Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - PlayStation 4 (PS4) akciójátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
640 termék
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
Megszűnt
Termékkód: MSX1530b
RoboCop: Rogue City - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Legyél félig ember, félig robot, de teljesen ikonikus rendőrhős, és próbálj igazságot szolgáltatni a régi Detroit veszélyes, bűnözéssel teli utcáin.
Megszűnt
Termékkód: MSX1458
Greyhill Incident: Abducted Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Az utóbbi napokban bekövetkezett paranormális aktivitások jelentős növekedése Greyhill város megrémült és most már paranoiás lakóit meggyőzte arról, hogy a földönkívüliek köztük vannak. Senkiben sem bíznak. Greyhill kis negyede fél megszólalni, és a rendőrséghez fordulni, mert attól tartanak, hogy pszichiátriára küldik őket. Csak magukra számítva készülnek fel a harcra, bedeszkázzák az ablakokat és szomszédsági őrséget vezetnek be.
Megszűnt
Termékkód: MSX1444
5,0
WWE 2K23: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1439de
One Piece Odyssey: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MSX1358ce
Void Terrarium 2 Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, - Fedezd fel ezt a sivár, mégis hangulatos poszt-apokaliptikus világot és annak végtelen földalatti folyosóit és csatornáit, hogy összegyűjtsd az anyagokat és a szükséges tárgyakat, hogy javítsd a statisztikáidat és megmentsd az utolsó megmaradt embereket a közelgő végzettől.
Megszűnt
Termékkód: MSX1414
GrimGrimoire OnceMore Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Használd ki a grimoire-ok erejét, és pusztítsd el az ellenséget a mágia négy különböző iskolájának segítségével, beleértve a varázslatokat, a nekromanciát, a boszorkányságot és az alkímiát. Minden iskola számos képességgel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle hasznos bizalmast idézz meg, hogy teljesítsék a parancsaidat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1413
Process of Elimination Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció - Quartering Duke, a hírhedt sorozatgyilkos, akinek több mint 100 áldozata volt, káoszba taszította az országot szörnyű tetteivel. Hogy véget vessenek gyilkossági sorozatának, az ország legjobb nyomozóiból álló "Detektív Szövetség" összeállt, hogy leleplezzék és ártalmatlanítsák őt.
Megszűnt
Termékkód: MSX1412
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake BFF Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Kívánságokat teljesítő sellőkönnyek SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi történhet? Nyilvánvaló, hogy magát a világegyetemet összetartó kötőanyag megsemmisülhet, megnyitva ezzel a lovagokkal, cowboyokkal, kalózokkal és őskori csigákkal teli Kívánságok világába vezető portálokat. De ez semmiség, és nem olyasmi, amivel a mindenki által kedvelt tengeri szivacska ne tudna megbirkózni.
Megszűnt
Termékkód: MSX1223ce
AEW: Fight Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék kombinálja a nosztalgikus arcade wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1392
4,0
Dead Island 2 HELL-A Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új helyszínre kalauzolja el a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
Megszűnt
Termékkód: MSX158he
5,0
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítenek szembenézni a halálos ellenséggel.
Megszűnt
Termékkód: MSX907de
Star Ocean The Divine Force
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
Megszűnt
Termékkód: MSX1370nad
5,0
Star Ocean The Divine Force - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Raymond Lawrence űrhajóját egy rutinszerű szállítási küldetés során megtámadja a Pángalaktikus Föderáció, és egy fejletlen bolygón kényszerleszállást hajt végre. Ekkor találkozik Laetitia hercegnővel, aki azért küzd, hogy megvédje hazáját egy rá támadó birodalomtól. Együtt olyan kalandba kezdenek, amely alapjaiban rengeti meg az univerzumot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1370
Dusk Diver 2 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az izgalmas játék folytatja Yumo és barátai történetét, akik ismét fegyvert ragadnak, hogy megvédjék az emberi birodalmat a dimenziós gonosztól, amely Taipei nyüzsgő Ximending negyedében és Youshanding sötét alvilágában közeledik. Kiben bízhatnak Yumo és Kunlun őrzői? Milyen következményekkel kell szembenézniük a múltjuk miatt? Harcolj, hogy megtaláld az igazságot, és újra megmentsd a várost!
Megszűnt
Termékkód: MSX1366
5,0
The Dark Pictures: Volume 2 (House of Ashes and The Devil in Me) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1365
3,5
The Dark Pictures - The Devil In Me - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A történet egy dokumentumfilmesekből álló csoport körül forog, akik meghívást kapnak Amerika első sorozatgyilkosának valósághűen megépített otthonába. H. H. Holmes a 19. század végén tevékenykedett. Azonban, amint a stáb tagjai megérkeznek a helyszínre, rájönnek, hogy ez nem egy átlagos kiruccanás.
Megszűnt
Termékkód: MSX1364
Star Trek Prodigy: Supernova - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció - A játékosok Dale és Gwyna szerepébe bújnak, akikkel együtt kell megmenteniük hajójukat, annak legénységét és az egész rendszert egy szupernova-robbanástól.
Megszűnt
Termékkód: MSX1363
Valkyrie Elysium - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Réges-rég a Ragnarök - az idők vége - lebegett a birodalmak felett. A mindenható Odin utolsó erejéből megteremtette a megváltás küldöttjét, Valkűrt, akinek egyetlen feladata, hogy megmentse a pusztulásra ítélt világot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1362
Arcadegeddon - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, - Gilly, egy helyi játékterem tulajdonosa, megpróbálja megmenteni üzletét egy névtelen megavállalattól. Ahhoz, hogy ezt elérje, összegyűjti a legjobb arcade játékokat, és mindegyiket összekapcsolja, hogy egy szuper játékot hozzon létre, sajnos a Fun Fun Co. megacég feltöri a játékot, és vírust rak bele. Neked és a barátaidnak kell a játékot megmentenetek!
Megszűnt
Termékkód: MSX1360
One Piece Odyssey - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legénység egy szigeten rekedt, erős ellenségek és dühöngő vadvilág választja el őket egymástól. Luffynak neki kell vágnia egy új küldetésnek, hogy újra találkozhasson hűséges kalózaival.
Megszűnt
Termékkód: MSX1358
Dragons: Legends of the Nine Realms - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció - A Legend of the Nine Realms játékban négy különböző képességekkel rendelkező sárkány egyikeként játszhatsz, amelyek nemcsak a logikus gondolkodást igénylő akadályok leküzdésében, hanem a főnökharcokban is segítenek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1356
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára...
battle royaleFortnite (HÍREK) 2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
Lassan, de biztosan közeledik a Battlefield-sorozat új képviselője. Mit tudunk a készülő Battlefield 2042-ről, milyen konfliktusra fog ezúttal fókuszálni a történet és hány játékos fog harcolni a csatatereken? Ennél többről is olvashatsz különkiadásunkban.
Ez év márciusában a Warzone-rezsim a Call of Duty: Modern Warfare teljes értékű részévé vált. Azóta ezt az ingyenesen játszható és platformokon átívelő címet számos igazán merész frissítéssel dobták fel, és az egyes Battle Royale és Plunder módjai is különféle...
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ