Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(246)
DLC tartalom
(3)
Platform
PlayStation 5
(216)
PlayStation 4
(253)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(104)
Gyerekeknek
(60)
Árkád
(58)
Szimulátor
(43)
Versenyzős
(34)
Szöveg
CS
(21)
EN
(253)
DE
(184)
HU
(5)
RU
(20)
PL
(20)
FR
(53)
ES
(33)
IT
(35)
Zh
(5)
JP
(2)
Szinkron
EN
(250)
DE
(116)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(20)
ES
(17)
IT
(17)
Zh
(2)
JP
(3)
Korhatár
3 éves kortól
12 éves kortól
-
Szűrés

Amennyiben az általad választott PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategóriára

Segítünk választani az alábbi PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
253 termék
Asterix & Obelix: Heroes - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - magával ragadó kártyajáték RPG mechanizmusokkal, amelyben a játékosok összegyűjtik kedvenc gall hőseiket, majd felkészülnek a rómaiak elleni epikus csatákra. A kaland során a játékosok új kártyákat szerezhetnek egyedi jellemzőkkel, valamint izgalmas kihívásokban és eseményekben vehetnek részt az egész térképen.
9 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1528
Ghost Song - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lorian sivatagi holdján a régóta szunnyadó Deadsuit felébred álmából - felfegyverkezve és harcra készen, tiszta emlékekkel. De valami új ébredezik...
Leárazás -28 %
5 690 Ft 7 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1464
Planet Coaster: Console Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Lepd meg és örvendeztesd meg a tömegeket álmaid vidámparkjában, és irányíts egy igazán vibráló és hihetetlenül részletes világot. Bármilyen szinten is állsz, a Planet Coaster: Console Edition játékban könnyedén életre keltheted legvadabb ötleteidet.
7 890 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX923
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Leonardóhoz, Raffaellóhoz, Donatellóhoz és Michelangelóhoz ebben az izgalmas arcade verekedős játékban, amelyet a Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time ihletett. Küzdd át magad Coney Islanden, az X dimenzión és azon túl, hogy legyőzd a Foot klánt és főellenségedet, Shreddert!
12 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1580
Sword and Fairy: Together Forever: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia hagyományos keleti elemekkel keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
Leárazás -5 %
25 990 Ft 27 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: MSX1563de
Garden Life: A Cozy Simulator - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A megfelelő kertészeti technikákkal és képzelőerővel újjáéleszthetsz egy elhagyott parcellát, és élvezheted a saját kerted gondozásából fakadó békét és örömöt.
+Ajándék Elektronikus promo kód Garden Life: Eco-friendly Decoration Set - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
13 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1562
Sand Land - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
23 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1525
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
55 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: MSX1519ce
NBA 2K23: Championship Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilágnak, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájának, a naprakész játékoslistáknak és a történelmi csapatoknak köszönhetően a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
+Ajándék Elektronikus promo kód NBA 2K23 - előrendelői bónusz - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
Leárazás -43 %
12 990 Ft 22 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1346ce
Armored Core VI Fires Of Rubicon - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A játék rendkívül mozgékony és testre szabható mecha robotokat tartalmaz, amelyek a játékosokat gyors tempójú csatákba helyezik, ahol teljes mértékben kihasználhatják a támadó és védekező manővereket a földön és a levegőben, hogy legyőzzék az ellenséget.
17 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1471st
Sand Land: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
56 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1525ce
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
Leárazás -5 %
19 890 Ft 20 990 Ft
Raktáron
Termékkód: MSX1559ce
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1555
Asterix and Obelix: Slap Them All! 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Asterix, Obelix és a többi falubeli lakos szerény vidéki élete váratlanul megszakad, amikor hirtelen felbukkan Justforkix, aki segítséget keres. Elárulja, hogy apját, Doublehelixet egy olyan lopás miatt börtönbe zárták, amit nem ő követett el...
Leárazás -6 %
11 590 Ft 12 290 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1518
Star Ocean: The Second Story R - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
14 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1500
4,8
Lego DC Super Villains - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és árkád - Rossznak lenni jó. Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként. Hozz létre egy teljesen új szuper gonosztevőt, majd játssz az ő szerepébe bújva. Okozz rémületet és válts ki borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben.
Leárazás -28 %
4 990 Ft 6 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX526
4,4 27×
NHL 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
13 990 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: MSX1533
F1 24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Előrendelési ár
26 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: MSX1578
Monster Hunter Stories Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Monster Hunter Stories egy RPG, amely új és izgalmas irányba viszi a Monster Hunter világát! Többé már nem vadászni fogsz szörnyekre, hanem felneveled őket! A gazdag és mély történet főszereplői a szörnylovasok: Te is közéjük tartozol majd, és életre szóló köteléket alakítasz ki velük.
Előrendelési ár
24 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 14, 2024
Termékkód: MSX1501
Hotel Life - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1431
Gigantosaurus: Dino Sports - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 28, 2024
Termékkód: MSX1590
Funko Fusion - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Küzdj meg az ellenfeleiddel, és oldj meg rejtvényeket lenyűgöző, változatos és kiterjedt világokban. Éld át újra kedvenc filmjeid, tévéműsoraid, képregényeid és még sok más filmed felejthetetlen pillanatait egy hiteles, új élményben, amelyet rajongók készítettek rajongóknak.
Előrendelési ár
19 990 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 13, 2024
Termékkód: MSX1591
Tour de France 2024 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Nyerd meg a Grand Tourt és szerezd meg a sárga trikót a Tour de France 2024 hivatalos játékában. Győzd le ellenfeleidet, fedezd fel határaidat és mutasd meg a világnak, mire vagy képes az új többjátékos módban, a Criteriumban.
Előrendelési ár
17 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: MSX1587
The Smurfs: Village Party - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland és party - Törpapa úgy döntött, hogy egy egyedülálló, játékokkal és versenyekkel teli partit szervez Aprajafalván, és megkért minden törpöt, hogy csatlakozzon az előkészületekhez, és segítsen felejthetetlen társasági eseményt varázsolni. De vigyázat! Hókuszpók máris értesült a buliról, és biztosan mindent megtesz, hogy elrontsa.
Előrendelési ár
15 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 6, 2024
Termékkód: MSX1586

PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek

A PlayStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek kategóriában összesen 253 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ