Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Nintendo 3DS

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
nem elérhető

A Nintendo 3DS és a 2DS népszerű hordozható konzolok, amelyek kettős kijelzővel és egyedi dizájnnal rendelkeznek. A Nintendo DS konzolok legnagyobb előnye általában a kompakt méret és a nagy játékválaszték. Milyen típusú Nintendo DS konzolok léteznek, és miben különböznek egymástól? Adunk néhány tanácsot, hogy kiválaszthasd számodra a legjobbat.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
309 termék
Nintendo NEW 2DS XL Animal Crossing Edition + Animal Crossing: Happy Home Designer + Kirby Battle Ro
Konzol - ugyanazzal a dizájnnal és teljesítménnyel rendelkezik, akárcsak a legerősebb testvére, a New Nintendo 3DS XL, továbbá NFC olvasóval is szolgál az amiibo figurák támogatása érdekében, a 3D hatások helyett kisebb tömeggel büszkélkedik
Megszűnt
Termékkód: MU002XL08b
4,0
Nintendo NEW 2DS XL White & Levander Green + Tomodachi Life + Pokémon Moon + Teddy Together
Konzol - téglalap alakú kialakítás összecsukható konstrukcióval és két LCD kijelzővel, ugyanazzal a dizájnnal és teljesítménnyel rendelkezik, akárcsak a legerősebb testvére, a New Nintendo 3DS XL, továbbá NFC olvasóval is szolgál az amiibo figurák támogatása érdekében, a 3D hatások helyett kisebb tömeggel büszkélkedik
Megszűnt
Termékkód: MU002XL07b
5,0
Kirbys Extra Epic Yarn - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: akció és kaland - A foltok országában gyakorlatilag minden fonalból van - az ellenségek, az akadályok és még a robotok is. És hogy átjuss a fonalakból álló szinteken, magadnak is fonalat kell használnod.
Megszűnt
Termékkód: MU138
5,0
YO-KAI WATCH 3 - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg - Több Yo-kai, több rejtély! A zombik felkeltek a sírból, és Nate-nek meg kell szabadítania tőlük az egész várost. Ha félsz a zombiktól, akkor a véletlenszerűen létrehozott küldetéseket is választhatod, amelyek kincseket és az egész kontinensen megbúvó titokzatos rúnák igaz történetét rejtik.
Megszűnt
Termékkód: MU137
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jrs Journey - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg - csatlakozz Marióhoz és a többiekhez a mókával és akcióval teli útjukon. Az előző részekkel ellentétben a Mario & Luigi Bowser Inside Storyban sokkal inkább a DS mikrofonja és érintőképernyője kapja a főszerepet, így még érdekesebb lesz a játék. Hat különféle kategóriában támadhatsz, és csak rajtad múlik, hogy stíkusosan küzdesz-e.
Megszűnt
Termékkód: MU136
Nintendo NEW 2DS XL Minecraft - Creeper Edition
Konzol - ugyanolyan megjelenéssel, teljesítménnyel és az amiibo-figurákhoz ugyanolyan NFC-olvasóval, mint erősebb társa a New Nintendo 3DS XL esetében, 3D támogatást nem kapott, viszont jelentősen könnyebb lett
Megszűnt
Termékkód: MU002XL09
5,0
Luigi's Mansion - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: kaland - dobozos verzió, műfaj: Adventure. Itt az ideje, hogy kiszívd az összes gonoszt, mert Luigi visszatért e kísérteties klasszikus első hordozható változatába. A változatosság kedvéért Luigi megmenti Mariat - találkozz te is a furcsa szellemekkel, a rejtélyes feladványokkal és nézd meg hogyan ügyetlenkedik Luigi
Megszűnt
Termékkód: MU135
5,0
YO-KAI WATCH Blasters Red Cat - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg, - Gyakorolj Burly őrmesterrel, hogy a legerősebb Blaster csapat tagja lehess! A küldetések teljesítésével szerezd be az Oni Orbokat és eszközöket szintlépéshez, vagy új felszerelést a csapat megerősítéséhez. Egyes küldetések, főnökök és Yo-kai kizárólag a White Dog Squad vagy a Red Cat Corps változatban érhető el. Kereskedj a Yo-kai mindkét verziójában, hogy összegyűjts mindent! A YO-KAI WATCH 2 mindkét verziójában barátkozhatsz (Yo-kai főnök, Usapyon, Blizzie és mások). Új speciális Yo-kaikat is felfedezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: MU134
5,0
YO-KAI WATCH Blasters White Dog - Nintendo 3DS
Konzol játék - Dolgozz Burly őrmesterrel, hogy a tiétek legyen a legerősebb Blaster csapat! A küldetések teljesítésével Oni Orb-okat gyűjthetsz valamint egyéb tárgyakat, hogy magasabb szintre léphess vagy új felszerelést szerezhess be a csapat megerősítéséhez. Egyes küldetések, főnökök és Yo-kai-k kizárólag a White Dog Squad vagy a Red Cat Corps változatban érhetők el. Kereskedj a Yo-kai-kal a két verzió között, hogy összegyűjtsd az összeset! Barátkozz össze a Yo-kai-kal a YO-KAI WATCH 2 minden verzójából, vagy éppen a Yo-kai főnökökkel és néhány új lénnyel - mint például Usapyon, Blizzie és mások. Csatlakoztasd a mentésedet egy másik YO-KAI WATCH 2 verzióhoz és máris különleges Yo-kai-k jelennek meg.
Megszűnt
Termékkód: MU133
Nintendo NEW 2DS XL Animal Crossing Edition
Konzol - ugyanazzal a dizájnnal és teljesítménnyel rendelkezik, akárcsak a legerősebb testvére, a New Nintendo 3DS XL, továbbá NFC olvasóval is szolgál az amiibo figurák támogatása érdekében. A 3D hatások helyett kisebb tömeggel büszkélkedik.
Megszűnt
Termékkód: MU002XL08
1,0
Dillons Dead-Heat Breakers - Nintendo 3DS
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: akció, - Emberként a poszt-apokaliptikus vadnyugatot kell megvédened az átalakuló kő szörnyek inváziója elől. A Miik mellett, Dillon the armadillo és mókus-mérnöke, Russ, is a csapatod tagjai lesznek. Fizess a zsoldosoknak, hogy támogassanak a csatákban, és vesd bele magadat a harcba és a szuper gyors üldözésekbe. Verd vissza az ellenségek hullámait, mint maga Dillon, a "Vöros Villám"!
Megszűnt
Termékkód: MU132
5,0
Super Mario Maker Select - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: árkád és logikai - ragadd meg a sapkád, és engedd szabadjára a képzeleted a Nintendo 3DS-re szánt Super Mario Maker játékában. A Super Mario Challenge módban 100 Nintendo által tervezett új pálya vár rád, amelyek mindegyikén kihívásokat teljesíthetsz, így bónusz medálokra tehetsz szert. És mi a helyzet a más játékosok által tervezett pályákkal? Mindössze csatlakozz az internetre, lépj a Course World-be, és válogass a Wii U-ra szánt Super Mario Maker-ben tervezett pályaáradatból.
Megszűnt
Termékkód: MU131
Donkey Kong Country Returns Select - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: kaland - Donkey Kong és Diddy Kong, a világ két legnépszerűbb és biztosan a legszőrösebb videojáték-hőse, a premierjét ünnepli a Nintendo 3DS-en. A vad Donkey Kong Country Returns platformjáték átalakításával, amely eredetileg 2010-ben jelent meg a Wii-re, a zsebedben is elférő dzsungelben is tombolásba kezdenek!
Megszűnt
Termékkód: MU130
5,0
Animal Crossing New Leaf - Welcome amiibo - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: szimulátor - az élet szimulációja a Nintendo szemével, amelyben a sors egy aranyos állatkákkal teli városba vezet. Ők itt élnek, dolgoznak és élvezik az életet. Te leszel a város egyedüli ember lakója, de nincs ok az aggodalomra, ezek az állatkák nem harapnak.
Megszűnt
Termékkód: MU129
Nintendo NEW 2DS XL White & Levander + Tomodachi Life
Konzol - kézi, 4.88" kijelző, memóriakártya slot, 4K felbontású játékok támogatása, előre telepített játékok - 1300 mAh akkumulátor-kapacitás, szín: fehér
Megszűnt
Termékkód: MU002XL07
4,7 13×
Nintendo NEW 2DS XL Black & Lime Green + Mario Kart 7
Konzol - kézi, 4.88" kijelző, memóriakártya slot, előre telepített játékok - Mario Kart 7, 1300 mAh akkumulátor-kapacitás, szín: fekete - téglalap alakú, összecsukható kialakítású, két LCD-képernyővel és előre telepített Mario Kart 7-tel érkezik. Ugyanazzal a dizájnnal és teljesítménnyel rendelkezik, akárcsak a legerősebb testvére, a New Nintendo 3DS XL, továbbá NFC olvasóval is szolgál az amiibo figurák támogatása érdekében. A 3D hatások helyett kisebb tömeggel büszkélkedik.
Megszűnt
Termékkód: MU002XL06
4,5
Captain Toad: Treasure Tracker - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: logikai, eredetileg a Wii U konzolra jelent meg, most megérkezett a Nintendo 3DS-re is. Az új verzióban a Super Mario Odyssey királysága által inspirált miniatűr pályák is szerepelnek. Játszhatsz a családoddal vagy a barátaiddal - az egyik fél játszhat Toad kapitánnyal, míg a másik segíthet neki, például tűzgolyókat dobálni.
Megszűnt
Termékkód: MU128
Nintendo NEW 3DS XL
Konzol - 1x 4.88 hüvelykes 3D Super Stable kijelző, 1x 4.18 hüvelykes érintőkijelző, a 3DS-hez viszonyítva erősebb processzorral rendelkezik, továbbfejlesztett vezérlőelemek, 0.3Mpx kamera, WiFi, új NFC támogatás az amiibo figurák érdekében
Megszűnt
Termékkód: MU001hnad
Nintendo NEW 2DS XL
Konzol - kézi, memóriakártya slot, sorozat: Pokémon, - ugyanazzal a formatervezéssel és teljesítménnyel szolgál, mint a legnagyobb teljesítményű New Nintendo 3DS XL, továbbá NFC olvasóval is szolgál az amiibo figurák támogatása érdekében. A 3D hatások helyett kisebb tömeggel büszkélkedik.
Megszűnt
Termékkód: MU002XLnad
Nintendo NEW 2DS XL White & Orange + Pokémon Ultra Sun + YO-KAI WATCH 2
Konzol - designja, teljesítménye és NFC érzékelője, amely támogatja az amiibo figurákat, ugyanaz, mint legnagyobb teljesítményű testvérének, a New Nintendo 3DS XL-nek, de a 3D effekt helyett kisebb tömegével büszkélkedhet
Megszűnt
Termékkód: MU002XL02B2
5,0
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls - Nintendo 3DS
Konzol játék - Nintendo 2DS/3DS, dobozos változat, műfaj: rpg - Készülj fel az időutazásra, fedezd a bonyolult környezetet, ismerkedj meg a különös és gyakran csintalan Yo-kai-val, és fedezd fel a legelső Yo-kai Watch eredetét. Most első alkalommal választhatják a játékosok kedvenc Yo-kai-t, és számos játékmódban harcolhatnak a barátaikkal.
Megszűnt
Termékkód: MU127
NINTENDO NEW 2DS XL White & Orange + Kirby Battle Royale + Mario & Luigi: Superstar Saga
Konzol - designja, teljesítménye és NFC érzékelője, amely támogatja az amiibo figurákat, ugyanaz, mint legnagyobb teljesítményű testvérének, a New Nintendo 3DS XL-nek, de a 3D effekt helyett kisebb tömegével büszkélkedhet
Megszűnt
Termékkód: MU002XL02B1
Nintendo NEW 2DS XL Black & Turquoise + Pokémon Ultra Moon + Mario Sports Superstars
Konzol - designja, teljesítménye és NFC érzékelője, amely támogatja az amiibo figurákat, ugyanaz, mint legnagyobb teljesítményű testvérének, a New Nintendo 3DS XL-nek, de a 3D effekt helyett kisebb tömegével büszkélkedhet
Megszűnt
Termékkód: MU002XL01B01
New Nintendo 2DS XL Pokéball Edition + Pokémon Ultra Sun játékkonzol
Konzol - a már jól ismert designnal, a legerősebb testvéréhez, a New Nintendo 3DS XL-hez hasonlóan NFC támogatást nyújt az amiibo figurákhoz, a 3D hatás helyett kisebb súllyal büszkélkedhet
Megszűnt
Termékkód: MU002XL03B2
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ