Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - PlayStation 4 (PS4) szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
83 termék
Tour de France 2023
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1457nad
5,0
Tour de France 2023 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidékeken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: MSX1457
MotoGP 23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1455nad
4,0
MotoGP 23: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
Megszűnt
Termékkód: MSX1455
Hokko Life - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Zárkózz be egy poros, régi műhelybe, és engedd szabadjára a kreativitásodat. Készíts anyagokat, és kombináld őket tetszés szerint, hogy csodálatos új bútorokat és egyéb tárgyakat hozz létre, amelyekre a városodnak épp szüksége van.
Megszűnt
Termékkód: MSX1368
Train Life: A Railway Simulator - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A vonatok működtetése mellett egy sikeres vállalatot is vezetned kell. Építsd ki saját vállalatodat, vásárolj és birtokolj vonatokat, alkalmazz kalauzokat és adj nekik új szerződéseket, fedezz fel új útvonalakat és optimalizáld a személy- és teherszállítási tevékenységeidet. Hozz helyes döntéseket, hogy pénzt keress, és a vállalkozásod virágozzon!
Megszűnt
Termékkód: MSX1349
Tour de France 2022 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Versenyezz a sárga trikóért a hivatalos Tour de France 2022 játékban. Élvezd az új online módot a heti kihívásokkal és ranglistákkal. Szóló módban mostantól megoldhatod az incidenseket (balesetek, betegségek) az elérhető 92 szakasz során.
Megszűnt
Termékkód: MSX1309
5,0
MotoGP 22 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fedezd fel a 2022-es MotoGP™ szezon összes új tartalmát. Több mint 120 versenyző, több mint 20 hivatalos pálya és a hivatalos bajnokság összes érzelme vár rád. Ha pedig a múltban szeretnél elmerülni, több mint 70 történelmi bajnok segítségével felidézheted a MotoGP™ történetének legjobbjait.
Megszűnt
Termékkód: MSX1292
Youtubers Life 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Válj a világ leghíresebb youtuberévé! Működj együtt legendás hírességekkel, fedezd fel a számtalan titkot rejtő várost, és tarts lépést az új trendekkel, miközben vírusvideókat készítesz. Ismerd meg egy feltörekvő csillag életét – hírnév, gazdagság és rajongók várnak rád!
Megszűnt
Termékkód: MSX1254
NASCAR 21: Ignition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - a NASCAR 21: Ignition újradefiniálja a világ legnépszerűbb autóverseny sorozatának hivatalos videojátékát. A hihetetlen grafikájával és a magával ragadó játékmenetével a NASCAR 21: Ignition a hitelesség és a hangulat teljesen új szintjét hozza el a NASCAR Cup sorozatba.
Megszűnt
Termékkód: MSX1243
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Miközben a peronok megtelnek utasokkal, és a vasúti forgalom a növekvő kereslet miatt megnő, érkezik a napi csúcsforgalom. Vedd át az irányítást a teli vonatok felett, és irányíts egy forgalmas hálózatot, ahol a jelzések folyamatosan ellenőriznek majd téged az állomások közti úton.
Megszűnt
Termékkód: MSX1245
Story of Seasons: Friends of Mineral Town - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - A teljesen átdolgozott Friends of Mineral Town kalandjátékban, amelyet eredetileg a Game Boy Advance zsebkonzolra adtak ki, a sorozat rajongói ismét ellátogathatnak a jól ismert helyekre és évek után újra találkozhatnak régi barátaikkal.
Megszűnt
Termékkód: MSX1218
Bassmaster Fishing 2022: Deluxe Edition - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Mássz fel a ranglétrán, szerezz szponzorokat és éld át a B.A.S.S karriert, amelyben Bassmaster Classic Champion bajnok lehetsz. Menj a vízre, és versenyezz más játékosokkal egy sor új, óriási többjátékos módban, és urald a globális ranglistákat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1194
Embr - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Egy tűzoltó (nem)szimulátor, amely egy hiper-kapitalista, szabályozatlan alternatív jelenben játszódik, ahol kimerült a tűzoltók állami finanszírozása, akik világát a kockázati tőke uralja, és amelyben mobilalkalmazáson keresztül bármit megrendelhetsz. Így az Embr vállalat ügyintézője a lángokban álló világ utolsó megmentője lesz.
Megszűnt
Termékkód: MSX1187
Bus Simulator 21 Day One Edition - PS4, PS5, Xbox Series
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX1180nad
2,7
Bus Simulator 21 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy teljesen új, magával ragadó amerikai térképre, az Angel Shores-ra, és az előző rész európai térképének, a Seaside Valley-nek egy átdolgozott változatára - beleértve annak bővítését is. A Bus Simulator 21 még nagyobb, nyitott világa lehetőséget ad arra, hogy megtapasztald egy buszsofőr izgalmas mindennapjait két hatalmas városban, amelyeket szabadon felfedezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: MSX1180
4,5
MotoGP 21 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Élvezd a teljes 2021-es évadot az összes fő hivatalos osztállyal, csapattal és pályával. Több mint 120 versenyző, 20 hivatalos helyszín és új, továbbfejlesztett funkciók, mint például a büntetőszabály bevezetése büntetőkör formájában.
Megszűnt
Termékkód: MSX979
The Catch: Carp and Coarse - Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX959
4,0
Rocksmith 2014 Edition + Guitar Cable - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és party - Több mint 50 zenei sláger közül választhatsz, az alternatív rocktól a heavy metalon át a klasszikus rockig. Az igazi szórakozás mellett a gitáros képességeidet is javíthatod.
Megszűnt
Termékkód: MSX937
The Sims 4: Star Wars - Journey to Batuu bundle (teljes játék + bővítmény) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: stratégiai, szimulátor és party - Készíts egyedülálló történetet a Csillagok háborújának világából Simed számára, és fedezd fel a távoli Batuu bolygót. Simjedcsatlakozik az Ellenálláshoz, beilleszkedik a gazemberek közé, vagy bevonul az Első Rendbe? A döntés rajtad múlik! Dolgozz Sim-ed hírnevén, hogy hozzáférhessen a küldetésekhez, szerezzen fénykardot vagy droidot, és megismerkedjen a híres Csillagok háborúja szereplőivel.
Megszűnt
Termékkód: MSX902
Doraemon: Story of Seasons - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, szimulátor és gyerekeknek - a népszerű japán sorozatok, a Doraemon és a Story of Seasons összekapcsolódnak a mezőgazdálkodás különleges felfogásban készült koncepciójában!
Megszűnt
Termékkód: MSX871
Drone Championship League
Konzol játék - dobozos változat, műfaj: szimulátor, sport és verseny,
Megszűnt
Termékkód: MSX701nad
TT Isle of Man Ride on the Edge 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaj: szimulátor és verseny, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX785
Hunting Simulator 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX786
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ