PlayStation 5 (PS5)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 5 logo

Szeretnéd maximálisan kiélvezni az új generációs konzoljátékokat? Akkor érdemes megfontolnod egy PS5 konzol beszerzését. A népszerű játéksorozatok mellett a legújabb exkluzív játékok is elérhetők rá, amelyek más konzolokon nem játszhatók. Mindezt akár 4K felbontásban, 60 képkocka/másodperc sebességgel. Ha többet szeretnél tudni a PS5-ről, olvass tovább.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 453 termék
4,7 19×
Need For Speed Unbound - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idővel, járj túl a zsaruk eszén, és a heti selejtezőkön juss be a The Grand-ba, a végső Lakeshore versenykihívásba. Töltsd meg a garázst precízen hangolt egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0354
4,9
Elden Ring - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy ádáz csatákban nézel-e szembe a félelmetes ellenséggel vagy kihasználod a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
21 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX647se
4,6 10×
Call of Duty Vanguard - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A világ évekig szenvedett az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború folyamata végre megváltozik. Most néhány kiválasztottnak kell felemelkednie, hogy befejezze a munkát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arculatát.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1182
4,8 11×
F1 23 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Te fékezz utoljára az EA SPORTS™ F1® 2023 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Braking Point" történetmód új fejezete izgalmas, drámai pillanatokat és kiéleződött rivalizálást hoz. Száguldj szoros futamokon az új Las Vegas és Qatar pályákon, szerezz jutalmakat és fejlesztéseket az F1® Worldben.
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1469
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A GT World Challenge versenysorozat hivatalos játékaként az Assetto Corsa Competizione lehetővé teszi, hogy a GT3-as sportautó-bajnokság hamisítatlan hangulatát a saját bőrödön tapasztald meg. 24 licenszelt autót és 11 lézerrel szkennelt pályát találsz benne, amelyekkel rövid sprintmeneteket vagy többórás állóképességi körversenyeket játszhatsz egy- és többjátékos módban egyaránt.
Leárazás -6 %
10 990 Ft 11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0189
4,5
Anno 1800: Console Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Üdvözöljük az ipari korszak hajnalán. Merülj el az emberiség történetének egyik legcsodálatosabb és leggyorsabban változó korszakában ebben az átfogó építési stratégiában! Használd a saját stratégiádat, és építs egy új világot a kedvedre.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0394
4,9
Kena: Bridge of Spirits Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Kena, a fiatal lelki vezető, egy elhagyatott falut talál, miközben egy vallási hegyi szentélyt keres. Hogy folytathassa az útját, fel kell derítenie az erdő mélyén rejtőző elfeledett társadalom titkát, ahonnan a kóbor szellemek nem találják a kivezető utat.
Leárazás -7 %
11 890 Ft 12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0152
4,5 11×
Star Wars Squadrons - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szállj be az Új Köztársaság és a Birodalom különféle osztályokba tartozó harci űrhajóinak kabinjába, beleértve a fürge A-szárnyast és a pusztító TIE bombázót.
4 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX855
4,8
Banishers: Ghosts of New Eden - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - New Eden, 1695. Antea Duarte és Red mac Raith szerelmesek és Bánisherek, azaz szellemvadászok, akik megfogadták, hogy megvédik az élőket a túlélő szellemek és lidércek fenyegetésétől. Egy katasztrofális utolsó küldetés után Antea halálosan megsebesül, és egyike lesz az általa gyűlölt szellemeknek. Észak-Amerika kísértetjárta vadonjában a páros kétségbeesetten keresi a módját, hogyan szabadíthatná meg Anteát az átoktól.
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0502
4,5
Subnautica: Below Zero - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Állítsd össze felszerelésed, irányítsd a tengeralattjárókat és járj túl az élővilág eszén, mialatt felfedezed a korallzátonyokat, a vulkánokat, a barlangrendszereket és más látnivalókat - miközben megpróbálod túlélni a barátságtalan vizi zónákat és a fagyos terepeket.
9 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX968
4,6
VENOM VS5014 Charging Station PS VR2
Töltőállomás - PS5 számára, feltölti a headsetet és a kontrollereket, diszkrét USB-dongle, töltés hálózaton vagy USB-n keresztül, fejhallgató állvány, töltésjelző
18 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: VNM057
4,5 29×
Nioh 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Utazz el Japánba 1555-ben, amikor az országot végtelen háború sújtja, és démonok járják a földet. Túl tudod élni a halálos Sötét Birodalom csapdáit a zord Sengoku korszakban?
Szuper ár
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX735
5,0
Hellblade: Senua's Sacrifice - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Még a sokat látott neurológusokat és pszichológusokat is megdöbbentette, amikor belepillantottak a játék Senua nevű főhősnőjének pszichéjébe. Ő egy megtört és megkínzott személyiség, aki a transzcendens északi mitológia legmélyébe merül alá, hogy ott a halottak lelkét tanulmányozza.
153 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX587
4,8 16×
F1 2021 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Minden történetnek van kezdete. Élvezd az F1 2021 izgalmas újdonságait, köztük az izgalmas "Braking Point" történetmódot és a kétjátékos karrier módot. Kormányozd csapatodat a csúcsra a díjnyertes, tíz évados "My Team" karrier módban és merülj el a bolygó legnagyobb autóversenyében!
2 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1103
4,8 45×
Tomb Raider: Definitive Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX070
5,0
PowerA Solo Charging Station - PS5 DualSense Wireless Controllers - White
Kontroller állvány - licencelt, PlayStation 5 DualSense vagy PlayStation 5 DualSense Edge vezérlőhöz, USB-C bemenet (az állomáson), LED-es akkumulátor-állapotjelző, fehér színű
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAct37
5,0 12×
Mass Effect Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az emberiség és történelmének legnagyobb fenyegetése között egyetlen ember áll. Idézzük fel a Shepard parancsnok legendáját a díjnyertes Mass Effect trilógiából. Ez magában foglalja mind a három játék alapvető egyjátékos tartalmát, és több mint 40 letöltést, több mint 100 órányi tartalommal, amelyek egy készletben vannak összegyűjtve. Fedezd fel az elképesztően gazdag és részletes világot, lenyűgöző vizuális részletekkel.
16 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX971
4,9 26×
Playstation - 5th Generation - Gamer asztali alátét
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XL, anyaga poliészter, mérete 80 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,4 cm
6 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0415
4,8 12×
F1 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Forma-1 One World Championship világbajnokság hivatalos videojátékában. Készülj fel az új idényre, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újraértelmezik a versenynapot. Teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
23 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1304
4,9 14×
Team Sonic Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egyesíti a legjobb árkád és versenyzős játékelemeket. Mérd össze az erődet barátaidéval az intenzív versenyeken vagy működjetek egy csapatként és osztozzatok a power-upokon és gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül és tegyél szert olyan különféle fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX527
4,7
ARK: Ultimate Survivor Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - Élvezz mindent, amit az ARK kínál ebben a gyűjteményben! Szelídíts- és lovagolj meg őskori állatokat, miközben vad vidékeket fedezel fel, fogj össze más játékosokkal és vívj epikus törzsi csatákat.
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1208
3,8
Taxi Life: A City Driving Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0592
4,2
Marvels Avengers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az eredeti történetet egyjátékos vagy kooperatív játékkal ötvözi, és tökéletes játékélményt biztosít a Bosszúállók világában. Alkossatok akár négy játékosból álló csapatokat online, sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, igazítsátok ki a hősök bővülő listáját és védjétek meg a Földet a növekvő fenyegetésektől.
Szuper ár
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX640
4,7 39×
Mortal Kombat 11 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Növeli a játékélményt az egyedülálló Custom Character Variation System rendszerén keresztül, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy testreszabott karaktereket hozzanak létre a játéklistában található harcosok felhasználásával. Emellett új filmes történetet is biztosít a híres saga folytatásaként, amely több mint 25 évvel ezelőtt látott napvilágot.
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX590

PlayStation 5 (PS5)

PlayStation 5 (PS5)

A PlayStation 5 (PS5) kategóriában összesen 1455 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 5 (PS5) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 5 (PS5) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 5 (PS5) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 5 (PS5) vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ