Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation 5 Access Controller

Termékkatalógus
PlayStation 5 Access Controller
5 1 értékelés
Kontroller - A sokoldalú készletet a különböző játékosok igényeihez lehet igazítani, és az akadálymentesítéssel foglalkozó közösséggel szoros együttműködésben tervezték, hogy a fogyatékkal élő játékosok kényelmesebb és hosszabb játékmenetekben részesülhessenek
35 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MSX005DSA Termékszám:  PS711000038410 Gyártó honlapja:
PlayStation 5 Access Controller 35 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

PlayStation 5 Access Controller

Forradalmi Access Controller PlayStation 5 számára: Testre szabhatod a játékodat, hogy megfeleljen az igényeidnek! 

Egy teljesen innovatív és nagymértékben testreszabható vezérlőkészlet, amely a hangsúlyt a játék elérhetőbbé tételére helyezi. Ez az Access Controller - egy egyedülálló vezérlő, amely lehetővé teszi a játékosok számára a teljes személyre szabást, és amelyet az akadálymentesítési közösséggel együttműködve hoztak létre. Mostantól a fogyatékkal élő játékosok is élvezhetik a korlátlan kényelmet és a felejthetetlen játékélményt!


Cserélhető gomb- és kar-borítások

Az új Access kontrollerrel könnyedén konfigurálhatod a gombok elrendezését a mozgástartományodnak megfelelően, és könnyedén váltogathatsz a különböző karok között, hogy megtaláld az igényeidnek legmegfelelőbb formát. Élvezd a beállítások korlátlan szabadságát.

PlayStation 5 Access Controller

PlayStation 5 Access Controller

PlayStation 5 Access Controller állítható karhosszúsággal

Az Access Control innovatív meghosszabbító karjának vezérlésével könnyedén beállíthatod a kívánt méretet - meghosszabbíthatod vagy lerövidítheted az általad kívánt hosszúságot.

PlayStation 5 Access Controller megteremtve a könnyű elérés érdekében

Az Access vezérlő hihetetlen kényelmet és elhelyezési rugalmasságot kínál. Azzal az egyedülálló képességgel, hogy a vezérlőt bármilyen tájolásban (360 fokban), különböző sík felületeken, kerekesszékes alátétre vagy AMPS-mintás tartóra helyezheted, úgy élvezheted a játékot, ahogy az számodra a legjobban megfelel.

PlayStation 5 Access Controller

PlayStation 5 Access Controller

Egyesítsd erőidet más kontrollerekkel

Egyszerűen használhatsz akár két Access-vezérlőt együtt, egyetlen virtuális vezérlőként, vagy kombinálhatod őket egy DualSense vagy DualSense Edge vezeték nélküli vezérlővel. Így olyan funkciókat adhatsz hozzá a beállításaidhoz, mint a haptikus visszajelzés, adaptív triggerek, mozgásérzékelő, illetve az érintőpad.

További eszközök egyszerű csatlakoztatása

Bővítsd a játéklehetőségeket: csatlakoztass további gombokat, speciális kapcsolókat és egyéb kompatibilis tartozékokat a négy szabványos 3,5 mm-es Access vezérlőbővítő porton keresztül, és konfiguráld a funkcióikat közvetlenül a PS5 konzol beállításaiban.

PlayStation 5 Access Controller


PlayStation 5 Access Controller - játék határok és korlátok nélkül

Az Access Controller for PlayStation 5 célja, hogy minél több játékos játszhasson kényelmesen, egy rendkívül testreszabható PS5-vezérlőkészlettel. A cserélhető és áthelyezhető gombokkal, a kar borításának testreszabhatóságával, az egyéni profilokkal és még sok mással a különleges igényű játékosok hosszabb ideig játszhatnak kényelmesen.


PlayStation 5 Access Controller

Különböző vezérlési profilok

Konfigurálj akár 30 egyedi vezérlési profilt a PS5 konzol beállításaiból, ments három profilt az Access vezérlőre, és váltogass közöttük gyorsan a dedikált gomb segítségével.

PlayStation 5 Access Controller

A gomb beállításai

Állítsd be a gombok bemenetét, hogy a szükséges parancsok ott legyenek, ahol szeretnéd őket, állítsd be a gombnyomásokat, a parancsok engedélyezéséhez/letiltásához vagy egyérintéses bemenetként szolgálhat, de akár teljesen letilthatod a gombokat, hogy megakadályozd a véletlen megnyomást.

PlayStation 5 Access Controller

Szabályozható karok

Kalibráld az "északi" irányt a vezérlő rugalmas pozicionálásához. Testre szabhatod a kar érzékenységét és az üresjárati zónát, hogy jobban megfeleljen a személyes vezérlési igényeidnek.




Paraméterek

Összehasonlít
Platform
PS5 Kész!
Csatlakozás
3,5 mm Jack, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C, USB-C (a vezérlőn) Kész!
Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
Bluetooth, USB-C Kész!
Kábelhossz
1,5 m Kész!

Platform

Platform
PS5 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
3,5 mm Jack, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C, USB-C (a vezérlőn) Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
Bluetooth, USB-C Kész!
Kábelhossz
1,5 m Kész!

Méretek

Szélesség
141 mm Kész!
Magasság
39 mm Kész!
Mélység
191 mm Kész!

Tömeg

Súly
0 g Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés
Vibráció, Háttérvilágítás, Analóg stick, Hangszóró, Mikrofon, Haptikus válasz, Egyéni gomb-hozzárendelés Kész!
Gombok száma
19 × Kész!

Elem

Akkumulátor
Integrált Kész!

Platform

Platform
PlayStation 5 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 5 Access Controller. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayStation 5 Access Controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Access Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Access Controller.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ