PlayStation 5 (PS5) akciójátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(521)
DLC tartalom
(3)
Platform
PC
(1)
PlayStation 5
(528)
PlayStation 4
(256)
Xbox Series X
(1)
Műfaj
Akció
(528)
RPG
(102)
Lövöldözős
(84)
Kaland
(49)
Árkád
(42)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(1)
PlayStation 5 optimalizálás
(264)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(43)
Szöveg
CS
(69)
SK
(3)
EN
(528)
DE
(394)
HU
(23)
RU
(32)
PL
(37)
FR
(72)
ES
(50)
IT
(51)
Zh
(4)
KR
(1)
JP
(1)
Szinkron
CS
(2)
EN
(525)
DE
(286)
RU
(11)
PL
(7)
FR
(36)
ES
(30)
IT
(29)
JP
(3)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PlayStation 5 (PS5) akciójátékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PlayStation 5 (PS5) akciójátékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PlayStation 5 (PS5) akciójátékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PlayStation 5 (PS5) akciójátékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PlayStation 5 (PS5) akciójátékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PlayStation 5 (PS5) akciójátékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi PlayStation 5 (PS5) akciójátékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PlayStation 5 (PS5) akciójátékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PlayStation 5 (PS5) akciójátékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
528 termék
4,0
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
17 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1479
Thief GOTY - PS4 - Konzol játék Típusok
3,6
Thief GOTY - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Tolvaj akció-kalandjáték, a Garret, a tolvaj kalandjairól szóló híres sorozat folytatása.
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX065
4,8
Dying Light 2: Stay Human Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra veszítünk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
29 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX541de
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Készülj fel egy felejthetetlen kalandra Grendizerrel, a híres óriásrobottal. A kultikus anime-sorozatból készült akció-kalandjáték Go Nagai eredeti munkájának világába varázsol.
Leárazás -5 %
14 390 Ft 15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1482
Dragon Ball Z: Kakarot - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át újra a DRAGON BALL Z történetét, amely Raditz érkezésével kezdődik és a Buu elleni végső csatával ér véget. Élvezd az epikus pillanatokat és a szórakoztató mellékküldetéseket, beleértve az eddig soha nem látott történeti pillanatokat, amelyek választ adnak a Dragon Ball-univerzum néhány égető kérdésére.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0383
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1519
5,0
The Smurfs: Mission Vileaf - Smurftastic Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Vedd magadra négy híres törp - Törpilla, Törperős, Okoska és Hami - szerepét egy öt különböző környezeten átívelő utazás során. Útban Hókuszpók kastélya felé keltsd életre a törpök falvát, és a Törpölővel gyógyítsd meg az ogre által megfertőzött növényeket. A limitált Smurftastic Edition három litográfiát, egy Törpapa kulcstartót és két ív matricát is tartalmaz.
16 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1203
5,0
The Texas Chain Saw Massacre - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Bújj a hírhedt Slaughter család valamely tagjának vagy annak egyik áldozatának a szerepébe a The Texas Chain Saw Massacre külső nézetes, aszimmetrikus többjátékos horrorjátékban, amely az 1974-es úttörő és ikonikus horrorfilm alapján készült.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0473
5,0
A Plague Tale: Innocence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Két testvér, Amicia és Hugo komor története a történelem legsötétebb időszakában.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX630
5,0
Moving Out 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0313
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1441
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Cave Digger 2 Dig Harder egy akció-kalandjáték, amely a vad völgyekben játszódik, ahol régi bányákat, tengeri barlangokat és ősi civilizációk romjait fedezheted fel, amelyeket western, dieselpunk és lovecrafti témák ihlettek. Menj le a bányaaknába, és ássátok ki a kincset. Add el a kincset, és fejleszd a felszerelésedet, hogy mélyebbre áshass, és új eszközöket vásárolj a különböző anyagok bányászatához.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0401
Minecraft Legends Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A piglinek romlottsága szétterjed az egész Alvilágon, és mindent feléget, amihez hozzáér. Te vagy az a hős, aki megvédi ezt az országot? Tervezd meg a stratégiádat, és nézz szembe a piglinekkel epikus csatákban - de vigyázz: mindig visszavágnak. Hódítsd meg a piglin bázisokat nappal, és védd meg szövetségeseidet sötétedés után.
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1333
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
3,0
CrossFire Sierra Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Miközben beleveted magad az akcióba, megtapasztalhatod a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat, fegyvereket és játékmenetet, most már VR-ben. Heves félkatonai akció a Black List és a Global Risk rivális frakciók között különböző beltéri és kültéri környezetekben
14 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0614
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0591hu
5,0
Alan Wake Remastered - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A díjnyertes, filmszerű akcióthrillerben Alan Wake, az író, aki a kreatív ihlet hiányától szenved, kétségbeesett keresésbe kezd eltűnt felesége, Alice után. Útközben rátalál egy horrortörténet lapjaira, amelyet a jelek szerint ő maga írt, bár nem emlékszik rá, és a közeledő sötétséggel való küzdelem során kockára teszi a valóságérzékét. És a rémtörténete kezd valóra válni...
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0147
5,0
World War Z: Aftermath - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1178
5,0
Tiny Tinas Wonderlands - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Létrehozhatod és szerkesztheted a saját hőseidet több osztályból, és fosztogathatsz, lőhetsz, kaszabolhatsz és furcsa szörnyekre vetheted magadat vagy kincsekkel teli katakombákba szállhatsz le velük, hogy megállítsd a zsarnoki Dragon Lordot.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1137
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Wolfenstein: The New Order játék és a Wolfenstein: The Old Blood adatlemez kedvezményes csomagja. B.J. Blazkowicz visszatér a Wolfenstein: The New Order játékban, hogy megmutassa a náciknak, milyen az igazi vereség.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX485
5,0
DOOM 3: VR Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Élvezd a legendás játékot virtuális valóságban, köztük a Resurrection of Evil és a The Lost Mission kiegészítőket is!
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX967
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX073hu
4,7 30×
Watch Dogs 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX301
5,0
Shadow Warrior 3 - Definitive Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Indulj egy valószínűtlen küldetésre, hogy visszaszerezz egy ősi sárkányt, amelyet Lo Wang véletlenül kiszabadított örök börtönéből, és a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját használva vágd át magad egy töredezett, démonoktól hemzsegő földön.
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0400

PlayStation 5 (PS5) akciójátékok

A PlayStation 5 (PS5) akciójátékok kategóriában összesen 528 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) akciójátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) akciójátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) akciójátékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ