Slevy s AP+ Alzaboxy

Olcsó KOCH MEDIA xbox

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Az oldalon az alábbi KOCH MEDIA xbox kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó KOCH MEDIA xbox kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó KOCH MEDIA xbox kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú World War Z: Aftermath - Xbox, amelynek bruttó ára 5 790 Ft. Az olcsó KOCH MEDIA xbox oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
11 termék
4,5
World War Z: Aftermath - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0110
My Fantastic Ranch - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia kell róluk, lovasórákat kell szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden más feladat is vár rá.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0262
Tropico 6 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Nagy szigetcsoportért leszel felelős, hidakat építesz és összekötöd a szigeteidet, valamint új közlekedési eszközöket és infrastruktúrát használsz. Küldd a trópusi lakosaidat portyázni, hogy ellopják a világ csodáit, köztük a Szabadság-szobrot és az Eiffel-tornyot. Módosítsd a palotát saját ízlésed szerint, beszélj a választások előtt az erkélyéről a néphez, és nyerd el alattvalóid jóindulatát.
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0189
The King of Fighters XV: Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - 1994-es debütálása óta a KOF verekedős játékok sorozata vonzó karaktereivel és egyedülálló játékrendszerével az izgalmak új magasságaiba emelte a világot. Hat év telt el a sorozat utolsó részének megjelenése óta, és most a KOF XV minden elődjét felülmúlja a grafika, a rendszerek és az online élmények terén!
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0156
Surviving the Aftermath: Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Maradj életben és boldogulj a posztapokaliptikus jövőben - az erőforrások szűkösek, de a lehetőség hívogat. Építs ki egy katasztrófáknak ellenálló, tökéletes kolóniát, védd meg a telepeseidet, és állítsd helyre a civilizációt egy elpusztult világban!
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO846
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
5,0
Metro: Exodus - Complete Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Negyed évvel azután, hogy az atomháború elpusztította a Földet, még mindig több ezer túlélő rekedt Moszkva romjai alatt a metró alagútjaiban. Artyomként el kell menekülnöd a metróból, és egy spártainak nevezett speciális alakulatot kell vezetned egy hihetetlen, kontinentális úton a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül. Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodust és az összes DLC-t: a The Two Colonels-t és a Sam’s Story-t.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0050
4,4
Xbox One - Saints Row IV Re-Elected & Gat Out Of Hell
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció - A Saints Row IV felújított változata tartalmazza az alapjátékot, mindkét DLC küldetéscsomagot, 25+ DLC fegyvert, 15 új járművet, 60+ darab új ruhát, 15 új bandatársat és 6 új szupererőt, mindezt HD felbontásban, valamint tartalmazza a Gat out of Hell-t
13 870 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO166
5,0
Dead Island 2: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új területre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO197
Dakar Desert Rally - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorokat, autókat, teherautókat, ATV-ket és SSV-ket is.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0172b
Crysis Trilogy Remastered - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Crysis Remastered Trilogy az összes egyjátékos kampányt tartalmazza a legendás belső nézőpontú shooter játékokból, a Crysis-ból, a Crysis 2-ből és a Crysis 3-ból, a mai hardverekre optimalizálva.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0103

Olcsó KOCH MEDIA xbox

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox KOCH MEDIA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox KOCH MEDIA
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ