AD květen univerzal Alza Dny květen

Olcsó nintendo Switch szerepjátékok (RPG)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(79)
DLC tartalom
(11)
Licenc
Doboz
(80)
Letölthető
(10)
Műfaj
Akció
(42)
RPG
(90)
Stratégiai
(8)
Sport
(1)
Szimulátor
(3)
Szöveg
CS
(3)
EN
(90)
DE
(63)
HU
(1)
RU
(8)
PL
(2)
FR
(16)
ES
(16)
IT
(16)
Zh
(5)
Szinkron
CS
(1)
EN
(87)
DE
(22)
HU
(1)
RU
(3)
PL
(2)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(1)
JP
(1)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi nintendo Switch szerepjátékok (RPG) kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó nintendo Switch szerepjátékok (RPG) kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó nintendo Switch szerepjátékok (RPG) kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Pokémon Quest - Whack-Whack Stone - Nintendo Switch Digital, amelynek bruttó ára 1 310 Ft. Az olcsó nintendo Switch szerepjátékok (RPG) oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
90 termék
5,0
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Fell Dragon felemelkedik! A játék a Fire Emblem-sorozatból az Elyos kontinensen játszódik, amelyet a szent földet körülölelő négy birodalom alkot. Több ezer évvel ezelőtt kegyetlen háború tört ki itt Elyous lakói és a Fell Dragon között. Ezalatt a helyiek elkezdtek emblémákat, más világokból származó hősöket idézni, hogy a segítségükre siessenek. Az emblémákkal az oldalukon minden nemzet harcosai ádázul küzdöttek, míg végül sikerült bebörtönözniük Fell Dragont. A közelmúltban azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Fell Dragon hamarosan feltámadhat...
Leárazás -15 %
13 000 Ft 15 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1141
5,0
Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 130 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005041
Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass - Nintendo Switch Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Nintendo Switch, elektronikus licenc, Nintendo eShop kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
13 130 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004805
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1220
Rune Factory 3 Special - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
Leárazás -10 %
13 190 Ft 14 690 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1127
Asterix & Obelix: Heroes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
13 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1281
FRONT MISSION 1st: Remake - Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - 2090-ben a világ konfliktusainak megoldására a Wanzereknek nevezett óriási harci gépeket használják. Csatlakozz a transznacionális O.C.U., vagy annak riválisához, az U.C.S. szervezethez, fejleszd a Wanzerodat, hozz stratégiai döntéseket, és használd a tűzerődet és a környezetet, hogy előnyre tegyél szert az ellenféllel szemben.
Leárazás -10 %
13 690 Ft 15 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1179
5,0
World of Horror - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A régi istenek újra ébredeznek, és visszakapaszkodnak az őrületbe süllyedő világba. Kórházakban, elhagyott osztálytermekben, csendes lakásokban és sötét erdőkben különös jelenések és megmagyarázhatatlan jelenségek teszik próbára a japán Shiokawa lakóinak józanságát.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1313
3,0
Loop8: Summer of Gods - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1122
My Time at Sandrock - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1275
Biomutant - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Posztapokaliptikus, nyílt világú Kung-fu RPG, amely egyedülálló harcművészeti stílusú küzdőrendszerrel ötvözi a közelharcot, a lövöldözést és a mutánsképességeket.
14 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1232
5,0 24×
Diablo III: Eternal Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
14 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW085
5,0 12×
Dark Souls Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Felfedezheted Lordran eltorzult, ősi világát. A kritikusok olyan jónak értékelték az akció-RPG sorozatot, mint még soha mást. Hagyd, hogy magába szippantson a Dark Souls gazdag világa! Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezd fel a rettenetes helyeket, és gyűjtsd össze, és sajátítsd ki a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, és hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW038
4,5
Miitopia - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - Vállalkozz egy kiszámíthatatlan, de szórakoztató feladatra kedvenc Mii karaktereiddel. Miitópiában van minden Mii! Legyen szó rettenthetetlen hősről, gyönyörű hercegnőről vagy a sötétség szégyenteljes uráról, Te döntheted el, hogy ki lesz a történet sztárja.
15 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW814
4,6
No Mans Sky - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú eddig nem látott bolygót és csillagrendszert fedezhetünk fel, amelyek mindegyike hemzseg a felfedezésre váró élettől. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
15 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1091
5,0
Silent Hope - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Miben reménykedhetnek az emberek egy szavak nélküli világban? A Silent Hope egy egykor hétköznapi országban játszódik, amelyre egy nap szokatlan csend borul. Akkor történt, amikor királya elvette alattvalóitól a beszéd ajándékát és a Szakadékként ismert végtelen mélységbe menekült azzal.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1276
5,0
TUNIC Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fedezz fel egy elveszett legendákkal, ősi hatalmakkal és vérszomjas szörnyekkel teli világot a Tunic című izometrikus akciójátékban, ahol egy kis róka hatalmas kalandra indul. Egyedül maradtál a romba dőlt vidéken, ahol csupán kíváncsiságodra támaszkodva kell szembeszállnod gigantikus szörnyekkel, különös, nagy erejű tárgyakat megtalálnod és felfedned az ősi titkokat.
15 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1209
Gothic Classic Khorinis Saga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Halálos ellenségek, akiket le kell győznöd. Mérhetetlen gazdagság, amit felfedezhetsz. Megbonthatatlan kapcsolatok, amiket ki kell alakítanod. Több mint 100 órányi nagyszerű fantasy RPG-akció vár rád a Névtelen Hős küldetésén. Fedezd fel Khorinist és bányászkolóniáját ebben a Gothic Classic és Gothic II Complete Classic játékokat tartalmazó egyesített remekműben.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1391
Outward - Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Egy rendkívüli utazás soha nem történik meg óriási erőfeszítés nélkül. A Outward játékban egy hideg éjszaka vagy egy elfertőződött seb éppolyan veszélyes lehet, mint a sötétben leselkedő ragadozó. Fedezd fel Aurai hatalmas világát egyedül vagy online co-opban. Az Outward Definitive Edition tartalmazza mindkét DLC-t, a The Soroboreans-t és a The Three Brothers-t, valamint új fegyvereket, barlangokat, egyedi DLC-mechanikákat és funkciófejlesztéseket. Kalandorok, most van a legjobb esélyetek, hogy felfedezzétek Aurai világát!
16 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1359
Vampire: The Masquerade Swansong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mi lenne, ha a vámpírok valóban léteznének? Mi lenne, ha ezek a vérszomjas ragadozók titokban közöttünk élnének, és gondosan ősi összeesküvéseket terveznének? És mi lenne, ha Te is közéjük tartoznál? A Vampire: The Masquerade játékban ezen vonzó szörnyek egyikeként játszol egy kifinomult világban, ahol a valóság és a természetfeletti közötti határok mindig elmosódnak.
+2 ajándék melynek értéke 3 390 Ft
16 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW990
5,0
Bravely Default II - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mentsd meg Excillant kontinensét az új Fény Hősei segítségével! Kövesd nyomon Seth, egy fiatal tengerész történetét, aki nagy kalandba keveredik, ahol nemcsak sok baráttal találkozik, hanem azokkal is akik keresztezni akarják az útját.
16 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW765
4,9 11×
NieR: Automata The End of YoRHa Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az idegenek egy másik világból figyelmeztetés nélkül támadtak, és bevetették titkos fegyverüket: a gépeket. A leküzdhetetlen fenyegetéssel szemben az emberi faj tehetetlen, az embereket elűzik a Föld bolygóról, és a Hold lesz a menedékük. Eközben az emberek robotkatonákat fejlesztenek a mechanikus hadsereg ellen - de ezek csak lassítani tudják az ellenség előrenyomulását.
16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1097
5,0
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Fodlan területén, ahol a Fire Emblem Warriors: Three Hopes története játszódik, három hatalom uralkodik. Találkozhatsz a Fire Emblem: Three Houses karaktereivel és újabb kalandokban lehet részed.
Leárazás -15 %
16 820 Ft 19 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1014
Harvest Moon The Winds of Anthos - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, szimulátor és kaland
16 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1317
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch szerepjátékok (RPG) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch szerepjátékok (RPG) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch szerepjátékok (RPG) vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ