AlzaBoxy Q1 ApF HU

KOCH MEDIA

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A népszerű KOCH MEDIA márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó KOCH MEDIA - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő KOCH MEDIA termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben KOCH MEDIA terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a KOCH MEDIA termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

KOCH MEDIA márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
42 termék
5,0
Stray - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy kóbor macska szemével, használd a környezetet játékos módokon. Legyél fürge, bolondos és néha annyira idegesítő, amennyire csak tudsz ennek az idegen világnak a különös lakóival.
Szuper ár
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1406
4,8
Metro: Exodus - Complete Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Negyed évvel azután, hogy az atomháború elpusztította a Földet, még mindig több ezer túlélő rekedt Moszkva romjai alatt a metró alagútjaiban. Artyomként el kell menekülnöd a metróból, és egy spártainak nevezett speciális alakulatot kell vezetned egy hihetetlen, kontinentális úton a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül. Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodust és az összes DLC-t: a The Two Colonelst és a Sam’s Story-t.
13 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0089
4,8
Dead Island 2 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új területre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX158
5,0
Crysis Trilogy Remastered - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Crysis Remastered Trilogy az összes egyjátékos kampányt tartalmazza a legendás belső nézőpontú shooter játékokból, a Crysis-ból, a Crysis 2-ből és a Crysis 3-ból, a mai hardverekre optimalizálva.
14 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1171
3,6
Crysis Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Ami egyszerű mentőakciónak indult, egy új háború színterévé válik, mivel az Észak-Koreai szigetek felett földönkívüli betolakodók csoportosulnak. Az erőteljes nano-öltözékkel felszerelt játékosok láthatatlanná válhatnak és üldözhetik az ellenséges őrjáratokat, vagy megnövelhetik az erejüket és elpusztíthatják a járműveket. A nano-öltözék gyorsasága, ereje, páncélzata és láthatatlansága lehetővé teszi, hogy minden összecsapással megbirkózz, míg a moduláris fegyverek hatalmas arzenálja példátlan ellenőrzést nyújt a játékstílus felett.
10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW901
3,4
Bus Simulator 21 - Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy teljesen új, magával ragadó amerikai térképre, az Angel Shores-ra, és az előző rész európai térképének, a Seaside Valley-nek egy átdolgozott változatára - beleértve annak bővítését is. A Bus Simulator 21 még nagyobb, nyitott világa lehetőséget ad arra, hogy megtapasztald egy buszsofőr izgalmas mindennapjait két hatalmas városban, amelyeket szabadon felfedezhetsz.
8 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1336
Dead Island 2: PULP Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új világba kalauzolja el a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0317pe
4,2 15×
Amiga 500 - The A500 Mini retro konzol
Konzol - tévéhez, retro, 25 előtelepített játék, előre telepített licencek - bézs kivitel
47 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RTGAM034
1,0
Gungrave: G.O.R.E Day One Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Álmaid kegyetlen gitáros antihősét alakíthatod, miközben számtalan ellenséget likvidálsz egy brutális lövöldözés során és közben élvezheted a bosszúról, szerelemről és hűségről szóló történetet.
5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1392
AVICII Invector - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
1 220 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005066
The King of Fighters XV: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád - 1994-es debütálása óta a KOF verekedős játékok sorozata vonzó karaktereivel és egyedülálló játékrendszerével az izgalmak új magasságaiba emelte a világot. Sok év telt el a sorozat utolsó részének megjelenése óta, és most a KOF XV minden elődjét felülmúlja a grafika, a rendszerek és az online élmények terén!
10 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: MSX1239
4,9 13×
Metro Redux - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Csodálatos dupla összeállítás a teljes Metro 2033 és Metro: Last Light játékból, beleértve az összes DLC-t, 60 FPS-ben.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX083
5,0
Lets Sing Presents Queen + mikrofon - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - Énekelj egyedül vagy barátaiddal és lépj a legendás Queen együttes nyomdokaiba.
10 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX886
5,0
World War Z - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az emberiség a pusztulás szélén. New York-tól Moszkváig és Jeruzsálemig terjed a zombi apokalipszis.
7 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX623
4,9 11×
Retro konzole Commodore C64 Maxi
Konzol - tévéhez, retro, 64 előtelepített játék, mechanika nélkül, magyar menüvel , 1× kontroller, előre telepített licencek - szürke kivitel
54 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RTGAM024
5,0
Dead Island 2: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új területre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO197
4,5
ARK: Ultimate Survivor Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - Élvezz mindent, amit az ARK kínál ebben a gyűjteményben! Szelídíts- és lovagolj meg őskori állatokat, miközben vad vidékeket fedezel fel, fogj össze más játékosokkal és vívj epikus törzsi csatákat.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1208
3,0
Skater XL: The Ultimate Skateboarding Game - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Bújj a gördeszkázás legendáinak, Tiago Lemosnak, Evan Smithnek, Tom Astanak vagy Brandon Westgatenek bőrébe és válj profi gördeszkássá. Több mint 60 valódi gördeszkapálya vár rád, amelyek tereket, iskolákat, uszodákat, épületeket, parkolókat és folyosókat kötnek össze.
Leárazás -15 %
9 490 Ft 11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX850
Commodore C64 Extra Joystick - vezérlő
Arcade stick - PC-hez, vezetékes csatlakozás, szín: fekete
17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RTGAM024a
4,2
Giiker Super Cube i3S Light
Konzol - kézi, mechanika nélkül, többszínű kivitel - A Giiker Supercube egy 3x3x3-as mágneses gyorsasági kocka. Egy 6 tengelyes mozgásérzékelővel és intelligens mikrokontrollerrel van felszerelve az algoritmusfelismeréshez, amely minden fordulatot automatikusan követni tud.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: RTGAM036
Crysis Trilogy Remastered - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Crysis Remastered Trilogy az összes egyjátékos kampányt tartalmazza a legendás belső nézőpontú shooter játékokból, a Crysis-ból, a Crysis 2-ből és a Crysis 3-ból, a mai hardverekre optimalizálva.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0103
4,7 23×
Dead Island 2: Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új játszótérre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0317
Dying Light 2 - Murals - pulóver, L - Pulóver
L M
Típusok
5,0
Dying Light 2 - Murals - pulóver, L
Pulóver - L-es méret, kapucnis és cipzár nélküli Dying Light motívummal, anyaga: pamut és poliészter
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0594l
Dying Light 2 - Murals - pulóver, M - Pulóver
L M
Típusok
5,0
Dying Light 2 - Murals - pulóver, M
Pulóver - M-es méret, kapucnis és cipzár nélküli Dying Light motívummal, anyaga: pamut és poliészter
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0594m

KOCH MEDIA

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ