
Doboz
(444)
Letölthető
(38)
Műfaj
Akció
(214)
RPG
(90)
Árkád
(89)
Gyerekeknek
(75)
Kaland
(62)
Szöveg
CS
(26)
EN
(481)
DE
(335)
HU
(3)
RU
(23)
PL
(10)
FR
(71)
ES
(61)
IT
(60)
Zh
(20)
KR
(1)
JP
(6)
Szinkron
CS
(1)
EN
(470)
DE
(167)
HU
(1)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(6)
ES
(6)
IT
(6)
Zh
(2)
JP
(7)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Játék és filmsorozat
Pokémon
(22)
Super Mario
(19)
Sonic the Hedgehog
(10)
LEGO
(9)
Dragon Quest
(5)
Szűrés

A Nintendo Switch játékok a mindennapi szórakozás vagy a barátokkal töltött esti szórakozás alapját képezik. Műfajok szerint osztjuk fel őket, az akciótól a sporton át a pihentető kalandjátékokig vagy a bonyolult RPG-címekig. Milyen Nintendo Switch játékok közül választhatunk?

Tovább

A Nintendo Switch játékok szinte kizárólag dobozban kaphatók

A Nintendo Switch játékok valahogy az árral szemben haladnak. Szinte mindegyiket "régimódi" dobozos formában árulják, míg más játékkonzolok már tisztán digitális változatokat is árulnak. Azonban még a Nintendo Switch játékok is rengeteg letölthető tartalmat kínálnak. Ezek többsége különböző játékbővítmények vagy különleges kozmetikai elemek.

Nintendo Switch Lite

A normál változattól eltérően a Nintendo Switch Lite nem rendelkezik levehető Joy-Con kontrollerekkel. A Nintendo Switch játékok mindkét konzolon ugyanazok.

Ajánlott Nintendo Switch játékok műfajok szerint

A Nintendo Switch játékokat műfajok szerint rendeztük el, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Mit ajánlunk?

i

A Lite-hoz tartozó Nintendo Switch játékok ugyanolyanok, mint a többi. Arra azonban figyelj, hogy néhányhoz levehető Joy-Con kontrollerre van szükség, amit a Lite kézikonzolhoz meg kell vásárolni.

Nintendo Switch akciójátékok

A Nintendo Switch játékok közé tartozó akciójátékok azoknak szólnak, akik szeretik az adrenalint, a pörgést és gyakran egy csipetnyi humort. Míg a Nintendo klasszikusai szinte mindenki számára alkalmasak, a véres akciók kedvelői is találnak kedvükre valót. Valójában egyre több sikeres cím jelenik meg Switch-en olyan stúdiókból, mint a Bandai Namco, a Square Enix és a NetherRealm.

  • A Super Mario Bros egy világhírű akció-platformjáték sorozat, melynek főszereplői Mario és testvére Luigi.
  • Worms, avagy amikor a földigiliszták háborúba indulnak. Az animált, színes csaták a fiatalabb játékosok számára is alkalmasak.
  • A Mortal Kombat a véres verekedős játékok legendás sorozatának képviselője. Most már Switch-en is élvezheted az ikonikus akciókat.

A kalandjátékok a Nintendo Switch játékok nélkülözhetetlen szereplői

A Nintendo egyértelműen a kalandjátékok műfajáról híres. A Nintendo stúdió bevált klasszikusai mellett olyan népszerű címeket is találsz, amelyeket korábban csak PC-n és hagyományos konzolokon játszhattál.

  • A Pokémon az egyik legnépszerűbb franchise a világon, így nem is kell bemutatni. "Szerezd meg hát mind".
  • A The Legend of Zelda az utóbbi években kétségtelenül RPG-vé vált. A klasszikus kalandjátékokat azonban nem szabad kihagyni.
  • A LEGO játékok remekül illeszkednek a Nintendo Switch konzolokra. Gyerekeknek is alkalmasak, és több tucat közül lehet választani.

A Multiplayer Nintendo Switch játékok garantáltan szórakoztatóak

A Nintendo Switch multiplayer játékok különösen szórakoztatóak. Mivel gyakran támogatják a helyi többjátékos módot, tökéletesek egy partira vagy egy baráti játékestre. Két ember fogja a Joy-Con kontrollereket, és párbajozhatnak a Switch segítségével, így tesztelve együttműködésüket például az Overcooked játékban! Sok más egyéb játékban is összemérhetik a tudásukat.

A Nintendo Switch játékok RPG műfajában lazíthatsz, vagy akár nehéz pillanatokban lehet részed

Nincs változatosabb műfaj az RPG-nél. A gyönyörű világok és hangulatos történetek kedvelői a karakterek bőrébe bújva tapasztalhatják meg a kalandokat. 2D, 3D, felülnézet, első vagy harmadik személy bármi, amit csak szeretnél. Az RPG műfajnak nincsenek határai, és csak rajtad múlik, hogy melyik világ melyik hősévé válsz.

  • A The Legend of Zeldát ismét meg kell említeni. Elvégre az új Zelda játékok a Nintendo Switch játékok eddigi legnépszerűbb RPG-jei.
  • Dark Souls - szinte minden hardcore akció-RPG rajongó ismeri ezt a nevet. Lordran hatalmas, sötét világa semmit sem ad ingyen.
  • A Monster Hunter a szörnyvadászok történeteit meséli el. A sorozat, amely a múltban a PS2 eladásainak mozgatórugója volt, ismét teljes erőbedobással tér vissza.

Ne feledkezzünk meg a Nintendo Switch játékok versenyzős képviselőiről sem

versenyjátékok a Nintendo Switch játékok egy szerényebb, de mégis népszerű kategóriáját képviselik. Ha rajongsz a klasszikus autóversenyekért, az utcai üldözésekért, vagy szeretsz fantáziavilágokban versenyezni, akkor bőven van miből válogatnod.

  • A Mario Kart egy versenyjáték a Super Mario univerzumából. A híres karakterek a királyságon keresztül versenyeznek egymással.
  • A Need For Speed az eddig felsorolt ikonikus videojáték-franchise-ok sorában a következő világhírű alkotás. Az akciódús versenyzés órákon át tartó szórakozást nyújt.
  • Burnoutra kétségtelenül a régebbi évjáratok fognak emlékezni. Készen állsz egy kis nosztalgiázásra?

A gyerekeknek készült Nintendo Switch játékok óriási népszerűségnek örvendenek

A Nintendo Switch játékok gyerekeknek című kategóriánkban található gyerekjátékok talán az egyik legnagyobb piacot jelentik, mégis gyakran keresik őket a célcsoporton kívül eső játékosok. Például a laza Animal Crossing-ot a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezik. A legendás Minecraft még az idősebb játékosok körében is népszerűbb, mint a gyerekek körében. Gyakoriak a gyermekmeséken alapuló Nintendo Switch játékok is.

i

Szemet vetettél a legújabb Nintendo Switch-játékok egyikére? Akkor a legjobb helyre jöttél. Ha szeretnéd, előrendelhetsz tőlünk néhány hamarosan megjelenő játékot is.

Milyen más Nintendo Switch játékok vannak még a kínálatban?

Néhány Nintendo Switch játék olyan műfajokba tartozik, amelyek sosem voltak igazán a Nintendo konzolok célközönsége. Ez azonban az elmúlt években megváltozott, ami nagyrészt a más platformokról származó népszerű AAA-címek megjelenésének köszönhető.

  • stratégiai játékokat elsősorban a Sid Meier's Civilization sorozat és a Two Point építőjáték-sorozat képviseli.
  • Rengeteg szimulátor elérhető PC-re. Switchre azonban nem mind alkalmas, ezért elég kevés szimulátor található a Nintendo Switch játékok között.
  • Az olyan sportjátékok, mint a Go Vacation vagy az NBA a kikapcsolódásra szolgálnak. A Ring Fit Adventure azonban garantáltan megmozgatja a testedet.
  • Az egyéb játékok között vannak puzzle- és zenei játékok, de olyanok is, amelyek egyszerre több műfaj között mozognak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
484 termék
5,0
Minecraft Legends: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai
18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1181
5,0
Cuphead Physical Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ebben a klasszikus akciójátékban, ahol futsz és lövöldözöl, A Cuphead testvérek vagy Mugman szerepében játszhatsz (egyjátékos vagy kooperatív módban), furcsa világok felfedezése és óriási főnökökkel való harc, akik nem is férnek el a képernyőn, hogy visszaszerezzék a lelküket magától az ördögtől!
13 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1148
5,0
Pokémon Violet + Area Zero DLC - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek
Leárazás -22 %
24 890 Ft 31 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1314
4,3
Minecraft Dungeons: Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Éld át a Minecraft Dungeons akció-RPG játék teljes történetét a kezdetektől egészen az End-ig! Vásárold meg az Ultimate Edition-t, amely tartalmazza az alapjátékot és mind a hat DLC-t! Szállj szembe ebben az akció kalandban a különböző színű és formájú mobokkal, amelyet a dungeon crawler zsánerű klasszikus RPG játékok ihlettek.
Leárazás -6 %
13 490 Ft 14 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW953
5,0
Another Code: Recollection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1318
5,0 12×
Kirbys Return to Dream Land Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Akár négy játékos is csatlakozhat Kirbyhez és barátaihoz a Dream Land-en átívelő útjukon, hogy segítsenek Magolornak megjavítani a meghibásodott űrhajóját. A kard, ostor és más jól ismert másolási képességek mellett egy találó Mecha nevű képesség is bemutatkozik. Válj robottá, és repülj át az égen, támadj lesből az ágyúddal, vagy vegyél részt közelharcban erős ütésekkel.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1142
4,6 18×
1 2 Switch - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Nintendo Switch Lite konzolokkal való használat esetén Joy-Con vezérlő szett szükséges (külön vásárolható meg).
Leárazás -11 %
13 590 Ft 15 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW001
5,0
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Fedezz fel egy hatalmas realisztikus akció-RPG-t az autentikus középkori Csehországban, bármikor és bárhol. Te vagy Jindřich, egy kovács fia, aki egy kegyetlen polgárháború kellős közepén találja magát, ahol tehetetlenül nézi, ahogy a betolakodók megszállják a faluját, és lemészárolják barátait és családját. Alig kerüli el ezt a brutális támadást, megragadja a kardját, és védekezni indul. A játék cseh feliratot tartalmaz. A cseh szinkronizált változat ingyenesen letölthető tartalomként elérhető a Nintendo eShopban.
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1330
5,0 24×
Diablo III: Eternal Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW085
4,8 12×
Metroid Dread - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Samus története a Metroid Fusion eseményei után folytatódik. Miután leszállt a ZDR bolygóra, elindul, hogy kivizsgáljon egy titokzatos jelet, amelyet a Galaktikus Föderációnak küldtek. Ezt a távoli bolygót gonosz idegen életformák és más mechanikus fenyegetések lepték el. Samus azonban fürgébb és ügyesebb, mint valaha, de kiderül elég lesz-e ez ahhoz, hogy a ZDR bolygó mélységeit felfedezve legyőzze az embertelen fenyegetéseket.
19 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW874
4,9 21×
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja lövöldözős - Lépj be a Splatlandsbe, egy napsütötte sivatagba, amelyet harcias Inklingek és Octolingek laknak. Ennek a pusztaságnak az adrenalintól fűtött központja Splatsville városa, ahol káosz uralkodik.
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW882
5,0
WarioWare: Move It! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és party
+Ajándék Ajándék WarioWare - Postcard set melynek értéke 3 290 Ft
Leárazás -32 %
12 090 Ft 17 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1238
4,7
Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport - A legendás Tony Hawk visszatért! Élvezd az első két rész teljes átdolgozását, átdolgozott eredeti szintekkel és ikonikus zenével.
Leárazás -6 %
9 290 Ft 9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW853
4,6
30 in 1 Game Collection Volume 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj a harminc egyedi minijátékban a hat tematikus sziget között.
9 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849b
5,0 10×
Xenoblade Chronicles 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Xenoblade Chronicles és a Xenoblade Chronicles 2 ötvözésével ez az epizód a két rivális nemzetség hazájába, Aionios világába kalauzol el.
19 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1052
4,4 10×
Pokémon Shining Pearl - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Pokémon Shining Pearl kalandjai a Sinnoh régióba visznek el. A gazdag természettel és a közepében a Mount Coronet heggyel büszkélkedő Sinnoh számos történelmi mítosz helyszíne. Utazásodon meglátogatod a Sinnoh régió számos különböző részét, és arra törekszel, hogy te légy a Pokémon League bajnoka.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW858
4,9
Monster Hunter Rise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Rise történetében, amely Kamura falu nindzsa ihletésű területén játszódik, fedezd fel a helyi gazdag állatvilágot és növényvilágot, küzdj fenyegető szörnyekkel és válj a legjobb vadásszá.
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW766
4,7 30×
Pokémon Sword - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - A hagyományos Pokémon játék Galar-ban, Anglia kitalált régiójában játszódik. Meglátogathatod a vidéket, a városokat, vagy ellátogathatsz a havas hegyekbe és a sűrű erdőkbe.
20 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW137
4,8 15×
Pokémon Brilliant Diamond - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A Pokémon Brilliant Diamond kalandja a Sinnoh régióba visz el. A buja természettel és a Mount Coronet heggyel a közepén büszkélkedő Sinnoh számos történelmi mítosz helye. Utazásod során a Sinnoh régió számos különböző részébe látogatsz el, miközben a Pokémon League bajnoki címét próbálod megszerezni.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW856
3,6
Monster Hunter Stories 2 Wings of Ruin - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Új kaland vár az RPG-sorozat folytatásában a Monster Hunter világából! A történet egy sorsszerű találkozással kezdődik Enával, egy wyveri lánnyal, akire rábíztak egy tojást, amelyből kikelhet a legendás Rathalos. Ha felébred, pusztító ereje katasztrófát okozhat.
20 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW823
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
10 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW090
4,8 22×
Rayman Legends Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Ugrálj a dob ritmusára, bokszolj egy basszus zenei aláfestés ütemére, vagy lovagolj a kötélen a gitár hangjára. Az időzítés és a ritmus a zenei térképek leküzdésének kulcsa. Tudd meg, hogy megvan-e benned, ami ahhoz kell, hogy a platform hőse legyél.
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW020
5,0
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Fell Dragon felemelkedik! A játék a Fire Emblem-sorozatból az Elyos kontinensen játszódik, amelyet a szent földet körülölelő négy birodalom alkot. Több ezer évvel ezelőtt kegyetlen háború tört ki itt Elyous lakói és a Fell Dragon között. Ezalatt a helyiek elkezdtek emblémákat, más világokból származó hősöket idézni, hogy a segítségükre siessenek. Az emblémákkal az oldalukon minden nemzet harcosai ádázul küzdöttek, míg végül sikerült bebörtönözniük Fell Dragont. A közelmúltban azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Fell Dragon hamarosan feltámadhat...
Leárazás -13 %
15 290 Ft 17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1141
4,9 23×
Pokémon Let's Go Eevee! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Tégy úgy, mintha Pokélabdát dobnál el, és kapj el vad Pokémonokat akár Joy-con vezérlő, vagy akár Poké Ball Plus tartozék segítségével, amely világít, rezeg és hangot is kibocsát, amelynek köszönhetően életre kelti a kalandokat.
20 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW063

Nintendo Switch játékok

Nintendo Switch játékok

A Nintendo Switch játékok kategóriában összesen 484 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ