Doručení zdarma Slevy s AP+

Archív - Nintendo Switch versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
48 termék
Hotshot Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős - A Hotshot Racing egy villámgyors arcade stílusú versenyzős játék, amely a driftelős irányítást, a borotvaéles retró grafikát és a hihetetlen sebességérzetet ötvözi, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson.
Megszűnt
Termékkód: NSW1347
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Pure Fire Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
Megszűnt
Termékkód: NSW1227pfe
LEGO 2K Drive: Awesome Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek - A játékosok egy utazásra indulnak Bricklandia egyedi biomjai között, és számos karizmatikus ellenféllel mérik össze magukat, hogy egy napon megkaparintsák a hőn áhított Sky Trophy-t. A LEGO 2K Drive játékban a játékosok szabadon választhatják meg, hogy hogyan szeretnének játszani, és felfedezhetik a versenyekkel, mini játékokkal, kihívásokkal, gyűjthető tárgyakkal és még sok mással teli hatalmas nyitott világot.
Megszűnt
Termékkód: NSW1196ae
MotoGP 23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1455nad
MotoGP 23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
Megszűnt
Termékkód: NSW1198
LEGO 2K Drive - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: NSW1196
5,0
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: NSW1194
Redout 2 - Deluxe Edition - PS4, PS5, Xbox Series, Nintendo Switch
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: NSW1118nad
Redout 2 Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz a félig elhagyott Föld disztópikus pusztaságain keresztül, és legyél részese a galaxis egyik legnépszerűbb modern sportjának. Érj el hihetetlen sebességet az izgalmas futurisztikus versenyeken a kiterjedt egyjátékos kampányban vagy a kompetitív többjátékos módban.
Megszűnt
Termékkód: NSW1118
Paw Patrol: Grand Prix - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - 11 pálya van nappali és éjszakai üzemmóddal, rengeteg testreszabható járművel és egyszerű stratégiával a pályán, ahol finomságokat gyűjthetsz, hogy feltöltsd a különleges képességedet, hogy legyőzd a riválisaidat.
Megszűnt
Termékkód: NSW1095
Paw Patrol: Grand Prix
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek
Megszűnt
Termékkód: PSV0295nad
5,0
Nickelodeon Kart Racers - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős és árkád - Tapasztald meg a Nickelodeon Kart Racers játék legizgalmasabb versenyeit! Válassz egy versenyzőt valamelyik kedvenc sorozatodból, beleértve SpongyaBobot, Patrickot és Sandyt a Spongyabob Kockanadrágból, Leonardot, Raffaellot, Michelangelot és Donatellot a Tini nindzsa teknőcökből, vagy Arnoldot és Helgát és sok más mesefigurát.
Megszűnt
Termékkód: NSW1030
MotoGP 22 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Fedezd fel a 2022-es MotoGP™ szezon összes új tartalmát. Több mint 120 versenyző, több mint 20 hivatalos pálya és a hivatalos bajnokság összes érzelme vár rád. Ha pedig a múltban szeretnél elmerülni, több mint 70 történelmi bajnok segítségével felidézheted a MotoGP™ történetének legjobbjait.
Megszűnt
Termékkód: NSW1028
MotoGP 22 - PS4, Xbox, Nintendo Switch
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: PSV0219nad
Road Redemption - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős - Állj a motoros banda élére a Road Redemption játékban, amely egy járműveken alapuló, harcversenyes videojáték, és vágjatok neki az országot átölelő véres vándorútnak! Keress pénzt élet-halál versenyekkel, gyilkolással, lopással és különböző feladatok teljesítésével, amellyel fokozatosan fejlesztheted a karaktered, motorkerékpárod és fegyvereid.
Megszűnt
Termékkód: NSW1017
3,6
Chocobo GP - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Készülj fel egy versenyjátékra, amely a népszerű Chocobo karakterek egész sorát tartalmazza. Mindegyikük saját képességekkel és változatokkal rendelkezik. Használd ki az ún. Magicities-t, driftelj a számos online és offline mód között és légy a nagydíjak bajnoka!
Megszűnt
Termékkód: NSW965
Street Outlaws 2: Winner Takes All - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Most sokkal nagyobb a tét! A nagy fordulatszámon pörgő folytatásban a legkeményebb és legkönyörtelenebb gyorsulási és utcai versenyeken kell legyőznöd az ellenfeleidet az Egyesült Államokon keresztül.
Megszűnt
Termékkód: NSW938
Cruis'n Blast - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Cruis'n Blast játékban 23 különböző jármű közül választhatsz és versenyezhetsz velük 29 eltérő pályán 6 változatos módban, azzal a céllal, hogy minden alkalommal elsőként érj célba, függetlenül a változó időjárási viszonyoktól, az űrből érkező földönkívüliek inváziójától, a rendőri üldözésektől vagy akár három barátod vezetési képességeitől.
Megszűnt
Termékkód: NSW908
4,0
Fast and Furious Spy Racers: Rise of Sh1ft3r - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Az SH1FT3R elit bűnbanda visszatér a játékba, hogy megakadályozza, hogy a Spy Racers megszerezzen egy csúcstechnológiás járművet, amely rossz kezekben pusztítást okozhat. Intenzív akció és izgalmas versenyek hihetetlen helyszíneken, többek között Los Angelesben, Ri de Janeiróban és a Szahara sivatagban.
Megszűnt
Termékkód: NSW883
Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős és árkád - csatlakozz Blaze-hez, a monster truckhoz és barátaihoz, versengjetek Axle City utcáin és nyerd meg a bajnokságot.
Megszűnt
Termékkód: NSW861
RiMS Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - A versenyeket nem csak a pályán nyerik meg, ezért többnek kell lenned, mint egy egyszerű versenyzőnek, és úgy kell megértened a motor működését, mint egy igazi technikusnak. Súrlódás, szögek, fékek, gáz, röppálya, sebesség... minden tényezőt figyelembe lehet venni, mielőtt a műhelybe kerül.
Megszűnt
Termékkód: NSW855
Hot Wheels Unleashed: Challenge Accepted Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős - A versenyzés színtiszta öröme! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrületes pályákat és vegyél részt a legizgalmasabb versenyeken! Bone Shaker modellt tartalmaz fantasztikus exkluzív festéssel.
Megszűnt
Termékkód: NSW813ca
4,5
Hot Wheels Unleashed - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - A versenyek színtiszta öröme! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrületes pályákat és vegyél részt a legizgalmasabb versenyeken!
Megszűnt
Termékkód: NSW813
All-Star Fruit Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, Nintendo eShop kulcs, műfaj: versenyzős és gyerekeknek -
Megszűnt
Termékkód: NSW804
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ