Stellar Blade Alzaboxy

Nintendo Switch kalandjátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(56)
DLC tartalom
(3)
Licenc
Doboz
(56)
Letölthető
(3)
Műfaj
Akció
(24)
RPG
(14)
Stratégiai
(2)
Szimulátor
(2)
Kaland
(59)
Szöveg
CS
(3)
EN
(59)
DE
(37)
RU
(6)
PL
(3)
FR
(7)
ES
(7)
IT
(6)
Zh
(2)
Szinkron
EN
(56)
DE
(14)
RU
(1)
PL
(1)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zh
(1)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Nintendo Switch kalandjátékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Nintendo Switch kalandjátékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nintendo Switch kalandjátékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Nintendo Switch kalandjátékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Nintendo Switch kalandjátékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Nintendo Switch kalandjátékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Nintendo Switch kalandjátékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Nintendo Switch kalandjátékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Nintendo Switch kalandjátékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
59 termék
Flashback 2 - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás Flashback végre visszatér modern grafikai feldolgozással és továbbfejlesztett játékmenettel, ráadásul az eredeti alkotó vezetése alatt!
Előrendelési ár
19 490 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1221
Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Nintendo GameCube klasszikus Paper Mario: The Thousand-Year Door visszatér Nintendo Switch-re továbbfejlesztett grafikával! Csatlakozz Mario és barátai RPG-kalandjához, hogy felfedezd a Thousand-Year Door legendás ősi kincsét. Vajon Mario teljesíteni tudja a küldetést, vagy összeomlik a nyomás alatt?
+Ajándék Ajándék Paper Mario - papírrepülőgép + mágnesek melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: NSW1370
Luigis Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
+Ajándék Ajándék Luigis Mansion 2 HD - mágnes mobiltelefonra + matricák melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 690 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1319
Luigis Mansion: Dark Moon Remaster - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
Előrendelési ár
22 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1240
Disney Epic Mickey: Rebrushed - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és gyerekeknek - Ebben a gyönyörű remake-ben Mickey egér epikus kalandra indul a pusztaságba, a Disney elfeledett karaktereinek birodalmába. Mickey szerepében egy fantasztikus világba csöppensz, és ecsettel és festékhígítóval felfegyverkezve irányt szabsz a kalandodnak, és alakítod ennek az alternatív világnak a sorsát.
Előrendelési ár
24 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1366
Morbid: The Lords of Ire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Járd végig az Ire Birodalom öt félelmetes, horror-punkos országának egyedi világát, a hófödte hegyektől a tiltott dzsungeleken át a rothadó városokig, és szabadítsd meg őket a rájuk törő gonosztól
Előrendelési ár
14 290 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: NSW1355
Pixelshire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
13 090 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: NSW1378
Selfloss - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Selfloss egy érzelmi felfedező játék, tele gazdag történetekkel, amelyek egy szláv vallás által inspirált fantáziavilágban játszódnak. Indulj el a gyógyító Casimir útjára, miközben egy titokzatos miazmával küzd, és egy rituálét keres, hogy meggyógyítsa sebzett lelkét.
Előrendelési ár
14 290 Ft
Várható időpont: szeptember 2024
Termékkód: NSW1374
Shin Megami Tensei V: Vengeance - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Shin Megami Tensei V: Vengeance játékban teljes egészében átélheted a Shin Megami Tensei V történetét, egy új, az eredeti játékban el nem mesélt cselekményben. A játék rengeteg új területtel, démonokkal és zenékkel bővült ki, miközben könnyebben hozzáférhető játékmenettel, továbbfejlesztett harcrendszerrel, új démonélményekkel szolgál, és a terep még alaposabb felfedezését kínálja.
Előrendelési ár
29 390 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: NSW1358
Spy X Anya Operation Memories - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Anya Forger új feladatot kapott az iskolától: fotónaplót kell készíts. Gyűjtsünk emlékeket úgy, hogy hétköznapokon iskolába járunk, szabadnapjainkon pedig különböző izgalmas helyekre, például a tengerpartra vagy a művészeti múzeumba megyünk, hogy találjunk fotózni való témákat
Előrendelési ár
29 190 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: NSW1340
5,0
Agatha Christie Murder on the Orient Express: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A legendás vonatos utazás során Hercule Poirot, a neves magánnyomozó megpróbálja megoldani a vonaton elkövetett gyilkosságot, miközben különös karakterek veszik körül, akik mindegyike saját titkot rejteget, amelyekkel fényt deríthetne az elkövetett bűncselekmény motívumára.
19 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1269
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland
Előrendelési ár
23 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: NSW1219
4,4 13×
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland - A The Legend of Zelda idővonalának kezdetén játszódó történetben Link egy olyan világba indul, amely a felhők és a nagy ismeretlen között található, hogy megtalálja gyermekkori barátját, Zeldát. Megbízható kardja és pajzsa segítségével hatalmas ellenségekkel kell szembenéznie, bonyolult rejtvényeket kell megoldania, és az óriás madárnak, a Loftwingnek köszönhetően az égen kell szárnyalnia.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW799
4,9
LEGO City: Undercover - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek - Chase-el együtt a teljesen nyitott város utcáit kutatod át. Beépített rendőrként sok álruhád van, amelyek segítenek Rex Fury, a veszélyes bűnöző üldözésében.
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW019
4,3
LEGO Marvel Super Heroes 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és logikai
Szuper ár
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW501
5,0
Subnautica + Subnautica: Below Zero - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Készítsd el felszerelésed, irányítsd tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizű zónákat és a fagyos terepeket. A Subnautica játékot és annak folytatását a Below Zero-t tartalmazza.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW785
4,3
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy maga a világot összetartó szövet is elpusztulhat, portálokat nyitva ezzel a Kívánságok világába, tele lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és történelem előtti csigákkal. Tehát semmi olyasmi, amivel a széles körökben népszerű szivacs ne tudna megbirkózni.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW946
5,0
Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Vezesd végig a legendás harcosok csoportját a történelem tragikus ösvényén, amely elpusztította a királyságot, és 500 évvel a Xenoblade Chronicles 2 eseményei előtt sötét útra terelte a hősöket. Védd meg magad Malos-tól és erőitől a legkifinomultabb harci rendszerrel, amely lehetővé teszi számodra, hogy mesterséges életformaként harcolj, amit a driverek és a mesterek csak úgy ismernek, Blade.
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW015c
5,0
LEGO Marvel Super Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, árkád és logikai
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW916
Elderand - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A sötétség és örültség ellenére megígért a rád várakozó dicsőség. Kutasd át a torz lovecrafti világot, amelyet sötétség és őrület övez.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1234
Agatha Christie Hercule Poirot: The London Case - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Kísérd Hercule Poirot-t, a fiatal magánnyomozót Londonba egy látszólag egyszerű feladat teljesítése céljából, amely során egy közelgő kiállításra szánt értékes kép elszállítását kell felügyelnie, és oldj meg egy bonyolult új esetet.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1268
Harvest Moon The Winds of Anthos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
Leárazás -13 %
16 990 Ft 19 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1317
Loop Hero - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - A Lich időtlen hurokba vetette a világot, és lakosait végtelen káoszba taszította. Használd a misztikus kártyák bővülő pakliját, hogy ellenségeket, épületeket, és terepet helyezz el a bátor hősöd számára minden egyedi expedíciódban.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1228
My Time at Sandrock - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1275

Nintendo Switch kalandjátékok

A Nintendo Switch kalandjátékok kategóriában összesen 59 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch kalandjátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch kalandjátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch kalandjátékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ