Stellar Blade Alzaboxy

Archív - PC játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
336 termék
Granblue Fantasy: Relink
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
Megszűnt
Termékkód: WG1440se
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: WG1429
4,0
Cities: Skylines II Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Megszűnt
Termékkód: WG1418pe
Armored Core VI Fires Of Rubicon Collectors Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: WG1410ce
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh
PC játék - dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: WG1411
5,0
Armored Core VI Fires Of Rubicon Launch Edition
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció - A játék rendkívül mobilis és remekül személyre szabható mech robotokat tartalmaz, gyors csatákba helyezi a játékost, amelyekben a földön és a levegőben egyaránt teljesen kihasználhatók a támadó és védekező manőverek az ellenség legyőzése céljából.
Megszűnt
Termékkód: WG1410
F1 23 - PC
PC játék - dobozos változat, Steam, Origin és Epic Games Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: WG1409
Tour de France 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: WG1406
Tour de France 2023
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1457nad
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: WG1403
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1451nad
Clash: Artifacts of Chaos Zeno Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - dobozos változat, műfaja akció - Vedd át Pseudo, a harcművészetek mestere szerepét, aki visszavonultan él Zenozoic különös világában. Amikor rábukkansz Boyra, akinek titokzatos képességei felkeltették Gemini, a műtárgyak úrnőjének figyelmét, úgy döntesz, hogy megvéded őt, de nem sejtetted. hogy sokkal nagyobb erők alakítják az eseményeket.
Megszűnt
Termékkód: WG1398
Clash: Artifacts of Chaos Zeno Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: MSX1426nad
One Piece Odyssey Collectors Edition
PC játék , műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: WG1397
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake BFF Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Sellőkönnyek, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet is megsemmisülhet, és megnyílhatnak a kapuk egy lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és őskori csigákkal teli kívánságvilágba. Ám ez nem olyan, amivel az általánosan kedvelt tengeri szivacs ne tudna kezelni.
Megszűnt
Termékkód: WG1346ce
Marvels Midnight Suns - Enhanced Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és RPG,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2018
Marvels Midnight Suns - Digital+ Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licensz, műfaja akció és RPG, - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, műfaj: akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MXESD2016
Marvels Midnight Suns - Legendary Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és RPG, - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, Microsoft Store kulcs, műfaj: akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MXESD2014
Train Sim World 3
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket szállítasz vasparipákon, rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközökkel a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
Megszűnt
Termékkód: WG1386
Goat Simulator 3 Pre-Udder Edition
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: PSV0279nad
My Fantastic Ranch
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. Játékosként új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnod, gondoskodnod kell róluk, lovasórákat kell szervezned, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítanod, és még sok egyéb mást.
Megszűnt
Termékkód: WG1382
Goat Simulator 3 Goat In A Box Edition
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és szimulátor - Szedd össze a nyájat, és irány a Goat Simulator 3; egy teljesen új, teljesen realisztikus sandbox farmer élmény, amelyben ismét egy olyan főhős bőrébe bújhatsz, akinek senki sem drukkol.
Megszűnt
Termékkód: WG1375g
PAC-MAN WORLD Re-PAC
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, Steam kulcs, műfaja akció és árkád
Megszűnt
Termékkód: MSX1352nad
Tennis World Tour - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MVE005703
battle royaleFortnite (HÍREK) 2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ