Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Nintendo Switch szerepjátékok (RPG) vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(79)
DLC tartalom
(11)
Licenc
Doboz
(80)
Letölthető
(10)
Műfaj
Akció
(42)
RPG
(90)
Stratégiai
(8)
Sport
(1)
Szimulátor
(3)
Szöveg
CS
(3)
EN
(90)
DE
(63)
HU
(1)
RU
(8)
PL
(2)
FR
(16)
ES
(16)
IT
(16)
Zh
(5)
Szinkron
CS
(1)
EN
(87)
DE
(22)
HU
(1)
RU
(3)
PL
(2)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a nintendo switch szerepjátékok (rpg) termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Nintendo Switch szerepjátékok (RPG) – teszt eredménye

A nintendo switch szerepjátékok (rpg) teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a nintendo switch szerepjátékok (rpg) termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A nintendo switch szerepjátékok (rpg) termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

90 termék
5,0
TUNIC Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezz fel egy elveszett legendákkal, ősi hatalmakkal és vérszomjas szörnyekkel teli világot a Tunic című izometrikus akciójátékban, ahol egy kis róka hatalmas kalandra indul. Egyedül maradtál a romba dőlt vidéken, ahol csupán kíváncsiságodra támaszkodva kell szembeszállnod gigantikus szörnyekkel, különös, nagy erejű tárgyakat megtalálnod és felfedned az ősi titkokat.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1209
5,0
Triangle Strategy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Serenoaként, a Wolffort-ház örökösnőjeként egy csapat harcost vezetsz egy kalandban, ahol a döntéseidnek kulcsszerepe lesz. A legfontosabbak a három elv - a hasznosság, az erkölcs és a szabadság - egyikét erősítik. Együttesen alakítják azt, ahogyan Serenoa látja a világot, és befolyásolják a történet alakulását.
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW966
4,6 21×
Pokémon Scarlet - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és gyerekeknek - A különböző települések szabadon, nyilvánvaló határok nélkül illeszkednek a környező természetbe. Keress Pokémonokat a tengerekben, erdőkben és felhőkben. Tapasztald meg a Pokémon-játékok igazi örömét - küzdj és fogj el vad Pokémonokat. Most egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog! Oszd meg a felfedezés örömét barátaiddal és családoddal, és kalandozz akár négy fővel!
+Ajándék Ajándék Pokémon Scarlet & Violet - figura melynek értéke 3 290 Ft
20 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1043
4,8
Shin Megami Tensei V - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Játssz egy középiskolás szerepében, akinek meg kell tanulnia uralni az újonnan felfedezett képességeit, és a parancsokon alapuló harcendszer segítségével keresztül kell magát küzdenie egy démonokkal teli pusztaságon.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW879
5,0
World of Horror - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A régi istenek újra ébredeznek, és visszakapaszkodnak az őrületbe süllyedő világba. Kórházakban, elhagyott osztálytermekben, csendes lakásokban és sötét erdőkben különös jelenések és megmagyarázhatatlan jelenségek teszik próbára a japán Shiokawa lakóinak józanságát.
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1313
5,0
Dragon Quest XI S: Echoes - Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: rpg és kaland - Készen állsz egy nagyszerű kalandra, egy bájos történetre és a klasszikus RPG játékra, amelyet utazásra is magaddal vihetsz?
Leárazás -7 %
17 890 Ft 19 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW540
4,6 11×
Super Mario RPG - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland
20 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1239
4,8
Risen - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el a Risen durva és atmoszferikus világában, amelyben minden cselekedet következménnyel jár. Forgass kardot, sajátítsd el a botharc művészetét vagy válj erős mágussá. Juss át a rejtélyes földrengésekkel, rettegett szörnyekkel és elképzelhetetlen kincsekkel teli földön.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1162
4,6
No Mans Sky - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú eddig nem látott bolygót és csillagrendszert fedezhetünk fel, amelyek mindegyike hemzseg a felfedezésre váró élettől. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
15 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1091
5,0
Fae Farm - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Leárazás -3 %
19 790 Ft 20 490 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1245
5,0
Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 130 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005041
5,0
Paw Patrol: On A Roll - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád
10 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW657
5,0
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A teljes Xenoblade Chronicles sorozat legelső játékában a játékos egy nyitott világban találja magát, amely zónákra van osztva, ahol mind a fő, mind a másodlagos feladatokat elvégzi. Utazásának kulcsfontosságú eleme az ellenséggel folytatott valós idejű csaták, amelyek során még a jövő titokzatos villanása is megtörténik
18 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW638
5,0
Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden Country - Nintendo Switch
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: rpg és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Vezesd végig a legendás harcosok csoportját a történelem tragikus ösvényén, amely elpusztította a királyságot, és 500 évvel a Xenoblade Chronicles 2 eseményei előtt sötét útra terelte a hősöket. Védd meg magad Malos-tól és erőitől a legkifinomultabb harci rendszerrel, amely lehetővé teszi számodra, hogy mesterséges életformaként harcolj, amit a driverek és a mesterek csak úgy ismernek, Blade.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW015c
5,0
Hello Neighbor 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A Hello Neighbor 2 egy izgalmas horrorjáték, amelyben megpróbálod felfedni a szomszédod ijesztő titkait anélkül, hogy lebuknál.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1047
5,0
Fate: Samurai Remnant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Fate sorozat egészének keretében a két Úr és hősi lelkek, akiket Szolgálóknak is ismerünk, történelmi háborúk sorozatában harcolnak a Szent Grálért, ahol a győztes páros egy ősi műtárgyat nyer el, ami teljesíti a vágyakat.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1259
5,0
Live a Live - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Ismerd meg a hét hőst, akik mindegyike saját képességekkel rendelkezik a saját korszakában. Éld át a történetüket tetszőleges sorrendben, és az idő múlásával fedezd fel az események megdöbbentő kibontakozását.
17 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1045
5,0
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fodlan területén, ahol a Fire Emblem Warriors: Three Hopes története játszódik, három hatalom uralkodik. Találkozhatsz a Fire Emblem: Three Houses karaktereivel és újabb kalandokban lehet részed.
Szuper ár
19 790 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1014
5,0
Silent Hope - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Miben reménykedhetnek az emberek egy szavak nélküli világban? A Silent Hope egy egykor hétköznapi országban játszódik, amelyre egy nap szokatlan csend borul. Akkor történt, amikor királya elvette alattvalóitól a beszéd ajándékát és a Szakadékként ismert végtelen mélységbe menekült azzal.
15 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1276
5,0
Bravely Default II - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mentsd meg Excillant kontinensét az új Fény Hősei segítségével! Kövesd nyomon Seth, egy fiatal tengerész történetét, aki nagy kalandba keveredik, ahol nemcsak sok baráttal találkozik, hanem azokkal is akik keresztezni akarják az útját.
16 290 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW765
5,0
Borderlands 3: Ultimate Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra. Az Ultimate Edition tartalma: alapjáték és az összes játékbővítmény.
19 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1298
5,0
Star Ocean: The Second Story R - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG
18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1250
5,0
Hello Neighbor 2 - IMBIR Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Nintendo Switch, dobozos változat
Szuper ár
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1046ie
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - A történet hét évvel a FINAL FANTASY VII (1997) cselekményei előtt kezdődik és Zack Fair-t követhetjük benne, egy fiatal és ambiciózus Shinra SOLDIER-t. Zack feladata, hogy felkutasson egy Genesis Rhapsodos nevű eltűnt 1. osztályú magánszemélyt.
21 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1131
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ