Olcsó SEGA playStation 5 (PS5)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Az oldalon az alábbi SEGA playStation 5 (PS5) kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó SEGA playStation 5 (PS5) kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó SEGA playStation 5 (PS5) kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Persona 5 Tactica - PS4, amelynek bruttó ára 6 590 Ft. Az olcsó SEGA playStation 5 (PS5) oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
28 termék
5,0
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0575
5,0
Persona 3 Reload - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0576
Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland, kaland és party - Az Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba társasjátékká változik Nintendo Switch-en! Vegyél részt izgalmas eseményekben és minijátékokban akár 4 játékossal. Törekedj arra, hogy te legyél a legerősebb gyilkos!
Előrendelési ár
25 590 Ft
Megjelenés dátuma: július 16, 2024
Termékkód: PSV0690
Metaphor: ReFantazio - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - A király meggyilkolása után a trón üres. Az elhunyt királynak nincsenek örökösei, ezért végrendeletében úgy rendelkezik, hogy a következő uralkodót a nép választja meg, és ezzel kezdetét veszi a trónért folytatott harc. A Persona 3, 4 és 5 kreatív elméitől érkezik a Metaphor: ReFantazio, egy egyedülálló fantasy világ, amelyben hősöd tündér társával, Gallicával együtt elindul, hogy megtörje a királyság elveszett hercegének átkát.
Előrendelési ár
30 890 Ft
Megjelenés dátuma: október 11, 2024
Termékkód: PSV0635
12
 

Olcsó SEGA playStation 5 (PS5)

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) SEGA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) SEGA
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ