Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Platform és mászkálós játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Játék
(413)
DLC tartalom
(27)
Platform
PC
(175)
PlayStation 5
(93)
PlayStation 4
(71)
Xbox Series X
(72)
Xbox Series S
(27)
Licenc
Doboz
(246)
Letölthető
(198)
Kulcs
Steam
(164)
Xbox Live
(28)
PS Store
(4)
Origin
(4)
Uplay
(2)
Nintendo eShop
(17)
Műfaj
Árkád
(444)
Akció
(211)
Gyerekeknek
(94)
Versenyzős
(52)
Sport
(40)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(34)
PlayStation 5 optimalizálás
(27)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(13)
Szöveg
CS
(26)
EN
(443)
DE
(322)
HU
(8)
RU
(95)
PL
(73)
FR
(162)
ES
(149)
IT
(146)
RO
(1)
Zh
(34)
KR
(1)
JP
(4)
Szinkron
CS
(2)
EN
(409)
DE
(148)
RU
(6)
PL
(21)
FR
(64)
ES
(55)
IT
(49)
Zh
(5)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott Platform és mászkálós játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Platform és mászkálós játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Platform és mászkálós játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Platform és mászkálós játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Platform és mászkálós játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Platform és mászkálós játékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Platform és mászkálós játékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Platform és mászkálós játékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Platform és mászkálós játékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
444 termék
4,0
Sonic Origins Plus: Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A Sonic-játékok gyűjteménye, amely a Sonic-könyvtár legnépszerűbb játékait tartalmazza. Klasszikus Sonic, amelyet teljesen új vizuális megjelenítés és a jelenlegi generációnak megfelelő fejlesztések határoznak meg. Tizenhat klasszikus játékot és új játszható karaktereket tartalmaz.
11 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1454
Nickelodeon All-Star Brawl 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - A Nickelodeon All-Star Brawl 2 lehetővé teszi, hogy megküzdj a Nickelodeon harcosok eddigi legnagyobb és legjobb csoportjával, köztük olyan vadonatúj vagy felújított karakterekkel, mint Spongyabob Kockanadrág, a Nindzsa Teknőcök, a Team Octopus, Jimmy Neutron és mások.
Leárazás -21 %
14 990 Ft 19 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1287
4,8 12×
Metroid Dread - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Samus története a Metroid Fusion eseményei után folytatódik. Miután leszállt a ZDR bolygóra, elindul, hogy kivizsgáljon egy titokzatos jelet, amelyet a Galaktikus Föderációnak küldtek. Ezt a távoli bolygót gonosz idegen életformák és más mechanikus fenyegetések lepték el. Samus azonban fürgébb és ügyesebb, mint valaha, de kiderül elég lesz-e ez ahhoz, hogy a ZDR bolygó mélységeit felfedezve legyőzze az embertelen fenyegetéseket.
19 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW874
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
Leárazás -5 %
6 890 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO548
4,8
Star Wars Jedi: Fallen Order - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A játék egy sötét korban játszádók a Jedi lovagok számára. Már a létezésük is illegális, ezért vadásznak rájuk és egymás után megölik őket. Változat javításokkal a PS5 számára.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0096
5,0 12×
Kirbys Return to Dream Land Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Akár négy játékos is csatlakozhat Kirbyhez és barátaihoz a Dream Land-en átívelő útjukon, hogy segítsenek Magolornak megjavítani a meghibásodott űrhajóját. A kard, ostor és más jól ismert másolási képességek mellett egy találó Mecha nevű képesség is bemutatkozik. Válj robottá, és repülj át az égen, támadj lesből az ágyúddal, vagy vegyél részt közelharcban erős ütésekkel.
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1142
4,9 35×
Star Wars Jedi Fallen Order - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A játék a Jedi lovagok szemszögéből egy igencsak sötét korszakban játszódik. Már önmagában a létezésük is illegális, ezért hajtóvadászat folyik ellenük, és fokozatosan legyilkolják őket.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX534
4,7 14×
Star Wars Jedi: Fallen Order - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A történet a Jedi lovagok szemszögéből egy igencsak sötét korszakban játszódik. Már önmagában a létezésük is illegális, ezért hajtóvadászat folyik ellenük, és fokozatosan legyilkolják őket.
Szuper ár
16 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO510
5,0
LEGO Ninjago Movie Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A film története alapján. Védd meg otthonodat, Ninjago szigetét, az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől. Fejleszd a népszerű nindzsák harci képességeit.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX426
4,9 23×
Lego City: Undercover - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Vedd fel Chase McCain álruhás titkosügynök szerepét, állítsd meg a legnagyobb ördögi bűnözőt - Rexet, és vess véget a bűnözésnek LEGO Cityben.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066b1
5,0
Mortal Kombat 11 Ultimate - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Díjnyertes harcolós játék kibővített verzióval, amely az Aftermath, a Kombat Pack 1 és a Kombat Pack 2 kiterjesztéseket tartalmazza. Összesen 2 történet kampány és 37 játszható karakter.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0008
4,6 14×
LEGO Marvel Super Heroes 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, árkád és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0180
4,9 38×
LEGO Marvel Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A LEGO Marvel Avengers az Avengers: Age of Ultron című filmre épít, és a világ legnagyobb hőseit, köztük Vasembert, Amerika kapitányt, Thor-t, a hihetetlen Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet fogod felfedezni benne, akikkel az őrült veszélyek ellen küzdhetsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX233
4,5
30 in 1 Game Collection Volume 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád és party - Minijátékok áradata: Mássz fel, száguldj előre, ugorj magasra, lőj teljes erőből, repülj rakétával vagy akár táncolj harminc egyedi minijátékban, amelyeket hat tematikus szigetre osztottak.
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW849
4,4
Sonic Mania Plus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Ez a kiadás tartalmazza az eredeti játékot, és két új hőst, valamint egy új Encore-módot, és multiplayer módot akár 4 játékos számára. Az új, 2D-s Sonic játék 60 fps-en fut, és lenyűgöző, retró stílusú grafikával kápráztat el. Számos karakter segítségével olyan kirobbanó gyorsasággal mozoghatsz, mint Sonic, lebeghetsz, mint Tails, vagy hihetetlen erővel törhetsz át az akadályokon, akárcsak Knuckles. Keltsd életre a jó öreg Sonicot, ismerkedj meg az új és izgalmas ellenfelekkel, állj ki dr. Egman gonosz robotserege ellen. Játssz mások ellen versenymódban, vagy játssz közösen barátaiddal.
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX511
4,8 22×
Rayman Legends Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Ugrálj a dob ritmusára, bokszolj egy basszus zenei aláfestés ütemére, vagy lovagolj a kötélen a gitár hangjára. Az időzítés és a ritmus a zenei térképek leküzdésének kulcsa. Tudd meg, hogy megvan-e benned, ami ahhoz kell, hogy a platform hőse legyél.
Szuper ár
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW020
5,0
LEGO Ninjago Movie Videogame - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - A film története alapján. Védd meg otthonodat, Ninjago szigetét, az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől! Fejleszd a népszerű nindzsák harci képességeit!
6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO422
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
10 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW090
4,9 71×
Spyro Reignited Trilogy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád és logikai - A kiadás a következőket tartalmazza: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! és Spyro: Year of the Dragon. A hősies Spyro sárkány ezúttal új köntösben tér vissza.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX510
4,0
30 Sport Games in 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport, árkád és party - Egyedülálló parti játék, mely egy csomagban harminc különböző sportot kínál. Hívjátok ki a családot vagy a barátokat, és lássuk, ki lesz a legjobb közületek! Válasszatok olyan játékmódot, amely épp megfelel nektek: Legyen az egy gyors meccs vagy akár bajnokság? Csapatjáték vagy minden játékos magáért? Csak rajtatok múlik, hogyan döntötök - mindenesetre rengeteg különféle sportot fogtok felfedezni.
9 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1277
4,7 16×
LEGO Jurassic World - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád, gyerekeknek és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A "LEGO" újra tökéletes szórakozást biztosít, ezúttal a Jurassic Park környezetéből, amelyet mindannyian jól ismerünk Steven Spielberg rendező legendás film-trilógiájának köszönhetően. Éld át gyermekeiddel a film legjobb pillanatait a Lego elérhető feldolgozásának köszönhetően.
Leárazás -7 %
6 890 Ft 7 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO151b
4,6
LEGO Worlds - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, árkád és logikai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A LEGO Worlds játékban egy hatalmas, új világ vár rád, ahol mindent megtehetsz, ami csak eszedbe jut. A rendkívüli sikernek örvendő Minecraft mintájára itt is szabadon építhetsz LEGO kockákból házakat, szobrokat, kastélyokat, vagy akár versenypályákat is. Ugyancsak repülhetsz sárkányon, vagy egy kenguruval is ugrálhatsz.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO362
5,0 10×
FIFA 23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád - Tapasztald meg a labdarúgás legnagyobb tornáit, élükön a FIFA World Cup™ férfi és női világbajnoksággal, amelyek a FIFA 23-ban a szezon során folyamatosan megjelennek. Játssz először női klubokkal - a HyperMotion2 dedikált animációs támogatásával -, és használd ki a platformok közötti játék előnyeit, amely megkönnyíti a barátaiddal való mérkőzést.
14 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0247
4,9
LEGO Ninjago Movie Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland és árkád - A film történetét követve, védd meg Ninjago városát az ördögi Lord Garmadontól és annak cápa seregétől! Fejleszd fel kedvenc nindzsáid harci képességeit!
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW028

Platform és mászkálós játékok

A Platform és mászkálós játékok kategóriában összesen 445 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó platform és mászkálós játékok
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ