Slevy s AP+ Alzaboxy

Olcsó új Xbox Series játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(90)
Xbox Series S
(18)
Xbox One
(42)
Licenc
Doboz
(67)
Letölthető
(23)
Műfaj
Akció
(58)
Szimulátor
(13)
RPG
(12)
Kaland
(12)
Lövöldözős
(11)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(70)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(1)
Szöveg
CS
(13)
EN
(90)
DE
(65)
HU
(1)
RU
(2)
PL
(1)
FR
(4)
ES
(2)
IT
(2)
Szinkron
EN
(90)
DE
(61)
RU
(1)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi új Xbox Series játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó új Xbox Series játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó új Xbox Series játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Far Cry 6: Yara Edition - Xbox, amelynek bruttó ára 4 090 Ft. Az olcsó új Xbox Series játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
90 termék
5,0
Far Cry 6: Yara Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért fogsz harcolni Yara fiktív szigetén, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO766je
4,7
Shadow of the Tomb Raider - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és logikai - a sikeres sorozat folytatása, melynek élén a szimpatikus archeológus, Lara Croft áll.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO478
Tales of Kenzera: Zau - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, kaland és kaland
8 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2218
SpellForce: Conquest of EO - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0451
Way of the Hunter Hunting Season One - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0452
Teardown Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tervezd meg a tökéletes betörést kreatív problémamegoldással, nyers erővel és bármilyen módszerrel! A Teardown teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az innovatív játékmenet a hajtóerő. Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, és hozz létre olyan rövidebb utakat, amelyekre senki sem gondolna!
Leárazás -6 %
9 890 Ft 10 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0453
Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
Leárazás -16 %
9 990 Ft 11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0380
Dragon Ball FighterZ - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A DRAGON BALL FighterZ verekedős akció anime-játék minden elemet kihasznál, amely a DRAGON BALL sorozatot közkedveltté tesz: ultraerős harcosok véget nem érő fantasztikus küzdelmei.
10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0393
Garden Life: A Cozy Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0467
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
Leárazás -21 %
11 490 Ft 14 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddalal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
Leárazás -9 %
11 490 Ft 12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0466
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426
Anstream Arcade - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: arcade, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
12 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2224
South Park: Snow Day! - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
12 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0463
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
Warhammer 40,000: Darktide - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Tisztítsd meg Tertium városát a vérszomjas ellenségek hordáitól egy brutális lövöldözős játékban, amely tele van adrenalinpumpáló akcióval.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0225
War Hospital - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Kezelj rettenetes háborús sérüléseket egy hadikórház parancsnokaként. Hozz létre egy létesítményt a gyógyításukra, miközben a tüzérségi gránátok fülsiketítően közel robbannak. Használj valódi első világháborús felszereléseket és kísérd figyelemmel, hogyan fejlődnek eszközeid és módszereid. Döntéseid hosszantartó hatással lesznek.
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0429
5,0
Welcome to ParadiZe - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Szeretnél egy saját zombitársat? Egy hűséges barátot, aki megvéd a társaidtól és elkísér a kalandjaid során? A ParadiZe ezt valósítja meg. Nálunk a zombik végzik a piszkos munkát. Ez itt ParadiZe. Üdvözlünk.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0468
Jumanji: Wild Adventures - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Merülj el a veszélyekkel teli Jumanji világában és vágj neki egy izgalmas kalandnak, melynek célja a Jaguár Szem, az ellopott drágakőnek és a hazavezető útnak a megtalálása.
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0389
Classified: France '44 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0477
Super Crazy Rhythm Castle - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmikus kaland! Egy kooperatív fejtörő játék, amilyenről még nem hallottál - működj együtt a többiekkel, gondolkodj kreatívan, és közben tartsd meg a kombót. Szólóban vagy akár hárman..... Be tudjátok venni a várat?
Szuper ár
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0403
The Invincible - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0398
Gangs of Sherwood - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Gangs of Sherwood egy kooperatív akció játék 1-4 játékos részére, amely a Robin Hood újraalkotott világában játszódik. A nottinghami seriff seregei a bölcsek köveinek hatalmával most erősebbek, mint valaha, és Anglia népe még soha nem szenvedett ilyen elnyomást...
13 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0409
The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Mentsd meg a törpök faluját az elit csapatoddal és Ügyi új találmányának segítségével a zöld kő pusztító hatásától! Élvezd a dinamikus játékmenetet, amely tele van felfedezéssel, ugrálással és még intenzívebb harcokkal Ügyi új találmányának köszönhetően!
Leárazás -9 %
14 790 Ft 16 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0360
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új Xbox Series játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új Xbox Series játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új Xbox Series játékok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ