AD květen univerzal Alza Dny květen

PlayStation 4 (PS4) akciójátékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(199)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(186)
PlayStation 4
(207)
Műfaj
Akció
(207)
RPG
(42)
Lövöldözős
(36)
Árkád
(28)
Gyerekeknek
(19)
Szöveg
CS
(32)
EN
(207)
DE
(191)
HU
(10)
RU
(34)
PL
(35)
FR
(69)
ES
(53)
IT
(54)
Zh
(6)
JP
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(207)
DE
(120)
RU
(10)
PL
(6)
FR
(32)
ES
(29)
IT
(28)
Zh
(1)
JP
(2)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a playstation 4 (ps4) akciójátékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

PlayStation 4 (PS4) akciójátékok – teszt eredménye

A playstation 4 (ps4) akciójátékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a playstation 4 (ps4) akciójátékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A playstation 4 (ps4) akciójátékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

207 termék
4,8 20×
Borderlands 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Eredeti lövöldözős játék lenyűgöző grafikával. Készülj fel egy teljesen új, káosszal teli kalandra.
4 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX619
4,7 46×
Hogwarts Legacy - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci képességeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
15 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX907
4,8 15×
LEGO Movie Videogame - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több, mint kilencven film- és képregényhős színes keveréke az új LEGO játékban.
Leárazás -24 %
5 890 Ft 7 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX066a
4,9 10×
Cars 3: Driven to Win - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Disney Pixar Cars 3 című filmje alapján, amely az egyedülálló akciódús kalandok és a népszerű karakterek egyedülálló kombinációját kínálja.
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX0801
4,8 17×
Middle Earth: Shadow of Mordor Game of The Year Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az új GOTY kiadás tartalmazza az eddig megjelent összes letölthető tartalmat, így rengeteg újdonságot ad a játékhoz, ezen felül pedig órákkal meghosszabbítja a játékmenetet a standard verzión felül.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX105b
5,0
Final Fantasy VII Remake - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Végre megérkezett a Final Fantasy sorozat talán legnépszerűbb részének régóta várt remake-je!
9 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX653
5,0
A Plague Tale: Innocence - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Két testvér, Amicia és Hugo komor története a történelem legsötétebb időszakában.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX630
5,0
Hellblade: Senua's Sacrifice - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Még a sokat látott neurológusokat és pszichológusokat is megdöbbentette, amikor belepillantottak a játék Senua nevű főhősnőjének pszichéjébe. Ő egy megtört és megkínzott személyiség, aki a transzcendens északi mitológia legmélyébe merül alá, hogy ott a halottak lelkét tanulmányozza.
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX587
4,7 21×
Batman: Arkham Knight - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A trilógia befejező része egyedi élményt és számos új játékot tartogat - vezetheted a Batmobilt, a város még nagyobb lett, az összecsapások még izgalmasabbak. A már megszokott rosszfiúk - Pinvin, Two-Face, Scarecrow - és még sokan mások várnak rád, miközben az elszegényedett város felett szeretnék átvenni az uralmat.
Leárazás -7 %
5 490 Ft 5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX133
4,8 11×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX457
4,8 11×
Sniper Elite 4 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A mesterlövész-sorozat negyedik része közvetlenül kapcsolódik az elődjéhez, és a napsütéses Olaszországba kalauzol el. Ebben a viszonylag kevésbé feltárt háborús övezetben segíteni fogod az olasz ellenállást a fasiszta kormány megdöntésében. Minden eddiginél fontosabb lesz a kidolgozott szabotázsterv és a lopakodó előrehaladás, ideértve a mászást is.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX087se
5,0
Crysis Trilogy Remastered - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Crysis Remastered Trilogy az összes egyjátékos kampányt tartalmazza a legendás belső nézőpontú shooter játékokból, a Crysis-ból, a Crysis 2-ből és a Crysis 3-ból, a mai hardverekre optimalizálva.
11 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1171
5,0
Assassins Creed: Rogue Remastered - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az Assassin's Creed franchise egyik sötét fejezeteinek remasterje. 4K, nagy felbontású textúrák, javított árnyékok és világítás, valamint egyéb grafikai fejlesztések. Az Assassin's Creed: Rogue a XVIII. század közepére visz, a hétéves háború idejébe. Ez a háború a nagy és erős Franciaországot pénzügyi válságba sodorta, amelynek a vége a nagy francia forradalomhoz vezetett. Látogasd meg a megfagyott Észak-Atlanti-óceánt, az Appalache-hegységet az USA keleti részén, és New Yorkot is.
Szuper ár
6 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX471
5,0
LEGO The Hobbit - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Élj át egy újabb LEGO kalandot, amely a Váratlan utazás és a Smaug pusztasága című filmeken alapul, járd be Középföldét, és rendelkezz a Gyűrű hatalmával.
Szuper ár
6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX066b
4,9
ARK: Survival Evolved - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX690
4,7 30×
Watch Dogs 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX301
4,8 10×
Resident Evil 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videójátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőholtak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
Szuper ár
9 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX741
4,8 10×
Assassins Creed 3 + Liberation Remaster - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Két játékot tartalmazó csomag PS4 / PS4 Pro, PS5 játékkonzolhoz. Az Assassins Creed 3-ban Connor szerepében találod magad az amerikai függetlenségi háború idején, a Liberation-re keresztelt spin-off-ban pedig New Orleans-ben harcolsz a szabadságért.
Szuper ár
7 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX597
4,7 20×
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival,nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos egyéb dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek e népszerű világokba.
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1229
4,8 12×
Call of Duty: Black Ops Cold War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Merülj el a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba. Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel szembesülnek és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. A játék visszamenőleges kompatibilitással bír a PlayStation 5 rendszeren (csak a meghajtóval rendelkező PlayStation 5-re vonatkozik), de nem jár hozzá frissítés, mint pl. magasabb frame-rate, ray-tracing támogatás vagy rövidebb rögzítési idő.
12 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX900
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Leárazás -29 %
18 990 Ft 26 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1530
5,0
Sonic Frontiers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg Sonic-ot, mint még eddig soha! Az eltűnt Káosz-smaragdokat keresve Sonic egy ősi szigeten reked, ahol hemzsegnek a szokatlan lények. Küzdj meg erős ellenségek hordáival, miközben felfedezed az akciók, a kalandok és a rejtélyek lélegzetelállító világát.
12 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1262
5,0
Lego Marvel Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - A gyűjtemény a következő játékokat tartalmazza: LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel's Avengers és LEGO Marvel Super Heroes 2 - és mindezt egyetlen remek csomagban!
Szuper ár
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX774
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Wolfenstein: The New Order játék és a Wolfenstein: The Old Blood adatlemez kedvezményes csomagja. B.J. Blazkowicz visszatér a Wolfenstein: The New Order játékban, hogy megmutassa a náciknak, milyen az igazi vereség.
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX485
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) akciójátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) akciójátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) akciójátékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ