Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Nintendo Switch logikai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
33 termék
Embr - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció, kaland, kaland és logikai - Ebben az ingyenes, 4 játékosra szabott többjátékos módban csapatként kell megmentened az ügyfeleket a tűztől, és hatástalanítanod a rivális vállalati kémek által elhelyezett bombákat. De vigyázz a csapattársaidra... Nem mindenkiben lehet megbízni.
Megszűnt
Termékkód: NSW1346
DARQ Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - A DARQ egy Lloyd nevű fiatal fiú történetét meséli el, aki egy álomvalóságban találja magát. Miközben ebben a tudatos álomban utazik, fájdalmasan ráébred, hogy a menekülés hiábavaló, és az álom rémálommá válik. Játékosként Lloydot egy olyan világban irányítod, ahol a fizika hagyományos törvényei nem érvényesek.
Megszűnt
Termékkód: NSW1144
CoComelon: Play with JJ - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW1132
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: MSX1324nad
AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Két újonnan kinevezett különleges ügynök, Mizuki és Ryuki szerepét kell átvenned, akik a szemgolyóikban lakozó Aiba és Tama autonóm mesterséges intelligenciák szolgáltatásait veszik igénybe; a játék két részből áll - az elsőben bűnügyi helyszíneken jársz és kihallgatásokat folytatsz, míg a másodikban a gyanúsítottak és a koronatanúk álmaiban keresel nyomokat; a két rész segítségével aztán olyan bizonyítékokat gyűjtesz, amelyek segítségével nemcsak ezt a szokatlan ügyet oldhatod meg, hanem egy titokzatos tervet is leleplezhetsz, amelyet "Nirvana Initiative" néven ismernek.
Megszűnt
Termékkód: NSW1064
Tandem: A Tale of Shadows - PS4, PS5, Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Segíts Emmának és Fentonnak, a mackónak megoldani a híres bűvész, Thomas Kane eltűnésének rejtélyét!
Megszűnt
Termékkód: NSW1008nad
Tandem: A Tale of Shadows - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - A játék a tízéves, önfejű Emmát és a Fenton nevű titokzatos plüssmackót követi, akik megpróbálnak a végére járni a kis Thomas Kane, a híres bűvész szülők fiának, hirtelen eltűnésének. Kutasd át az elhagyatott családi kúriát, használd a fény és az árnyékok játékát, hogy segíts Emmának és a nagyon különleges mackónak Thomas izgalmas keresésében.
Megszűnt
Termékkód: NSW1008
KeyWe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai és party - Vállald a postán dolgozó kivi madarak szerepét, és a barátoddal az oldaladon továbbítsatok telegramokat, sürgős üzeneteket, küldjétek szét a csomagokat... röviden: tartsátok működésben a postát.
Megszűnt
Termékkód: NSW867
Chess Ultra - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja logikai - Ismerd meg minden idők leglélegzetelállítóbb sakkjátékát! A Chess Ultra lenyűgöző grafikát, zökkenőmentes online játékot kínál a világ minden tájáról érkező ellenfelekkel és fejlett mesterséges intelligenciával.
Megszűnt
Termékkód: NSW826
Iris Fall - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: kaland és logikai - logikus kaland fogadások játékokkal perspektívával, mert a fő hősnő mozoghat egy normális, háromdimenziós és egy lapos árnyékvilág között.
Megszűnt
Termékkód: NSW812
Peaky Blinders: Mastermind - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: kaland és logikai - Üdvözlünk Birminghamben! A történet közvetlenül a népszerű sorozat első évadának eseményei előtt játszódik. Csatlakozz Shelby bandájához és kísérd végig Tommy felemelkedését, aki sikeresen leleplez egy aljas tervet.
Megszűnt
Termékkód: NSW768
Child of Light + Valiant Hearts - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: kaland és logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW121hu
Yesterday Origins - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja kaland és logikai - a dobozban található kóddal a játék letölthető a Nintendo eShop-ból. Ismerkedj meg két halhatatlan hőssel - John Yesterday-el és Pauline Petit-el - és vágj bele egy időn átívelő, epikus és intrikákkal, illetve váratlan fordulatokkal teli kalandba.
Megszűnt
Termékkód: NSW759
Degrees of Separation - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, Nintendo eShop kulcs, műfaj: logikai -
Megszűnt
Termékkód: NSW749
Ori and the Blind Forest
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Steam és Xbox Live kulcs, műfaja akció, árkád és logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW747nad
Ori and the Blind Forest - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW747
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai - Rakd, láncold és alkoss kombinációkat a győzelemért egy olyan játékban, amely két legendás játékot, a Puyo Puyót és a Tetrist egyesíti. Egyedülálló élményt nyújt a függőséget okozó kirakós játék, amelyet minden korosztályú játékos szeretni fog.
Megszűnt
Termékkód: NSW718
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match - PS5
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: MSX910nad
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW675
Catherine: Full Body - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW653
3,0
Dr Kawashima's Brain Training - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: logikai - élvezd az új gyakorlatokat, amelyek közül néhány használatba veszi a jobb Joy-Con vezérlőn elhelyezett infravörös kamerát, vagy válassz az előző Brain Training játék klasszikus gyakorlatai közül, amelyeket stylus-al vezérelhetsz
Megszűnt
Termékkód: NSW583
5,0
Trine: Ultimate Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: logikai - a Trine sorozat minden részét tartalmazza, beleértve a legújabb Trine 4: The Nightmare Prince-t
Megszűnt
Termékkód: NSW575
4,0
Trine 4: The Nightmare Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: logikai - állítólag a sorozat legátfogóbb és leghosszabb része, és ezenkívül először legfeljebb 4 játékos számára kínál együttműködési módot
Megszűnt
Termékkód: NSW573
4,6
Tetris 99 + Nintendo Switch Online 12 hónap - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: gyerekeknek és logikai
Megszűnt
Termékkód: NSW569
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ