Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Online PC és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az online PC játékok és a konzolos játékok online változatai magukba szippantanak, és elragadnak a virtuális szórakozás világába, ahol az internetkapcsolatnak köszönhetően barátaiddal együtt indulhattok különféle kalandokra, vagy kihívhatjátok egymást egy párbajra is. Nézzük meg együtt, mely műfajokban kaphatóak az online PC játékok, és melyek a legnépszerűbbek a gamerek körében.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 843 termék
Megszűnt
Termékkód: XBSE0502
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Ebben a grafikailag feljavított kalandjátékban az Evershade Valley kísértetjárta helyszínekre indulsz, ahol hemzsegnek a kellemetlen szellemek. Luigi szerencsére rendelkezik a megfelelő felszereléssel, hogy elbánjon velük.
Megszűnt
Termékkód: NSW1371
Hotshot Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja versenyzős - A Hotshot Racing egy villámgyors arcade stílusú versenyzős játék, amely a driftelős irányítást, a borotvaéles retró grafikát és a hihetetlen sebességérzetet ötvözi, hogy izgalmas vezetési élményt nyújtson.
Megszűnt
Termékkód: NSW1347
WWE 2K24 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXO900
Prince of Persia: The Lost Crown - Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox S Series, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció- és kalandjáték, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2213
Prince of Persia: The Lost Crown (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és kaland, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Akció- és kalandjáték, az online játékhoz Xbox Live Gold előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2212
Jujutsu Kaisen Cursed Clash - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Shueisha Weekly Shonen Jump magazinjában megjelent Jujutsu Kaisen című játék, amely a sorozatáról híres, megkapta első konzolos játékát! Ebben a 2 vs. 2 akciójátékban törekedj arra, hogy új magasságokba juss, több mint 15 hatalmas Jujutsu mágus és átkozott szellem "átkozott technikájának" elsajátításával.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0462
Smalland: Survive the Wilds - Xbox
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Évszázados földalatti élet után a kisemberek előbújnak a föld alól, hogy az óriások távozása után ismét elfoglalják Hořejšeket. Légy részese a kivonulásuknak az előőrs tagjaként, és fedezd fel a környezetedet, gyűjts nyersanyagokat, készíts tárgyakat és építs épületeket egy aprócska méretű epikus kalandban, miközben megpróbálod megvetni a lábad ebben az ellenséges új világban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0461
UFC 5: Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és sport
Megszűnt
Termékkód: MXESD2182
Diesel Legacy: The Brazen Age - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Kézzel rajzolt 2v2 verekedős játék - négy játékos két csapatra osztva. Minden egyes gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között a játékosok bármikor szabadon mozoghatnak, és még ha egy játékost le is győztek, a harcnak még akkor sincs vége. Dolgozzatok össze, hogy hosszabb kombinációkat hajtsatok végre, túlvilági támadásokat hárítsatok el, esszenciátokat a csapattárs megsegítésére fordítsátok és kettős kiütéssel nyerjetek!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0445
Diesel Legacy: The Brazen Age - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kézzel rajzolt 2v2 verekedős játék - négy játékos két csapatra osztva. Minden egyes gyönyörű jelenet három sávot tartalmaz, amelyek között a játékosok bármikor szabadon mozoghatnak, és még ha egy játékost le is győztek, a harcnak még akkor sincs vége. Dolgozzatok össze, hogy hosszabb kombinációkat hajtsatok végre, túlvilági támadásokat hárítsatok el, esszenciátokat a csapattárs megsegítésére fordítsátok és kettős kiütéssel nyerjetek!
Megszűnt
Termékkód: MSX1550
EA Sports WRC (Előrendelés) - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2179
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: WG1429
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: NSW1296
5,0
Tekken 8: Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek, továbbá a mozgás súlyt és hangulatot kölcsönöznek minden egyes csatának. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, valamint minden győzelmet epikus történetté varázsol.
Megszűnt
Termékkód: PSV0372ue
2,0
Call of Duty: Modern Warfare III: Vault Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2164
3,1 14×
Call of Duty: Modern Warfare III: Cross-Gen Bundle - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2163
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: MSX1530b
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi a számodra, hogy harcba szállj a Nickelodeon világának eddigi legnagyobb és legjobb harcosaival, beleértve a vadonatúj és a teljesen átdolgozott karaktereket is, mint például SpongyaBob Kockanadrág, Nindzsa Teknőcök, Tintás Tunyacsáp, Jimmy Neutron és még sok mást.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0432
DreamWorks All-Star Kart Racing - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Szórakozz és nevess úgy, mint még soha, őrült, nagy sebességű gokartversenyeken, amelyeken kedvenc DreamWorks Animation karaktereid sztárjai szerepelnek
Megszűnt
Termékkód: XBSE0431
5,0
Gloomhaven: Mercenaries Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: PSV0527
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ