Stellar Blade Alzaboxy

Archív - PlayStation 4 (PS4) versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
100 termék
MotoGP 23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1455nad
4,0
MotoGP 23: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
Megszűnt
Termékkód: MSX1455
Paw Patrol: Grand Prix - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - 11 pálya van nappali és éjszakai üzemmóddal, rengeteg testreszabható járművel és egyszerű stratégiával a pályán, ahol finomságokat gyűjthetsz, hogy feltöltsd a különleges képességedet, hogy legyőzd a riválisaidat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1359
5,0
MotoGP 22 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fedezd fel a 2022-es MotoGP™ szezon összes új tartalmát. Több mint 120 versenyző, több mint 20 hivatalos pálya és a hivatalos bajnokság összes érzelme vár rád. Ha pedig a múltban szeretnél elmerülni, több mint 70 történelmi bajnok segítségével felidézheted a MotoGP™ történetének legjobbjait.
Megszűnt
Termékkód: MSX1292
Road Redemption - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vedd át egy motoros banda vezetését a Road Redemption című harci motoros versenyjátékban, és induljatok el a véres útra egy elpusztított földön keresztül. Keress pénzt életre-halálra szóló versenyeken való részvétellel, gyilkolással, lopással és mindenféle más bűntett elvégzésével, és fokozatosan fejleszd a karakteredet, a motorodat és a fegyvereidet.
Megszűnt
Termékkód: MSX1284
Monster Energy Supercross 5 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Pattanj motorra, és hívd ki a Monster Energy Supercross 2021 hivatalos bajnokságának teljes névsorát: 450, 250 East és West divízió, és a bajnokság összes pályáján versenyezhetsz a legmenőbb Supercross élményért!
Megszűnt
Termékkód: MSX1268
NASCAR 21: Ignition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - a NASCAR 21: Ignition újradefiniálja a világ legnépszerűbb autóverseny sorozatának hivatalos videojátékát. A hihetetlen grafikájával és a magával ragadó játékmenetével a NASCAR 21: Ignition a hitelesség és a hangulat teljesen új szintjét hozza el a NASCAR Cup sorozatba.
Megszűnt
Termékkód: MSX1243
MX vs ATV Legends - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játékosok megélhetik az álmot, hogy világhírű profi terepversenyzővé váljanak. Hírnévben és a rajongók, valamint a szponzorok csodálatában fognak fürdőzni a karrier módban és online.
Megszűnt
Termékkód: MSX1222
Street Outlaws 2: Winner Takes All - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Most sokkal nagyobb a tét! A nagy fordulatszámon pörgő folytatásban a legkeményebb és legkönyörtelenebb gyorsulási és utcai versenyeken kell legyőznöd az ellenfeleidet az Egyesült Államokon keresztül.
Megszűnt
Termékkód: MSX1215
Test Drive Unlimited: Solar Crown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1163
Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - csatlakozz Blaze-hez, a monster truckhoz és barátaihoz, versengjetek Axle City utcáin és nyerd meg a bajnokságot.
Megszűnt
Termékkód: MSX1133
Crash Team Racing Nitro Fueled and Spyro Reignited Trilogy Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, árkád és logikai - Crash Team Racing - az egyetlen valódi Mario Kart versenytárs remasterje. Spyro Reignited Trilogy - Spyro, a hős sárkány újra visszatér és ezúttal új köntösben.
Megszűnt
Termékkód: MSX1127
ATV Drift and Tricks - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Válaszd ki a vezetési stílusodnak leginkább megfelelő versenyzőt, és keljetek útra a különféle környezetekbe ültetett terep meghódítása céljából, éjjel és nappal. Hajts végig sivatagokon és oázisokon, erdőn, hegyeken vagy mély tavak körül és a messzeségekbe nyúló, kanyargós folyók mentén.
Megszűnt
Termékkód: MSX984
Hot Wheels Unleashed - PS4, PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád
Megszűnt
Termékkód: MSX982nad
Hot Wheels Unleashed Challenge Accepted Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A versenyzés színtiszta öröme! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrületes pályákat és vegyél részt a legizgalmasabb versenyeken! Bone Shaker modellt tartalmaz fantasztikus különleges festéssel.
Megszűnt
Termékkód: MSX982ca
5,0
Hot Wheels Unleashed - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A versenyek színtiszta élvezete! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrületes pályákat és vegyél részt a legizgalmasabb versenyeken!
Megszűnt
Termékkód: MSX982
4,5
MotoGP 21 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Élvezd a teljes 2021-es évadot az összes fő hivatalos osztállyal, csapattal és pályával. Több mint 120 versenyző, 20 hivatalos helyszín és új, továbbfejlesztett funkciók, mint például a büntetőszabály bevezetése büntetőkör formájában.
Megszűnt
Termékkód: MSX979
Cant Drive This - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel -
Megszűnt
Termékkód: MSX970
4,0
Monster Jam: Steel Titans 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaj: versenyzős - 38 traktor közül választhatsz, és öt új kültéri világ közül. A sofőrök a Crushmore táborban edzenek és autentikus stadionokban versenyeznek a bajnoki címért!
Megszűnt
Termékkód: MSX964
Hotshot Racing - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - kegyetlen gyors arcade versenyjáték, amely a precíz driftelés, a borotvaéles retro grafika és az ördögi sebességérzet révén az újdonság szelét hozza el a versenyjátékok műfajába.
Megszűnt
Termékkód: MSX950
4,0
Riders Republic - Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szállj fel egy kerékpárra, ugorj a snowboardodra vagy vegyél fel egy wingsuitot, és lépj be a abba a fantasztikus élővilágba, ahol más játékosok is kóborolnak. Látogass el például az ikonikus amerikai nemzeti parkokba, beleértve a Bryce Canyont, a Yosemite-völgyet, a Sequoia Parkot vagy a Mammoth Mountaint. A Gold Edition tartalmazza az alapjátékot, valamint egy 1 Year (egyéves) Pass-t.
Megszűnt
Termékkód: MSX906g
Riders Republic - Ultimate Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szállj fel egy kerékpárra, ugorj a snowboardodra vagy vegyél fel egy wingsuitot, és lépj be a abba a fantasztikus élővilágba, ahol más játékosok is kóborolnak. Látogass el például az ikonikus amerikai nemzeti parkokba, beleértve a Bryce Canyont, a Yosemite-völgyet, a Sequoia Parkot vagy a Mammoth Mountaint. A Gold Edition tartalmaz az alapjátékot valamint egy Year 1 Passt és az Ultimate Content Packet (négy skin-nel)
Megszűnt
Termékkód: MSX906u
4,4
Riders Republic - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szállj kerékpárra, pattanj snowboardra vagy bújj wingsuitba és lépj be egy hatalmas, élő világba, amelybe más játékosok is elkalandoznak. Látogassatok el együtt az ikonikus amerikai nemzeti parkok valamelyikébe, beleértve a Bryce Canyon-t, Yosemite-völgyet, Sequoia Parkot és a Mammoth Mountain-t.
Megszűnt
Termékkód: MSX906
Descenders - Xbox Series, Nintendo Switch
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős
Megszűnt
Termékkód: MSX894nad
gamingHogyan válasszunk SSD tárhelyet a PlayStation 5-höz? Mivel a játékok mérete drámaian növekszik, előbb-utóbb szükséged lesz a PlayStation 5 kapacitásának bővítésére. Mely M.2 meghajtókat tudjuk ajánlani?
Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az...
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ