Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - PlayStation 5 (PS5) sport játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
91 termék
NBA 2K24: The Black Mamba Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport
Megszűnt
Termékkód: PSV0496bme
Tour de France 2023
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1457nad
3,6
Tour de France 2023 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: PSV0428
5,0
Tour de France 2023 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidékeken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: MSX1457
Monster Energy Supercross 6 - PS4/PS5. Xbox Series
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1424nad
5,0
Monster Energy Supercross 6 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Az eredeti supercross videojáték visszatér a 2022-es Supercross-bajnokság összes hivatalos tartalmával. És ez nem minden! A következőkkel kecsegtet: új játékmódok, Supercross Park, Rhythm Attack, teljes cross-play a játékkonzolokon és új online értékelési rendszer. Mindennek köszönhetően ez az eddigi legrealisztikusabb fejezet, amely mégis elérhető.
Megszűnt
Termékkód: PSV0379
PGA Tour 2K23: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, lehetőséget kínálva a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
Megszűnt
Termékkód: PSV0315de
PGA Tour 2K23 Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
Megszűnt
Termékkód: MSX1374de
AEW: Fight Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék kombinálja a nosztalgikus arcade wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1392
NBA 2K23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1346nad
5,0
NBA 2K23: Michael Jordan Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és árkád - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilággal, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájával, a naprakész játékoslistákkal és a történelmi csapatokkal a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
+Ajándék Elektronikus promo kód NBA 2K23 - Előrendelési bónusz - PS5 melynek értéke 1 790 Ft
Megszűnt
Termékkód: PSV0278mje
NBA 2K23: Michael Jordan Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilággal, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájával, a naprakész játékoslistákkal és a történelmi csapatokkal a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
+Ajándék Elektronikus promo kód NBA 2K23 - előrendelői bónusz - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
Megszűnt
Termékkód: MSX1346mje
MADDEN NFL 23 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Tervezd meg és gondold át a jövőbeli lépéseket NFL-vezetőedzőként, továbbfejlesztett felderítéssel, csapatirányítással és heti stratégiaalkotással, hogy szervezeted a csúcsra jusson.
Megszűnt
Termékkód: PSV0273
F1 Manager 2022
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport - Válj legendává a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es idény hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájából.
Megszűnt
Termékkód: PSV0262nad
F1 Manager 2022 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Válj legendává a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es idény hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájából.
Megszűnt
Termékkód: PSV0262
5,0
F1 Manager 2022 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Legyél legenda a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es idény hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájáról.
Megszűnt
Termékkód: MSX1334
Tour de France 2022 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Versenyezz a sárga trikóért a hivatalos Tour de France 2022 játékban. Élvezd az új online módot heti kihívásokkal és ranglistákkal. A szóló módban mostantól a 92 elérhető szakasz során megoldhatod az incidenseket (balesetek, betegségek).
Megszűnt
Termékkód: PSV0237
Matchpoint - Tennis Championships Legends Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Az elegáns karakteranimációt, a hiteles labdafizikát és a továbbfejlesztett játékosvezérlést ötvözi, így a mérkőzések valósághű ritmusát adja vissza. Minden lendítés és ütés egyedi és kielégítő hatást kelt.
Megszűnt
Termékkód: PSV0215
Rugby 22 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, - A taktikai lehetőségek sokkal szélesebb skálájával a mérkőzések még közelebb kerülnek a "szórakoztató szimulációhoz". A klasszikusok sem maradhatnak ki, amelyet egy sportjátéktól elvárhatsz, azaz a karrier, az online mód, a különböző edzések, szélesebb körű nehézségi beállítási lehetőségek stb.
Megszűnt
Termékkód: PSV0205
NHL 22: Ultimate Team 12000 Points - PS4/PS5 HU Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - PS4/PS4 Pro, PS5, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: sport, használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU311
NHL 22: Ultimate Team 2200 Points - PS4/PS5 HU Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - PS4/PS4 Pro, PS5, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: sport, használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU310
NHL 22: Ultimate Team 1050 Points - PS4/PS5 HU Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - PS4/PS4 Pro, PS5, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: sport, használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU309
NHL 22: Ultimate Team 500 Points - PS4/PS5 HU Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - PS4/PS4 Pro, PS5, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: sport, használatához PlayStation®Plus előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU308
Madden NFL 22: 12000 Madden Points - PS4 HU DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - PS4/PS4 Pro, PS5, elektronikus licenc, HU PS Store kulcs, műfaj: sport,
Megszűnt
Termékkód: MSXESDHU307
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
A PlayStation 5 megszerzése több hónappal a hivatalos megjelenés után hatalmas probléma. Milyen is az ajánlott eljárás az Alza.hu weboldalon történő megvásárlásához? Jobb előrendelni vagy megvárni, amíg raktáron lesz? Tudj meg mindent cikkünkből.
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ