Slevy s AP+ Stellar Blade

Archív - Nintendo Switch multiplayer játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
184 termék
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Ebben a grafikailag feljavított kalandjátékban az Evershade Valley kísértetjárta helyszínekre indulsz, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Luigi szerencsére rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük.
Megszűnt
Termékkód: NSW1371
Hotshot Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős - A Hotshot Racing egy villámgyors arcade stílusú versenyzős játék, amely a driftelős irányítást, a borotvaéles retró grafikát és a hihetetlen sebességérzetet ötvözi, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson.
Megszűnt
Termékkód: NSW1347
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: NSW1296
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: NSW1280
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: NSW1227pfe
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - A játékosok egy utazásra indulnak Bricklandia egyedi biomjai között, és számos karizmatikus ellenféllel mérik össze magukat, hogy egy napon megkaparintsák a hőn áhított Sky Trophy-t. A LEGO 2K Drive játékban a játékosok szabadon választhatják meg, hogy hogyan szeretnének játszani, és felfedezhetik a versenyekkel, mini játékokkal, kihívásokkal, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással teli hatalmas nyitott világot.
Megszűnt
Termékkód: NSW1196ae
Samba de Amigo: Party Central - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, party és testmozgás - A ritmikus akciósorozat egy lejátszási listával tér vissza, amely 40 slágerrel mozgat meg téged és barátaidat a világ legnépszerűbb műfajaiból, benne az EDM-mel, a poppal, a latinnal és még sok mással. Ráadásul minijátékok és kihívások széles választéka is rendelkezésre áll.
Megszűnt
Termékkód: NSW1203
MotoGP 23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1455nad
MotoGP 23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
Megszűnt
Termékkód: NSW1198
LEGO 2K Drive - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: NSW1196
5,0
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: NSW1194
DC Justice League: Cosmic Chaos
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: PSV0384nad
3,0
DC Justice League: Cosmic Chaos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: NSW1170
Theatrhythm Final Bar Line
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1417nad
5,0
Theatrhythm Final Bar Line - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A játék 385 gondosan kiválasztott zeneszámot tartalmaz a FINAL FANTASY sorozatból. Éld át újra az izgalmas csatákat és az izgalmas érzelmeket gyönyörű zenével és videóval!
Megszűnt
Termékkód: NSW1160
Lets Sing 2023 + 2 microphone
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1408nad
4,0
Lets Sing 2023 + 2 microphone - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Készen állsz arra, hogy élvezd a 20 új, áttörő sláger és az életre szóló klasszikusok tökéletes kombinációját, és urald a színpadot? Énekelj egyedül, vagy hívd meg barátaidat, hogy online és offline játékmódban párbajozzatok, hogy egyszer és mindenkorra eldöntsd, ki itt a legjobb énekes. Élvezd a "Let's Party" módot akár nyolc énekessel, vagy mássz fel a globális online ranglista élére.
Megszűnt
Termékkód: NSW1149
Foretales - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Döntsd el a világ sorsát a Foretales című, ügyesen kidolgozott történeti kártyajátékban. A Foretales egyedi nézőpontot hoz a kalandjáték műfajába, számtalan játékstílust és történetet kínál, amelyeken keresztül megmentheted a világot... vagy elhozhatod a pusztulását.
Megszűnt
Termékkód: NSW1138
Lets Sing Presents ABBA
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party
Megszűnt
Termékkód: MSX1398nad
Lets Sing Presents ABBA + 2 mikrofon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1134
5,0
Lets Sing Presents ABBA - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - Ünnepeljük a svéd pop titánok, az ABBA dicsőséges visszatérését. Játssz egyedül vagy a barátaiddal, és élvezd a kedvenc klasszikus dalokat a zenekar repertoárjából! Válassz 31 ABBA-klasszikusból álló gyűjteményből, és énekeld el őket hét különböző játékmódban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1133
NBA 2K23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1346nad
Redout 2 - Deluxe Edition - PS4, PS5, Xbox Series, Nintendo Switch
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: NSW1118nad
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ