Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - PlayStation 4 (PS4) sport játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
119 termék
Tour de France 2023
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1457nad
5,0
Tour de France 2023 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidékeken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: MSX1457
AEW: Fight Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék kombinálja a nosztalgikus arcade wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1392
NBA 2K23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1346nad
NBA 2K23: Michael Jordan Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz kedvenc NBA és WNBA csapataid és sztárjaid szerepében, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék. A kategóriájában a legjobb látványvilággal, a játékosok továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájával, a naprakész játékoslistákkal és a történelmi csapatokkal a játék még soha nem volt ennyire valóságos és teljes.
+Ajándék Elektronikus promo kód NBA 2K23 - előrendelői bónusz - PS4 melynek értéke 1 690 Ft
Megszűnt
Termékkód: MSX1346mje
5,0
F1 Manager 2022 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Legyél legenda a Forma-1 világában a hivatalosan licencelt F1® Manager 2022-ben. Válj versenycsapatfőnökké, és válaszd ki beosztottjaidat a 2022-es idény hivatalos alkalmazotti és versenyzői listájáról.
Megszűnt
Termékkód: MSX1334
Tour de France 2022 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz a sárga trikóért a hivatalos Tour de France 2022 játékban. Élvezd az új online módot a heti kihívásokkal és ranglistákkal. Szóló módban mostantól megoldhatod az incidenseket (balesetek, betegségek) az elérhető 92 szakasz során.
Megszűnt
Termékkód: MSX1309
Matchpoint - Tennis Championships Legends Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Egyesíti az elegáns karakteranimációkat, az autentikus labdafizikát és a továbbfejlesztett játékosvezérlést, hogy visszaadja a mérkőzések valósághű ritmusát. Minden lendítés és ütés egyedi és kielégítő hatást kelt.
Megszűnt
Termékkód: MSX1289
Rugby 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport - A taktikai lehetőségek sokkal szélesebb skálájával a mérkőzések még közelebb kerülnek a "szórakoztató szimulációhoz". A klasszikusok sem maradhatnak ki, amit egy sportjátéktól elvárhatsz, azaz a karrier, az online mód, a különböző edzések, szélesebb körű lehetőségek a nehézségi beállításokra, stb.
Megszűnt
Termékkód: MSX1279
4,7 28×
NHL 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Soha nem látott jégkorongra számíthatsz. Ismerd meg a liga Superstar X-Factors elit játékosainak személyiségét és erejét egy teljesen új képesség-rendszerrel, amely feltárja az NHL szupersztárjainak egyedi képességeit. Az NHL-sztárok hűen utánozzák valós társaik képességeit és stílusát, így minden eddiginél nyilvánvalóbbá teszik tudásukat a jégen.
Megszűnt
Termékkód: MSX1183
5,0
NBA 2K22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel,
Megszűnt
Termékkód: MSX1164
NBA 2K22: Anniversary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1164ae
FIFA 22 - Ultimate Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaj: sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1161u
4,4 44×
FIFA 22 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - még közelebb hozza a játékot a valósághoz, jelentős játékmenetbeli fejlesztésekkel és újításokkal minden játékmódban. Várd a nagyobb összhangot a kapusok között az újratervezett kapus viselkedésnek köszönhetően, amely nagyobb higgadtságot hoz a pálya legfontosabb pozíciójába, új labdafizikát, robbanékony sprinteket, amelyek jobban érzékeltetik a leggyorsabb játékosok gyorsulását, és új támadó taktikákat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1161
Madden NFL 22 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz autentikus stadionokban, és éld át teljes mértékben az egyes mérkőzések részleges sikereit és kudarcait.
Megszűnt
Termékkód: MSX1152
Tour de France 2021 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Nyerj egy sárga trikót a Tour de France 2021 hivatalos játékának köszönhetően. Ez magában foglalja mind a 21 szakaszt és a legnagyobb klasszikus versenyeket. Élvezd az új feladatrendszert, az újratervezett My Tour módot és más új funkciókat!
Megszűnt
Termékkód: MSX991
The Catch: Carp and Coarse - Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX959
Monster Energy Supercross 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az AMA Supercross bajnokság hivatalos videojátéka. több mint 100 hivatalos versenyzőt tartalmaz, mind a 11 stadiont és 17 pályát az idei szezontól, beleértve a Salt Lake City 7 változatát.
Megszűnt
Termékkód: MSX956
Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és sport - Brutális, őrült, taktikai... ez a BLOOD BOWL! A halál ikonikus sportja fantasy futballal teli új videójátékkal tér vissza, amely hű a társasjáték legújabb szabályaihoz és annak új tartalmához.
Megszűnt
Termékkód: MSX944
Handball 21
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaj: sport -
Megszűnt
Termékkód: MSX904nad
Handball 21 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Négy évvel az előző epizód megjelenése után következik a virtuális kézilabda új évada. Új animációkkal, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, új játékmódokkal és licencelt tartalommal a játékosok kedvük szerint élvezhetik kedvenc sportjukat.
Megszűnt
Termékkód: MSX904
4,8
Just Dance 2021 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaja sport, gyerekeknek, party és testmozgás, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ideje táncra perdülni a Just Dance 2021-el! 40 új dal és új környezet, amelyeknek köszönhetően egész évben élvezheted a Just Dance játékot. Csatlakozz a világ több mint 120 millió játékosából álló közösséghez, és győzz le mindenkit.
Megszűnt
Termékkód: MSX901
NBA 2K21: Mamba Forever Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, Xbox Live kulcs, műfaj: sport - Élethűbb, mint valaha - élvezd a páratlan labda-irányítást a fejlett Pro Stick játékkal. Emeld új szintre az ugrások és a dobások pontosságát, ügyességét, és nyiss meg a hatékonyabb feldolgozással új lehetőségeket a labda megszerzésére az ellenféltől.
Megszűnt
Termékkód: MSX882mf
4,8
NBA 2K21 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Realisztikusabb, mint valaha - élvezd a páratlan labdakezelést a korszerű Pro Stick játéknak köszönhetően. Emeld az ugrást és a dobást a pontosság és képesség új szintjére, és oldj fel hatékonyabb kivitelezésű dribbling mozdulatokat.
Megszűnt
Termékkód: MSX882
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ